Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αφήνετε γένια ;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

για όλους αηδιαστικό είναι...απλά είναι κορυφαίο τρολάρισμα...

Comment

Αν η Μερκελ και οι λοιποι Μεγαλοι της Ευρωπης εβλεπαν Γιουροβιζιον, θα τριβουν τα χερια τους απο χαρα....

Σου λεει, αυτους κυβερναμε, σαπιλα και σιχαμαρα και αρρωστημενα μυαλα, σε διαγωνισμο για τραγουδι (!!!!) ψηφισαν το τραβελι.....οχι ενα και δυο, αλλα εκατον δυο Μνημονια....ΞΕΣΚΙΣΤΕ τους....
      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Originally posted by storm View Post
        Πολλά ζώα σκοτώνουν τα μικρά τους, κυρίως οι αρσενικοί γονείς! ’ρα και ο άνθρωπος εάν προβαίνει σε παιδοκτονία, είναι φυσιολογικό, αν και διαφορετικό...!!!
        Όχι φυσικά. Ο άνθρωπος έχει μεγάλες ομοιότητες με πολλά θηλαστικά αλλά σαφώς υπάρχει διαφοροποίηση. Στα βασικά κομμάτια της σεξουαλικής συμπεριφοράς όμως υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες. Δεν είναι θέμα επιλογής.

Το άσπρο-μαύρο βλέπω φοριέται. Είναι από τα πρώτα συστατικά που απαιτούνται για ρατσιστικές συμπεριφορές.

Και γονείς υπάρχουν που βιάζουν τα παιδιά τους. Ετεροφυλόφιλοι. Αυτό ΕΙΝΑΙ ανωμαλία. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι.

’σε που υπάρχουν και οι Bi. ’ντρες και γυναίκες.

Ρεεεεεεεε....2014 και ακόμα λέτε για την ομοφυλοφιλία ότι είναι ανωμαλία; Σιγά μην είναι και ίωση. Να πλένετε τα χέρια σας.

Comment

’σ'το ρε gordona!
          Δε γίνεται να επικαλείσαι τη συμπεριφορά των άλογων (χωρίς λογική) ζώων για να δικαιολογήσεις και να δώσεις άλλοθι στη συμπεριφορά των ανθρώπων!!! Αυτό από μόνο του υποτιμά την ανθρώπινη λογική και κριτική ικανότητα που τον διαφοροποιεί απ'το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο!
          Απλά πράγματα!

2014 και δεν θεωρούμε την ομοφυλοφιλία φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά; Συγνώμη, ξέχασε η ταπεινότητά μου ότι το ανθρώπινο είδος προοδεύει και πρέπει να αποκτήσει τρίτο φύλο (ως κάτι φυσιολογικό), τέταρτο φύλο, πέμπτο φύλο, έκτο φύλο κλπ, κλπ, κλπ!

Comment

Originally posted by gordonas View Post
            Όχι φυσικά. Ο άνθρωπος έχει μεγάλες ομοιότητες με πολλά θηλαστικά αλλά σαφώς υπάρχει διαφοροποίηση. Στα βασικά κομμάτια της σεξουαλικής συμπεριφοράς όμως υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες. Δεν είναι θέμα επιλογής.

Το άσπρο-μαύρο βλέπω φοριέται. Είναι από τα πρώτα συστατικά που απαιτούνται για ρατσιστικές συμπεριφορές.

Και γονείς υπάρχουν που βιάζουν τα παιδιά τους. Ετεροφυλόφιλοι. Αυτό ΕΙΝΑΙ ανωμαλία. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι.

’σε που υπάρχουν και οι Bi. ’ντρες και γυναίκες.

Ρεεεεεεεε....2014 και ακόμα λέτε για την ομοφυλοφιλία ότι είναι ανωμαλία; Σιγά μην είναι και ίωση. Να πλένετε τα χέρια σας.

ΚΑι το 2144 παλι ανωμαλια θα ειναι....

