Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αφήνετε γένια ;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by yakutia View Post
    Προκειμένου να αναχαιτίσει την τάση, μάλιστα, μια εταιρεία ξυριστικών στην Αυστραλία παρουσίασε έρευνα σύμφωνα με την οποία στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει να φιλούν αξύριστους άνδρες.
    Απεγνωσμένη προσπάθεια να διασωθεί ό,τι απέμεινε. Θα το δούμε αμέσως παρακάτω.

Τα γένια έχουν εξελιχθεί στο πιο φθηνό botox για τους άνδρες, κρύβοντας ατέλειες και χρόνια.
    Utter bullshit, συγγνώμη κιόλας (προφανώς δεν αναφέρομαι σε σένα yakutia). Αν μη τι άλλο, τα γένια προσθέτουν χρόνια και μάλιστα πολλά. Η φράση για το αμούστακο παλικάρι δεν είναι τυχαία. Όσο κι αν κάποιες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν αρέσει στις γυναίκες να φιλούν άντρες με γένια, κατά βάθος αυτές προτιμούν τους αξύριστους άντρες γιατί δείχνουν μεγαλύτεροι, πιο ώριμοι, πιο αρρενωποί, πιο επιθετικοί, ισχυρότερα διαφοροποιημένοι από τις ίδιες και συνολικά περισσότερο κατάλληλοι για αναπαραγωγή. Δεν είναι πάντα συνειδητά όλα αυτά, πρόκειται για δυνάμεις που συνήθως δρουν στο υποσυνείδητο. Η τριχοφυΐα του προσώπου είναι στενά συνδεδεμένη με τα ανδρογόνα και οι γυναίκες φαίνεται να το γνωρίζουν καλά αυτό ενστικτωδώς. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η μόδα οφείλεται καθαρά στις προτιμήσεις των γυναικών, που αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο με τη συνεχή αναβάθμιση της κοινωνικής θέσης τους.

Ιδού και η μελέτη (δημοσιεύτηκε στο Evolution & Human Behavior) που στέλνει στον αγύριστο τις αστείες αιτιολογήσεις του άρθρου της Καθημερινής.

Δημοσίευμα ανέφερε ότι νέα μόδα είναι η μεταμόσχευση τριχών στο πρόσωπο. Στη Βρετανία αυξήθηκε 13% σε ινστιτούτα ομορφιάς το 2012.
    Δε με εκπλήσσει στο παραμικρό. Η εμφάνιση των αντρών τα τελευταία χρόνια επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις γυναικείες προτιμήσεις.
    Last edited by Vox_Balenae; 05/05/2014, 09:35 AM.

Comment

Originally posted by Vox_Balenae View Post

Utter bullshit, συγγνώμη κιόλας (προφανώς δεν αναφέρομαι σε σένα yakutia). Αν μη τι άλλο, τα γένια προσθέτουν χρόνια και μάλιστα πολλά. Η φράση για το αμούστακο παλικάρι δεν είναι τυχαία. Όσο κι αν κάποιες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν αρέσει στις γυναίκες να φιλούν άντρες με γένια, κατά βάθος αυτές προτιμούν τους αξύριστους άντρες γιατί δείχνουν μεγαλύτεροι, πιο ώριμοι, πιο αρρενωποί, πιο επιθετικοί, ισχυρότερα διαφοροποιημένοι από τις ίδιες και συνολικά περισσότερο κατάλληλοι για αναπαραγωγή. Δεν είναι πάντα συνειδητά όλα αυτά, πρόκειται για δυνάμεις που συνήθως δρουν στο υποσυνείδητο. Η τριχοφυΐα του προσώπου είναι στενά συνδεδεμένη με τα ανδρογόνα και οι γυναίκες φαίνεται να το γνωρίζουν καλά αυτό ενστικτωδώς. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η μόδα οφείλεται καθαρά στις προτιμήσεις των γυναικών, που αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο με τη συνεχή αναβάθμιση της κοινωνικής θέσης τους.Η εμφάνιση των αντρών τα τελευταία χρόνια επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις γυναικείες προτιμήσεις.
      Ακριβώς!
      Πόσο δίκιο έχεις!
      Πέρα απ'τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός αλλά και του τι τού ταιριάζει (υποκειμενικό ως ένα βαθμό), υπάρχουν παράγοντες που τα προσπερνάν όλα αυτά!

