Announcement

Collapse
No announcement yet.

μετεωρολογικος σταθμος( θερμοκρασιες)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• μετεωρολογικος σταθμος( θερμοκρασιες)

συγνωμη προκαταβολικα αν εχει απαντηθει σε προηγουμενο θεμα αλλα εχω εναν μετεωρ. σταθμο αγορασμενο απο lidl πριν 10 χρονια στα 30€ και επειδη αναρωτιεμαι ειναι σχετικα ακριβεις στα στοιχεια ή οχι?
    για την ιστορια απο οτι βλεπω με τα στοιχεια απο penteli.meteo κτλ δεν εχω σημαντικες αποκλισεις απο τα επισημα αν και το σημειοπου το εχω στην βεραντα του 4ου οροφου ειναι αρκετα αναστροφικο .
    μεγιστη Τ 38,6 15 ιουλιου 2012
    ελαχιστη Τ -6.1 7 ιανουαριος 2013

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΑ ΥΠΟΨΗΝ.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Originally posted by frozen-drama
    συγνωμη προκαταβολικα αν εχει απαντηθει σε προηγουμενο θεμα αλλα εχω εναν μετεωρ. σταθμο αγορασμενο απο lidl πριν 10 χρονια στα 30€ και επειδη αναρωτιεμαι ειναι σχετικα ακριβεις στα στοιχεια ή οχι?
    για την ιστορια απο οτι βλεπω με τα στοιχεια απο penteli.meteo κτλ δεν εχω σημαντικες αποκλισεις απο τα επισημα αν και το σημειοπου το εχω στην βεραντα του 4ου οροφου ειναι αρκετα αναστροφικο .
    μεγιστη Τ 38,6 15 ιουλιου 2012
    ελαχιστη Τ -6.1 7 ιανουαριος 2013

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΑ ΥΠΟΨΗΝ.
    ο σταθμος για να μετραει σωστα θα πρέπει να είναι 1,5μ από το εδαφος..Αν δεν κάνω λάθος...
    Καλύτερα να ανοιγες ένα θεμα στα τεχνικά θεματα του forum
    Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν

Comment

στις Τ θελω να ξερω αν ειναι αξιοπιστο.παντως στον ηλιο και στην αντανακλαση δειχνει παραπανω .

Comment

Θελει κλωβο ο αισθητηρας.κοιτα στο metar καθε μερα και συγκρινε θερμοκρασιες.λογικα δεν εχει προβλημα αφου μερικοι βαζουν τους davis στην ταρατσα

Comment

απο συγκρισεις οπως λες ελαχιστες αποκλισεις +-0,5c που το θεωρω και φυσιολογικο.
          ευχαριστω πολυ για την πληροφορια για τον κλωβο.θα το χρησιμοποιησω

Comment

δες εδω έναν χειροποίητο.
            http://users.otenet.gr/~meteo/projec...on-shield.html

Comment

το προβλημα με το δικο μου ειναι οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απλα ενα εσωτερικο θερμομετρο με υγρασια Τ max min κτλ και εξω ενας απλος αισθητηρας για να μετραει τη θερμοκρασια. αν θες μπορω αν σου βγαλω και φωτογραφια για να καταλαβεις καλυτερα.
              ο τροπος παντως στο λινκ ειναι πολυ καλος αλλα χρειαζεσαι πραγματικο μετ. σταθμο και οχι αυτον της πλακας απο lidl.αν και δεν εχω παραπονο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.

Comment

Originally posted by frozen-drama View Post
                το προβλημα με το δικο μου ειναι οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απλα ενα εσωτερικο θερμομετρο με υγρασια Τ max min κτλ και εξω ενας απλος αισθητηρας για να μετραει τη θερμοκρασια. αν θες μπορω αν σου βγαλω και φωτογραφια για να καταλαβεις καλυτερα.
                ο τροπος παντως στο λινκ ειναι πολυ καλος αλλα χρειαζεσαι πραγματικο μετ. σταθμο και οχι αυτον της πλακας απο lidl.αν και δεν εχω παραπονο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.

μια χαρα είναι για 30€..Κλωβο είχε ή οχι;;;
                Μπερδεύτηκα..Αρα δεν έχει ουτε βαρόμετρο ούτε ανεμόμετρο ουτε βροχόμετρο

Comment

Working...
                X