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

Το αρσενικο και το θυληκο(αντρας και γυναικα) αποτελουν ζευγαρι και μονον αυτοι μπορουν να συμβαλλουν στην διαιωνιση του ειδους
            Αυτο τα λεει ολα

ΤΕΛΟΣ

Comment

Γιωργη σε λιγα χρονια θα βγαινετε με τη γυναικα σου και τα παιδακια στο παρκο, και θα βλεπεις γυρω ευτυχισμενες οικογενειες, 2 νταγλαραδες φουλ ποντικια με τα δικα τους παιδακια, ο ενας θα ειναι η μαμα αυτη την εβδομαδα, ο αλλος την αλλη, η τιποτα αντρογυναικες νταλικερισσες, παλι με παιδακια, η μια θα κανει τον μπαμπα αυτη την εβδομαδα, η αλλη την επομενη

Ωραια προτυπα θα παρουν τα ΑΘΩΑ αυτα παιδακια οταν μεγαλωσουν, λες και το 2-3-4χρονο μπορει να κρινει και να καταλαβει....και οταν μεγαλωσει θα κανει τα ιδια....

Ειναι ακραιο αυτο που θα πω, αλλα χιλιες φορες καλυτερα η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ οικογενεια ανδρας-γυναικα-παιδια, και ας υπαρχει ενδοοικογενειακη βια, και ας υπαρχουν και βιασμοι ακομα (το Καλο και το Κακο υπηρχε και θα υπαρχει Εσαει) παρα μια υπεροχη αγαπημενη οικογενεια ομοφυλοφιλων....

Αποψη μου

Comment

Originally posted by storm View Post
                ’σ'το ρε gordona!
                Δε γίνεται να επικαλείσαι τη συμπεριφορά των άλογων (χωρίς λογική) ζώων για να δικαιολογήσεις και να δώσεις άλλοθι στη συμπεριφορά των ανθρώπων!!! Αυτό από μόνο του υποτιμά την ανθρώπινη λογική και κριτική ικανότητα που τον διαφοροποιεί απ'το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο!
                Απλά πράγματα!

2014 και δεν θεωρούμε την ομοφυλοφιλία φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά; Συγνώμη, ξέχασε η ταπεινότητά μου ότι το ανθρώπινο είδος προοδεύει και πρέπει να αποκτήσει τρίτο φύλο (ως κάτι φυσιολογικό), τέταρτο φύλο, πέμπτο φύλο, έκτο φύλο κλπ, κλπ, κλπ!

1ο φυλο

2o φυλο

3ο φυλο

4ο φυλο

5ο φυλο

Comment

Originally posted by Kouvanos View Post
                  Γιωργη σε λιγα χρονια θα βγαινετε με τη γυναικα σου και τα παιδακια στο παρκο, και θα βλεπεις γυρω ευτυχισμενες οικογενειες, 2 νταγλαραδες φουλ ποντικια με τα δικα τους παιδακια, ο ενας θα ειναι η μαμα αυτη την εβδομαδα, ο αλλος την αλλη, η τιποτα αντρογυναικες νταλικερισσες, παλι με παιδακια, η μια θα κανει τον μπαμπα αυτη την εβδομαδα, η αλλη την επομενη

Ωραια προτυπα θα παρουν τα ΑΘΩΑ αυτα παιδακια οταν μεγαλωσουν, λες και το 2-3-4χρονο μπορει να κρινει και να καταλαβει....και οταν μεγαλωσει θα κανει τα ιδια....

Ειναι ακραιο αυτο που θα πω, αλλα χιλιες φορες καλυτερα η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ οικογενεια ανδρας-γυναικα-παιδια, και ας υπαρχει ενδοοικογενειακη βια, και ας υπαρχουν και βιασμοι ακομα (το Καλο και το Κακο υπηρχε και θα υπαρχει Εσαει) παρα μια υπεροχη αγαπημενη οικογενεια ομοφυλοφιλων....

