Announcement

Collapse
No announcement yet.

επαγγελμα μετεωρολογου-κλιματολογου

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• επαγγελμα μετεωρολογου-κλιματολογου

μιας και το εχω απορια.... το επαγγελμα αυτο εχει προοπτκες στην ελλαδα η στο εξωτερικο η μενει ο αλλος στον οαεδ η ειναι με 500 ευρω?
    στο εξωτερικο τι γινεται ?

οποιος ξερει εστω κατι λιγο θα ηθελα να μου πει
    καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Εξωτερικο μονο.... Εδω θα πεσει πολυ πεινα!

Comment

Ναι ρωταω γτ ναι μεν μου αρεσει αλλα δεν εχω ακουσει καλα πραγματα για εδω... ειναι μια εναλλακτικη αν δεν περασω εκει που θελω
      καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

Γιαννακη αμα με το καλι περασεις στο φυσικο η στο μαθηματικο μετα μπορεις να ακολουθησεις το κλαδο της μετεωρολιγιας.Ανεπιφυλακτα εξωτερικο,με πρωτες επιλογες,Αγγλια,Γερμανια και Καναδα.Στο καναδα μαλιστα,τελειωνοντας τις σπουδες,εχεις αμεσα εργασια και μαλιστα μπορεις να συμμετεχεις σε κλιματολογικους πειραματισμους που γινινται στο βορειο Καναδα σε εκταση ανω των 5000000 τετραγωνικων χιλιομετρων μεχρι την αλασκα.Ακομα και στη Γροινλανδια σε συνεργασιια,επιστημονων(μετεωρολογων,περιβαλλοντολ ογων,κλιματολογων)απο Καναδα,Δανια,Η.Π.Α. και Νορβηγια.Φυσικα,αμοιβεσαι πλουσιοπαροχα,και δεν χρειαζεται να εισαι φτασμενος επιστημων,για να συμμετεχεις σεαυτες τις αποστολες.Αρκει να εισαι καλος και να δηλωσεις εθελοντικα.

Comment

Οτι θες στειλε πριβε,να σου αναφερω λεπτομερειες,εχω τον θειο μου μονιμα στο Βανκουβερ,βρισκεται εκει απο το1974 και δουλευει τα τελευταια 22 χρονια στο μετεωρολογικο κεντρο του Τοροντο.

Comment

Ποσταρε και εδω info για το αντικειμενο αν θελεις, αφου ξερεις, νομιζω θα ενδιαφερει κι αλλους

Comment

Working...
            X