Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση! Είμαστε αρκετοί τελικά!! Ωραία θα ήταν θα παρευρίσκονταν και άτομα τα οποία έγραφαν παλιά στο forum - όπως ο αστραπόχιονο για παράδειγμα...
Εγώ Σαββατοκύριακα είμαι ελεύθερος πάντως...
"Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης
Ιωάννινα θυμάμαι, αν και πολύ μικρός τότε,είχα με τους δικούς μου ανέβει από Καλαμάτα το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου 1991,στον γάμο του θείου μου.Μιλάμε τέτοια παγωνιά τα βράδια και τα πρωινά, δεν πρέπει μέχρι τότε να είχα ξανανιώσει.Όπου λιμνάζοντα νερά στον δρόμο έπιανε πάγο,ενώ θυμάμαι και με τι γρηγοράδα πάγωνε το τζάμι του αυτοκινήτου όταν αυτό βρεχόταν.Και δεν είχε δα και ολικό παγετό.
Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση! Είμαστε αρκετοί τελικά!! Ωραία θα ήταν θα παρευρίσκονταν και άτομα τα οποία έγραφαν παλιά στο forum - όπως ο αστραπόχιονο για παράδειγμα...
Εγώ Σαββατοκύριακα είμαι ελεύθερος πάντως...
Χρηστο (Αστραποχιονο) Αστεριο (Zerman) τους βρισκω εγω ευκολα..Και εγω δεν εχω κανα ιδιαιτερο προβλημα σε μερα ωρα κτλ.Τις επομενες μερες ανοιγουμε και αντιστοιχο θεμα!
Comment