Αποψη μου
                  Συμφωνω Γιωργη...
                  Δεν σε βλεπω ομως και εσενα προοδευτικο και open mind!!!
                  χαχαχαχαχαχα

Comment

Μα Χελμέ, αυτά είναι τα αυτονόητα! Ωστόσο, στην ιδιότυπη χούντα που ζούμε, σε βαπτίζουν με απόλυτο φασιστικό τρόπο ως ομοφοβικό, ρατσιστή και άλλα παρόμοια για να σε κάνουν να σιγήσεις, να λυγίσεις.
                    Σου λέει δεν είσαι ανεκτικός στο "διαφορετικό"!!!
                    Βαπτίζουν "διαφορετικό" την ανωμαλία κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε!

Εάν ζούσε σήμερα ο υπουργός προπαγάνδας της ναζιστικής Γερμανίας, ο Γκέμπελς, θα χαιρόταν ιδιαίτερα για το πόσο καλούς μαθητές άφησε πίσω του!
                    Ούτε ο ίδιος δεν είχε τόση ικανότητα στο να χρησιμοποιεί άλλες λέξεις, διαφορετικές, προκειμένου να αλλοιώσει το πραγματικό νόημά τους!
                    Τελικά δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο μεγάλη είναι η παρακαταθήκη της εγκληματικής ναζιστικής Γερμανίας, την οποία πολλοί μίσησαν αλλά ταυτόχρονα πολλοί περισσότεροι την μιμήθηκαν, έστω κεκαλυμμένα...

Comment

• Originally posted by storm View Post
                      Μα Χελμέ, αυτά είναι τα αυτονόητα! Ωστόσο, στην ιδιότυπη χούντα που ζούμε, σε βαπτίζουν με απόλυτο φασιστικό τρόπο ως ομοφοβικό, ρατσιστή και άλλα παρόμοια για να σε κάνουν να σιγήσεις, να λυγίσεις.
                      Σου λέει δεν είσαι ανεκτικός στο "διαφορετικό"!!!
                      Βαπτίζουν "διαφορετικό" την ανωμαλία κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε!

Εάν ζούσε σήμερα ο υπουργός προπαγάνδας της ναζιστικής Γερμανίας, ο Γκέμπελς, θα χαιρόταν ιδιαίτερα για το πόσο καλούς μαθητές άφησε πίσω του!
                      Ούτε ο ίδιος δεν είχε τόση ικανότητα στο να χρησιμοποιεί άλλες λέξεις, διαφορετικές, προκειμένου να αλλοιώσει το πραγματικό νόημά τους!
                      Τελικά δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο μεγάλη είναι η παρακαταθήκη της εγκληματικής ναζιστικής Γερμανίας, την οποία πολλοί μίσησαν αλλά ταυτόχρονα πολλοί περισσότεροι την μιμήθηκαν, έστω κεκαλυμμένα...
                      Σε 2 γραμμες αποτυπωθηκαν παρα πολλες αληθειες storm
                      ΜΠΡΑΒΟ!

Comment

• Originally posted by Kouvanos View Post

Αποψη μου
                        φιλε δεν ειναι απλα ακραιο αυτο που λες,ειναι ελεεινο...ειμαι 100% αντιθετος στο να υιοθετουν ομοφυλοφιλοι παιδια αλλα αυτο που λες μαλλον δεν το εχεις σκεφτει καλα...κατ'αρχην δεν ειναι μια ''φυσιολογικη'' οικογενεια αυτη που αναφερεις....κατα δευτερον ειναι πολυ καλυτερο για ενα παιδι να μεγαλωνει με αγαπη,ακομα και αναμεσα σε δυο ''μουσατους'',παρα να βιωνει την βια ως παιδι...ας μην ξεφευγουμε και μπαινουμε σε ''σκοτεινα'' διλληματα...
                        ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Φυσικα και πρωταρχικο ειναι η αγαπη, αλλο ηθελα να πω...

