Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παγωμένα Ιωάννινα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Παιδιά γίνεται όμως μετά τις 23 για να είμαι κι εγώ Γιάννενα; Αύριο φεύγω Σέρρες γιατί.
    Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Originally posted by snowlover View Post
      Οταν εχει ηλιο λενε ποτε θα βρεξει ενω οταν βρεχει λενε ποτε θα βγαλει ηλιο.Δεν βγαζεις συμπερασμα Δημητρη
      Χαχαχαχα σήμερα είχα συζήτηση με φίλο μου (μη καιροτρελαμένο) και λέει ρε συ πότε θα βρέξει μ φαίνεται περίεργο να έχει συνέχεια ήλιο εδώ.
      Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Originally posted by dimitris_ioannina View Post
        Ψιλοάσχετο με το θέμα, αλλά γιατί δε κανονίζουμε κάποια στιγμή μια συναντησούλα και εμείς οι καιροτρελαμένοι των Ιωαννίνων? Μια πόρτα είμαστε...
        Αντε μπραβο ρε παιδια!!

Comment

Originally posted by Alkis Serres View Post
          Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό πρόσφατα Δημήτρη είναι καλή ιδέα.
          Κι εγώ μέσα ειμαι!
          Μετεωρολογικός σταθμός Ελεούσας Ιωαννίνων, υψομ. 540μ.
          http://users.otenet.gr/~oejhtc/

Comment

Τι λέτε γι αυτη τη Κυριακή απόγευμα?

Comment

Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση! Είμαστε αρκετοί τελικά!! Ωραία θα ήταν θα παρευρίσκονταν και άτομα τα οποία έγραφαν παλιά στο forum - όπως ο αστραπόχιονο για παράδειγμα...

Εγώ Σαββατοκύριακα είμαι ελεύθερος πάντως...
              "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

Ειναι ευκολο να κανονισουμε και να βρεθουμε. Στα Γιάννενα είμαστε! χεχε. Μιλάμε πάλι Παρασκευή και βλέπουμε αν μπορουν οι περισσότεροι ή οχι

Comment

Ιωάννινα θυμάμαι, αν και πολύ μικρός τότε,είχα με τους δικούς μου ανέβει από Καλαμάτα το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου 1991,στον γάμο του θείου μου.Μιλάμε τέτοια παγωνιά τα βράδια και τα πρωινά, δεν πρέπει μέχρι τότε να είχα ξανανιώσει.Όπου λιμνάζοντα νερά στον δρόμο έπιανε πάγο,ενώ θυμάμαι και με τι γρηγοράδα πάγωνε το τζάμι του αυτοκινήτου όταν αυτό βρεχόταν.Και δεν είχε δα και ολικό παγετό.

Comment

Pleaseeee μετά τις 23!!! Θέλω να είμαι κι εγώ. αχχαχα

Comment

Originally posted by Alkis Serres View Post
                      Pleaseeee μετά τις 23!!! Θέλω να είμαι κι εγώ. αχχαχα
                      Ότι πει η πλειοψηφία! Το θέμα είναι να μπορέσουμε να βρεθούμε όσοι περισσότεροι γίνεται για να γνωριστουμε.

Comment

Originally posted by snow4ever View Post
                        Ότι πει η πλειοψηφία! Το θέμα είναι να μπορέσουμε να βρεθούμε όσοι περισσότεροι γίνεται για να γνωριστουμε.
                        Καλά ναι συμφωνώ σε αυτό.

Comment

Originally posted by dimitris_ioannina View Post
                          Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση! Είμαστε αρκετοί τελικά!! Ωραία θα ήταν θα παρευρίσκονταν και άτομα τα οποία έγραφαν παλιά στο forum - όπως ο αστραπόχιονο για παράδειγμα...

Εγώ Σαββατοκύριακα είμαι ελεύθερος πάντως...
                          Χρηστο (Αστραποχιονο) Αστεριο (Zerman) τους βρισκω εγω ευκολα..Και εγω δεν εχω κανα ιδιαιτερο προβλημα σε μερα ωρα κτλ.Τις επομενες μερες ανοιγουμε και αντιστοιχο θεμα!
                          Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

απο 17 μεχρι και 23, δηλαδη ολη την αλλη εβδομαδα, με το καλο θα ειμαι και γω πανω!
                            <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Originally posted by Gianniwtis View Post
                              Χρηστο (Αστραποχιονο) Αστεριο (Zerman) τους βρισκω εγω ευκολα..Και εγω δεν εχω κανα ιδιαιτερο προβλημα σε μερα ωρα κτλ.Τις επομενες μερες ανοιγουμε και αντιστοιχο θεμα!

ο αλλος ο κλασιμεντες που ειναι ρε Γιαννη;
                              <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Originally posted by Παπλαμουδας View Post
                                ο αλλος ο κλασιμεντες που ειναι ρε Γιαννη;
                                Δεν ξερω καθολου Γιωργο!Νομιζω εχουμε να μιλησουμε απο το χιονια του Φεβρουαριου του 2012
                                Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Working...
                                X