Διαβάζω και κάτι σχόλια πολύ πετυχημένα. Κάποιοι μπερδεύουν το μούσι με τα γένια ας πούμε!
      Φτάνουν στο σημείο να συγκρίνουν μούσι με τις...γενειάδες των Ταλιμπάν!!!
      Yakutia δεν κάνεις εσύ το λάθος! Χαχαχαχα!!!

Comment

Originally posted by storm View Post
        Ακριβώς!
        Πόσο δίκιο έχεις!
        Πέρα απ'τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός αλλά και του τι τού ταιριάζει (υποκειμενικό ως ένα βαθμό), υπάρχουν παράγοντες που τα προσπερνάν όλα αυτά!

Διαβάζω και κάτι σχόλια πολύ πετυχημένα. Κάποιοι μπερδεύουν το μούσι με τα γένια ας πούμε!
        Φτάνουν στο σημείο να συγκρίνουν μούσι με τις...γενειάδες των Ταλιμπάν!!!
        Yakutia δεν κάνεις εσύ το λάθος! Χαχαχαχα!!!
        Ρε παιδιά το μούσι ΟΚ είναι εντελώς προσωπικό θέμα και καταλαβαίνω ότι είναι τελικά σε μεγάλο βαθμό μόδα άλλωστε αυτό παρατήρησα πρόσφατα ότι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι και εκεί φοβερά της μόδας. Αλλά αυτό που δε μου κάθεται καλά είναι να βλέπω νέα παιδιά στην Ελλάδα στα 20-25 με πυκνή, φοβερή σχεδόν παπαδίστικη ταλιμπανίστικη γενειάδα και μάλιστα μερικές φορές με μυτερή κατάληξη και στριφτή προς τα πάνω, μιλάμε 100% muslim

Comment

έχω διαβάσει ότι έχουν γίνει έρευνες στο γυναικείο πληθυσμό για το ποιο ανδρικό πρόσωπο τους αρέσει και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όταν τους έδειχναν συνεχόμενες φωτογραφίες με άνδρες με μούσια-γένια και ξαφνικά εμφανιζόταν μια φωτογραφία ενός χωρίς τρίχες του έβαζαν μεγαλύτερο βαθμό...και το αντίστροφο δηλαδή όταν τους έδειχναν συνεχόμενες εικόνες ξυρισμένων ανδρών βαθμολογούσαν με υψηλότερο σκορ τον πρώτο που εμφανιζόταν με γένια...δηλαδή προτιμάμε αυτό που βλέπουμε λιγότερο συχνά γύρω μας ...για αυτό και τα μαύρα μαλλιά (και στις γυναίκες) είναι πολύ δημοφιλή στη Σκανδιναβία πχ ...για αυτό και θεωρούμε πάντα πιο ελκυστικό -τουλάχιστον σεξουαλικά- το ξένο από το "ντόπιο"...
          Last edited by geornik2004; 05/05/2014, 01:55 PM.

Comment

Originally posted by vox_balenae View Post

Δε με εκπλήσσει στο παραμικρό. Η εμφάνιση των αντρών τα τελευταία χρόνια επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις γυναικείες προτιμήσεις.
            Σωστό μα δεν υπάρχει και η φοβερή ελληνική ταινία που νομίζω ο Φαίδων Γεωργίτσης φτωχός ερωτεύεται την πλούσια Ζωή Λάσκαρη και τον βάζει να κόψει το μουστάκι ? :d

Comment

To βρήκα!!

Comment

Σε 6,12,18 μήνες θα βαρεθούν, άνδρες και γυναίκες, τα γένια ταλιμπάν και θα πέσει ξούρα. Μετά οι ανασφαλείς θα ψάχνουν την νέα μόδα που θα τους πλασάρουν.

Δεν μιλάω για τα απλά μούσια. Μιλάω για τα ταλιμπάν γένια που προκαλούν γέλιο.