Ειναι για μενα το καλυτερο να υπαρχει η ΚΛΑΣΙΚΗ οικογενεια ανδρας-γυναικα-παιδια, που μπορει σε ποσοστο 5 η και 10% να εμφανιζει διαφορες παθογενειες, περα απο τα ακραια που αναφερα παραπανω, ειναι εξισου ασχημο ενα η δυο παιδια σε οικογενεια 35-40αρηδων γιαπηδων, που δουλευουν 25 ωρες το 24ωρο και τα εχουν παρατημενα σε γιαγιαδες η Φιλιππινεζες.....σε σχεση με μια οικογενεια ομοφυλοφιλων, που ΟΣΗ αγαπη και στοργη να παρει το παιδι, ειναι λαθος για μενα να παρει προτυπα ατομων ιδιου φυλου...

Πολλοι λενε, ειμαστε ο,τι η οικογενεια μας....απειρες ψυχολογικες αναλυσεις, καταληγουν στην παιδικη ηλικια αναδρομικα, και στα βιωματα καθε ανθρωπου μεχρι την ηλικια των 7-8 ετων..

Comment

• Ήξερα ότι θα γίνει σούσουρο λόγω της Conchita και λέω θα μπω μετά από 3 μήνες να δω τι έχει γίνει εδώ μέσα
                            Και φυσικά,μεταξύ άλλων, υπάρχουν εδώ μέσα πολλά σχόλια τα οποία αποτελούν τίποτε παραπάνω από ένα συνονθύλευμα ανυπόστατων και ατεκμηρίωτων απόψεων (κατά τη γνώμη μου).Σε απλά ελληνικά μπούρδες (κατλα τη γνώμη μου πάντα)
                            Καταρχάς,επειδή από τους περισσότερους εδώ μέσα έχω περίπου 30 χρόνια διαφορά,νομίζω έχω μια παραπάνω άποψη σε ότι αφορά το θέμα των παιδιών και πως επηρεάζονται και τλετοια παρόμοια...

Και λοιπόν σας πληροφορώ ότι αυτά που λέτε ότι ''τα παιδιά τάχα επηρεάζονται και γίνονται γκέυ από αυτά που βλέπουν στην τηλεόραση'' είναι
                            ΣΚΕΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!! Μεγάλωσα τη δεκαετία του 2000 (που κατά τη γνώμη μου είναι ασύγκριτα καλύτερη δεκαετία από όλες τις προηγούμενες) βλέποντας πολλή τηλεόραση.Και ,μεταξύ άλλων, έβλεπα και ομοφυλόφιλους παρουσιαστές,ηθοποιούς,τραγουδιστές...Έβλεπα τραβεστί,λεσβίες,ομοφυλόφιλους και όλα όσα λέτε ότι παίζει η τηλεόραση.Έγινα γκέυ?ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ...Αν πραγματικά νομίζετε πως εμείς οι ανήλικοι επηρεαζόμαστε σε τέτοιο βαθμό από αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση και ότι τα αντιγράφουμε,νομίζω πως πρέπει να πάψετε λίγο να ζείτε ορισμένοι στη δεκαετία του '80(που παρότι ήταν αναμφίβολα η πιο κακόγουστη εποχή στην ιστορία,τώρα σας έπιασε ο πόνος για την κακογουστιά και την ''προσβολή της αισθητικής''...)
                            Εγώ προσωπικά είχα ΧΕΣΜΕΝΟ ότι έβλεπα στην τηλεόραση και απλώς γέλαγα.Και ,επίσης,δεν έγινα ομοφοβικός.Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι ότι θέλει και χέστηκε και για την αισθητική σου και για τις αντιλήψεις σου και για τη θρησκεία σου.ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Και όσοι βρίζετε την τραγουδίστρια της Αυστρίας,να έχετε στο μυαλό σας ότι είχε παραπάνω μπαλάκια από εσάς που κάθεστε εδώ πίσω από τις μίζερες οθονούλες σας και βρίζετε σαν κατίνες..Αυτή βγήκε μπροστά σε 700 εκατομμύρια κόσμο χωρίς να διστάσει καθόλου και εσείς το παίζετε νταήδες σε ένα ανώνυμο τόπικ που το διαβάζουν 10 άτομα και αν...

