Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ 2014-2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ 2014-2015

Καλη αθλητικη χρονια !!!!
    Καλη επιτυχια στην εθνικη μας στο παγκοσμιο κυπελλο που αυριο ξεκιναει!!!!

Αντε να δουμε τι μας επιφυλλασει και αυτη η σαιζον!!!
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Originally posted by Gianniwtis View Post
      Αντε να δουμε τι μας επιφυλλασει και αυτη η σαιζον!!!
      ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ.....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
        ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ.....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
        Μια απο τα ιδια δηλαδη Γιωργο...

Comment

Στο μπάσκετ του Παναθηναικού έχω παγώσει με αυτά που διάβασα χθες. Για 2 εγκεφαλικά και 3 εμφράγματα είναι αυτά που έγραψαν οι δημοσιογράφοι του προέδρου.
          ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

δε νομίζω ότι είναι τόσο χαζοί στην καε να διώξουν γκιστ-λάσμε. για τον μασιούλις εγώ θα τον κράταγα φυσικά,αλλά δεν θα τα βάψω και μαύρα αν φύγει. σήμερα εξάλλου το πρωί πάλι τα ίδια λέγανε και πριν λίγη ώρα άρχισαν τα σενάρια για χίκμαν και άλλους λες και είναι έλληνες αυτοί. και δε νομίζω να διαλύσουν όλο τον κορμό της ομάδας για να πάρουν έναν παίχτη(καλάθη). μάλλον θα μείνουν μόνο οι 2 μαύροι από ξένους και θα έρθουν άλλοι 2 στους κοντούς και θα πάμε με 4 ξένους(+βεζένκοφ) και έλληνες στις υπόλοιπες θέσεις
            μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Αρχιζει η γιορτη του ποδοσφαιρου σημερα με την πιο βαρια κουπα!Ελπιζω να δουμε φοβερα ματς και η Εθνικη μας να φτασει οσο πιο ψηλα γινεται!

Comment

Originally posted by salonikatasos View Post
                δε νομίζω ότι είναι τόσο χαζοί στην καε να διώξουν γκιστ-λάσμε. για τον μασιούλις εγώ θα τον κράταγα φυσικά,αλλά δεν θα τα βάψω και μαύρα αν φύγει. σήμερα εξάλλου το πρωί πάλι τα ίδια λέγανε και πριν λίγη ώρα άρχισαν τα σενάρια για χίκμαν και άλλους λες και είναι έλληνες αυτοί. και δε νομίζω να διαλύσουν όλο τον κορμό της ομάδας για να πάρουν έναν παίχτη(καλάθη). μάλλον θα μείνουν μόνο οι 2 μαύροι από ξένους και θα έρθουν άλλοι 2 στους κοντούς και θα πάμε με 4 ξένους(+βεζένκοφ) και έλληνες στις υπόλοιπες θέσεις
                Ο πρόεδρος είναι λίγο κυκλοθυμικός. Εγώ πάντως από τους 3 για το Γκιστ δεν θα έσκαγα αν έφευγε. Ο Μασιούλις πρέπει να ναι ο μόνος παίκτης που θα παιζε στο ΠΑΟ του 2009 αντί Περπέρογλου και του 2011 μαζί με το Σάτο. Κακά τα ψέματα ο Λάσμε το πολύ 5λεπτα θα ταν το 2009 κ 10λεπτο το 2011 σε αυτές τις ομάδες και ο Γκιστ ούτε 12αδα.

Comment

μασιούλις θα έπαιζε το 2009 γιατί δεν είχαμε άλλο. ο σάτο είναι τουλάχιστον 3 κλάσεις καλύτερος γιατί είχε και κάποια τεχνική. ο μασιούλις είναι απλά εργάτης που κάνει 1-2 πράγματα πολύ καλά(ποστάρισμα,κανά ριμπάουντ και κανά κλέψιμο και τέλος). κατά τα άλλα βάζει κάτω το κεφάλι πολλές φορές και δεν βλέπει τι γίνεται δεξιά και αριστερά του. οι λάσμε-γκιστ δεν ξέρω αν θα έπαιζαν τότε,αλλά στο σύγχρονο μπάσκετ είναι υπεραπαραίτητοι. γενικά από αυτά που λένε πιστεύω δεν ισχύει σχεδόν τίποτα. είπε ο γιαννακόπουλος ότι θα σπάσουν συμβόλαια(λες και οι μπράμος-μαυροκεφαλίδης δεν έχουν συμβόλαια) και θα φύγουν πολλοί παίχτες(λες και οι ούκιτς,ράιτ,κάρι,μπατίστ,κινέζος είναι λίγοι). με τους 3 ξένους+1 καλό στο 2 και τον καλάθη στο 1 μια χαρά ελληνοποίηση γίνεται και πολύ πιο ανταγωνιστική και καλύτερη γίνεται η ομάδα του χρόνου
                  υγ. και πέρσι τα ίδια ακούγαμε όλο τον ιούνη για λάσμε σε τσσκα ή γαύρο(αντί χάινς),για μασιούλις στο γαύρο ή σε κάποια άλλη ομάδα κλπ και τελικά είδαμε τι έγινε τελικά.
                  υγ2. και μόνο που οι ίδιοι που λένε για ελληνοποίηση το πρωί και το μεσημέρι βάζουν άρθρα για τον χίκμαν(ελληνάρας κι αυτός ε?) λέει πολλά.
                  υγ3.άκου την συνέντευξη τύπου χθες και άμα ακούσεις κάτι από αυτά που γράφουν σήμερα,έλα πες μου