Comment

εγώ πάντως προτιμώ τα γένια από το άλλο το στιλ το άτριχο το φλούφλικο το αδερφίστικο.
                  θα φτάσουμε οι άντρες να έχουν περισσότερα καλλυντικά απ τις γυναίκες σε λίγο.
                  το άλλο με τους ταλιμπάν είναι μια τάση - μόδα γενικά των νέων.Οπότε ο.κ
                  Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Originally posted by tsef View Post
                    εγώ πάντως προτιμώ τα γένια από το άλλο το στιλ το άτριχο το φλούφλικο το αδερφίστικο.
                    θα φτάσουμε οι άντρες να έχουν περισσότερα καλλυντικά απ τις γυναίκες σε λίγο.
                    το άλλο με τους ταλιμπάν είναι μια τάση - μόδα γενικά των νέων.Οπότε ο.κ
                    Για να είσαι άτριχος πρέπει να ξυρίζεσαι κάθε ημέρα. Αυτό δεν παίζει με τίποτα. Αλλά 1 στις 3/4 ημέρες οπωσδήποτε. Εμένα προσωπικά με ενοχλούν τα γένια. Το φλούφλης δεν έχει να κάνει με τις τρίχες. Ακόμα και αν το πάμε με την εξωτερική εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία το σχήμα του προσώπου και διάφορα άλλα.

Για τα καλλυντικά έχουν κάνει τρελό ντου εδώ και μερικά χρόνια οι εταιρίες και πολλοί έχουν τσιμπήσει ήδη. Προσωπικά, μόνο αποσμητικό. Ούτε κολόνια, ούτε after shave. Τα θεωρώ περιττά. Αν θέλεις να είσαι καθαρό, κάνεις μπάνιο.

Comment

Τα σπάει το θέμα!!!!

Λοιπόν έχετε έναν φανατικό υπέρ της γενειαδας !!!! Ποια μόδα κ ποιοι χιπστερ εγώ απο τα 12 που ξυριστηκα πρώτη φορα άντεξα ένα 3μηνο κ απο τότε γενειαδα !!!!

Το χειρότερο όλων στο 9μηνο του στρατού ήταν το ξυρισμα... Απορώ πως αντεχετε κάθε πρωι με την τσίμπλα στο μάτι αφροι ξυραφια Ωχ να δω τα πήρα καλα μετα τσουξιμο κοψιματα συνέχεια αίματα....

Παρένθεση είναι σημαντικό κ πόση τριχοφυια έχει ο καθένας! Ο κολλητός μου που είναι υπέρ της ξουρας έχει 5 τρίχες ξυριζεται Κυριακή κ τον βγάζει μέχρι Πέμπτη!!! Εγώ δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία γοριλλας μαύρες στριφτες τρίχες απο το κοκκορακι του λαιμου μέχρι πολυ ψηλά στα μάγουλα σχεδόν κάτω απτα ματιά...στρατό ξυριζομουν κόντρα 06.00 και στις 12.00 είχε μαυρισει πάλι...

Οπότε πλην αυτού του 9μηνου κυκλοφορω με γενια 2 εβδομάδων μπορει να τα αφήσω κ μήνα αλλα εκει πραγματικα με ενοχλει ειδικά το καλοκαίρι....οπότε κούρεμα με ξυριστικη έβδομη σκάλα βέβαια μετα είναι σαν τοίχος πυκνά κ καταμαυρα αυτο που λένε 5ημερων κ ξανά μεγαλώνουν....

Δεν ξέρω για μόδες κ αν αρέσει στις γυναίκες εγώ το κάνω 15 χρόνια τώρα καθαρά απο επιλογή....το μόνο θετικό είναι ότι σε μεγαλώνει σε σοβαρευει πχ απτα 17 με περναγαν άνετα για 27 και τώρα που είμαι 27 δεν έχω αλλάξει και πολυ....

Ενω στο στρατό με κόντρα ξυρισμα έμοιαζα χαλαρα 15 χρόνων έχω πολυ παιδικό πρόσωπο....

Και πάλι συγχαρητήρια για το θέμα γελασα βραδιατικα!!!
                      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Originally posted by Kouvanos View Post
                        Τα σπάει το θέμα!!!!

Λοιπόν έχετε έναν φανατικό υπέρ της γενειαδας !!!! Ποια μόδα κ ποιοι χιπστερ εγώ απο τα 12 που ξυριστηκα πρώτη φορα άντεξα ένα 3μηνο κ απο τότε γενειαδα !!!!

Το χειρότερο όλων στο 9μηνο του στρατού ήταν το ξυρισμα... Απορώ πως αντεχετε κάθε πρωι με την τσίμπλα στο μάτι αφροι ξυραφια Ωχ να δω τα πήρα καλα μετα τσουξιμο κοψιματα συνέχεια αίματα....