όσο για το σχόλιο ότι ''καλύτερα βιασμοί και ενδοοικογενειακή βία παρά γκέυ οικογένειες'''...Ρε φίλε,άποψή σου,αλλά νομίζω πως και εσύ καταλαβαίνεις το τι λάθος έκανες.Εγώ προσωπικά γνωρίζω άτομο που 14 ετών έφτασε στο σημείο να ρίξει βραστό νερό στη μούρη του πατέρα του και να τον στείλει στην εντατική...Σκέψου απλά ΤΙ του είχε κάνει το βρωμοκαθίκι...
                            18/02/08 - 10/1/17
                            9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Οταν σε αυτο τον κοσμο μας κυβερνανε παιδεραστες κτηνοβατες αδελφες λεσβιες και ολλα αυτα τα συναφη!!!τι προτυπο περιμενατε να περασουν στον υπολοιπο κοσμο?Απλα εχουν περασει την καραμελα μεσο τον μμε!!οτι οπιος εναντιωνεται στο κινημα τους,ειναι αυτοματος ομοφοφικος και ρατσιστης.Μα δεν μας ενδιαφερει κυρα μου τι κανεις εσυ στο κρεβατι σου!!απλα δεν ειναι σωστο αυτα τα αισχοι να βγαινουν τοσο ευκολα πια προς τα εξω!!!ειδικοτερα σε τετοιες διοργανωσεις οπως ειναι η γιουροβιζιον.Αλλα ξερουνε τα αρρωστημενα μυαλα τους οτι τους βλεπουν στανταρ και μικρα παιδια,οπωτε αυτος ειναι και ο μεγαλος σκοπος τους δυστυχως.

Comment

• Originally posted by Χιών View Post
                                Ήξερα ότι θα γίνει σούσουρο λόγω της Conchita και λέω θα μπω μετά από 3 μήνες να δω τι έχει γίνει εδώ μέσα
                                Και φυσικά,μεταξύ άλλων, υπάρχουν εδώ μέσα πολλά σχόλια τα οποία αποτελούν τίποτε παραπάνω από ένα συνονθύλευμα ανυπόστατων και ατεκμηρίωτων απόψεων (κατά τη γνώμη μου).Σε απλά ελληνικά μπούρδες (κατλα τη γνώμη μου πάντα)
                                Καταρχάς,επειδή από τους περισσότερους εδώ μέσα έχω περίπου 30 χρόνια διαφορά,νομίζω έχω μια παραπάνω άποψη σε ότι αφορά το θέμα των παιδιών και πως επηρεάζονται και τλετοια παρόμοια...