Comment

Παναθηναϊκός: «Θυσιάζει» Γκιστ και Λάσμε για Καλάθη!

http://www.gazzetta.gr/basketball/ar...me-gia-kalathi
                    Η απλα τους τρολαρει ολους το πρεζακι!!η οντως παιζει να ειναι αληθεια το συγκεριμενο σεναριο.

Υ.Γ Σε εμας ακουγονται σεναρια για ντιλεινι και χαινς(μακαρι διοτι και οι 2 ειναι παιχταραδες)

Comment

Μπροστά ο Χίκμαν, πίσω ο Ντιλέινι

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρίκι Χίκμαν, δείχνει να προσπερνάει τον Μάλκολμ Ντιλέινι στην κούρσα προς τον Ολυμπιακό.Χμ οι τελευταιες πληροφοριες λεει οτι μπηκαμε και εμεις στο παιχνιδι για την αποκτηση του χικμαν.Μ

http://www.contra.gr/Basketball/Hell...i.2839688.html

Comment

Απο οτι φαινεται μπαινουμε και εμεις γερα στο κολπο για την αποκτηση του χικμαν.

Comment

το πε και το έκανε τελικά. φύγανε λάσμε,μασιούλις,μπράμος αφού μπορούσε με όρο στο συμβόλαιο να τους διώξει. να δούμε τι θα γίνει και με τον γκιστ που δεν έχει τέτοιο όρο. του χρόνου θα παίζει σε άδειο γήπεδο αν δε φέρει παίχτες για να βάλει μυαλό ο γιαννακόπουλος. το να φέρει καλάθη και κάποιον άλλο κοντό και να έχουμε στο 3-4-5 τους εξής(γιάνκοβιτς,χαραλαμπόπουλος,φώτσης,βεζένκοφ,μα υροκεφαλίδης,βουγιούκας και διαμαντάκος) δε μου λέει τίποτα.

Comment

εκτός βέβαια αν ανανεώσει κάποιον αργότερα με λιγότερα χρήματα(παίζει κι αυτό),αλλά σιγά μη δεχθεί κάποιος να μείνει με λιγότερα

Comment

Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά Γιόνας και Στεφάν για το πάθος την αυταπάρνηση και την προσφορά σας αυτά τα 2 χρόνια. Μπορεί να μην είσασταν οι τοπ στην Ευρώπη, να σασταν λίγο άτεχνοι αλλά δώσατε το 101% κάθε χρονιά πήρατε 4 κούπες και αν υπήρχαν 1-2 καλύτεροι ξένοι θα παίζατε και φάιναλ 4. Καλή συνέχεια σας εύχομαι και μακάρι να μην πάτε στον Ολυμπιακό.Τώρα για το Γκιστ είναι αυτός που εκτιμώ λιγότερο από τους 3 αλλά εδώ που φτάσαμε μακάρι να μείνει.Αν και λένε ότι φεύγει και αυτός οσονούπω.....
                              Διαβάζοντας τα άρθρα από τα προεδρικά σάιτ(ονσπορτσ λεωφόρος κλπ) ένα πράγμα φαίνεται στα σχόλια. Ότι αυτός ο Σέρβος υπερπροπονητής έμαθε τους Παναθηναικούς μπάσκετ. Εύστοχα στοχευμένα και με μπασκετική ανάλυση επιπέδου. Δυστυχώς για τον ίδιο ο Κύριος Δημήτρης δεν απευθύνεται σε υπαλλήλους και πρόβατα
                              Last edited by xionoflorina; 12/06/2014, 04:39 PM.

Comment

Working...
                              X