Παρένθεση είναι σημαντικό κ πόση τριχοφυια έχει ο καθένας! Ο κολλητός μου που είναι υπέρ της ξουρας έχει 5 τρίχες ξυριζεται Κυριακή κ τον βγάζει μέχρι Πέμπτη!!! Εγώ δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία γοριλλας μαύρες στριφτες τρίχες απο το κοκκορακι του λαιμου μέχρι πολυ ψηλά στα μάγουλα σχεδόν κάτω απτα ματιά...στρατό ξυριζομουν κόντρα 06.00 και στις 12.00 είχε μαυρισει πάλι...

Οπότε πλην αυτού του 9μηνου κυκλοφορω με γενια 2 εβδομάδων μπορει να τα αφήσω κ μήνα αλλα εκει πραγματικα με ενοχλει ειδικά το καλοκαίρι....οπότε κούρεμα με ξυριστικη έβδομη σκάλα βέβαια μετα είναι σαν τοίχος πυκνά κ καταμαυρα αυτο που λένε 5ημερων κ ξανά μεγαλώνουν....

Δεν ξέρω για μόδες κ αν αρέσει στις γυναίκες εγώ το κάνω 15 χρόνια τώρα καθαρά απο επιλογή....το μόνο θετικό είναι ότι σε μεγαλώνει σε σοβαρευει πχ απτα 17 με περναγαν άνετα για 27 και τώρα που είμαι 27 δεν έχω αλλάξει και πολυ....

Ενω στο στρατό με κόντρα ξυρισμα έμοιαζα χαλαρα 15 χρόνων έχω πολυ παιδικό πρόσωπο....

Και πάλι συγχαρητήρια για το θέμα γελασα βραδιατικα!!!

kouvane full respect σε έναν εμπνευσμένο γενειοφόρο όπως εσύ!!!

00kouvanos.jpgfidel castro2.jpg
                        Attached Files
                        Last edited by yakutia; 06/05/2014, 08:16 AM.

Comment

τα κοψίματα στο καθημερινό ξύρισμα προσωπικά τα έχω ξεπεράσει χρησιμοποιώντας πολύ και καυτό νερό (όσο πιο καυτό μπορώ να αντέξω στα χέρια μου) πριν το ξύρισμα για να ανοίγουν οι πόροι του δέρματος και να προετοιμαστεί το δέρμα για το ξυράφι...πετσοκοβόμαστε όταν χρησιμοποιούμε κρύο νερό..και εγώ δεν το ήξερα αυτό παλιότερα και με συμβούλευσε ο κομμωτής μου όταν μια μέρα με είδε μισοσφαγμένο
                          Last edited by geornik2004; 06/05/2014, 07:10 AM.

Comment

Originally posted by geornik2004 View Post
                            τα κοψίματα στο καθημερινό ξύρισμα προσωπικά τα έχω ξεπεράσει χρησιμοποιώντας πολύ και καυτό νερό (όσο πιο καυτό μπορώ να αντέξω στα χέρια μου) πριν το ξύρισμα για να ανοίγουν οι πόροι του δέρματος και να προετοιμαστεί το δέρμα για το ξυράφι...πετσοκοβόμαστε όταν χρησιμοποιούμε κρύο νερό..και εγώ δεν το ήξερα αυτό παλιότερα και με συμβούλευσε ο κομμωτής μου όταν μια μέρα με είδε μισοσφαγμένο
                            Πρέπει επίσης να είναι καλό και το ξυραφάκι. Αν είναι πολυχρησιμοποιημένο σε κόβει εύκολα. Αλλά το ξύρισμα είναι και συνήθεια που γίνεται σχεδόν αυτόματα όπως το βούρτσισμα των δοντιών. Μετά η αίσθηση είναι πολύ ωραία, αισθάνεσαι καθαρός και φρέσκος και χωρίς να βάζεις after shave κλπ που ποτέ δε βάζω έχεις μιά ευχάριστη αίσθηση και οσμή μόνο απ τον αφρό ξυρίσματος, ένα αίσθημα καθαριότητας. Ενώ με το μούσι είναι σα να φοράς στο πρόσωπο φίλτρο αέρα τύπου αυτοκινήτου και να βγαίνεις να μαζέψεις την αιωρούμενη σκόνη, αιθάλη κλπ.

Comment

Εγω ξυριζομαι καθε 4 μερες.

Comment

Originally posted by Kouvanos View Post
                                Τα σπάει το θέμα!!!!
                                Ζήλεψε ο yakutia τη δόξα του Χλεμπ στο άνοιγμα παρόμοιων θεμάτων!!! (Χαρτί κουζίνας, βρώση μυδιών κλπ)
                                Χαχαχαχα!!!

Comment

Working...
                                X