Και λοιπόν σας πληροφορώ ότι αυτά που λέτε ότι ''τα παιδιά τάχα επηρεάζονται και γίνονται γκέυ από αυτά που βλέπουν στην τηλεόραση'' είναι
                                ΣΚΕΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!! Μεγάλωσα τη δεκαετία του 2000 (που κατά τη γνώμη μου είναι ασύγκριτα καλύτερη δεκαετία από όλες τις προηγούμενες) βλέποντας πολλή τηλεόραση.Και ,μεταξύ άλλων, έβλεπα και ομοφυλόφιλους παρουσιαστές,ηθοποιούς,τραγουδιστές...Έβλεπα τραβεστί,λεσβίες,ομοφυλόφιλους και όλα όσα λέτε ότι παίζει η τηλεόραση.Έγινα γκέυ?ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ...Αν πραγματικά νομίζετε πως εμείς οι ανήλικοι επηρεαζόμαστε σε τέτοιο βαθμό από αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση και ότι τα αντιγράφουμε,νομίζω πως πρέπει να πάψετε λίγο να ζείτε ορισμένοι στη δεκαετία του '80(που παρότι ήταν αναμφίβολα η πιο κακόγουστη εποχή στην ιστορία,τώρα σας έπιασε ο πόνος για την κακογουστιά και την ''προσβολή της αισθητικής''...)
                                Εγώ προσωπικά είχα ΧΕΣΜΕΝΟ ότι έβλεπα στην τηλεόραση και απλώς γέλαγα.Και ,επίσης,δεν έγινα ομοφοβικός.Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι ότι θέλει και χέστηκε και για την αισθητική σου και για τις αντιλήψεις σου και για τη θρησκεία σου.ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Και όσοι βρίζετε την τραγουδίστρια της Αυστρίας,να έχετε στο μυαλό σας ότι είχε παραπάνω μπαλάκια από εσάς που κάθεστε εδώ πίσω από τις μίζερες οθονούλες σας και βρίζετε σαν κατίνες..Αυτή βγήκε μπροστά σε 700 εκατομμύρια κόσμο χωρίς να διστάσει καθόλου και εσείς το παίζετε νταήδες σε ένα ανώνυμο τόπικ που το διαβάζουν 10 άτομα και αν...

όσο για το σχόλιο ότι ''καλύτερα βιασμοί και ενδοοικογενειακή βία παρά γκέυ οικογένειες'''...Ρε φίλε,άποψή σου,αλλά νομίζω πως και εσύ καταλαβαίνεις το τι λάθος έκανες.Εγώ προσωπικά γνωρίζω άτομο που 14 ετών έφτασε στο σημείο να ρίξει βραστό νερό στη μούρη του πατέρα του και να τον στείλει στην εντατική...Σκέψου απλά ΤΙ του είχε κάνει το βρωμοκαθίκι...
                                Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!πρωτον χαλαρωσε(εδω κουβεντα κανουμε,δεν εισαι σε ρινγκ)?Μπηκες εδω μεσα και τα κατακεραυνωσες ολλα βρε συ.Φιλαρακο δεν μας πειραζει εμας αν εσενα π.χ σου αρεσουν αυτα τα προτυπα οκ?Εμας με πειραζει ο τροπος με τον οπιο το βγαζει προς τα εξω σαν φυσιολογικο!!!και σνομπαρει με το ετσι θελω τα 2 φυλα(αρσενικο και θηλυκο)Επιπλεον αναφερεσε στην δεκαετια του 80(εγω δεν την εζησα πολυ διοτι ημουν μικρος τοτε,θυμαμαι πιο πολυ την δεκαετια του 90)Μπορω να σου πω οτι αυτες οι εποχες ητανε και οι καλυτερες γενικως!!διοτι εβλεπες ενα κοσμο πιο ανθρωπινο!!πιο φυσιολογικο!!πιο κοινωνικο(και οχι κλεισμενο πισω απο ενα καταραμενο κουτι οπως τωρα)και οι ομοφυλοφιλοι που υπηρχαν τοτε ποτε δεν προκαλουσαν.Γενικως προσωπικα εγω δεν εχω κανενα προβλημα στο τι κανει ο καθενας στο δικο του το κρεβατι,αλλα σνομπαρο αυτο το πραγμα που προσπαθει μεσω της προβολης και μονο!!να περασει μυνημα στον κοσμο οτι σονυ και καλα πρεπει και οι επομενες γενιες να καταντησουν ετσι.Τελος οσο αναφορα την ενδοοικογενειακη βια!!μπορω να σου βρω απειρες αναφορες για ξυλοδαρμους παιδιων απο ομοφυλοφιλικα ζευγαρια.Η βια δεν κοιταει τετοιες καταστασεις χιων!!αν εχεις προβλημα μεσα σου,θα φτασεις σε αυτην την πραξη οτι και να εισαι.
                                Last edited by Spartan; 13/05/2014, 12:48 AM.

Comment

Working...
                                X