Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δικαιολογια για να μην παω σε δειπνο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δικαιολογια για να μην παω σε δειπνο

Πειτε καμια ιδεα.

Εχει κανονιστει κατι για αυριο και δε θελω να παω.

Ωχ ρε Χλεπμ, δικαιολογίες υπάρχουν άπειρες. Αν πας πάντως δες με τρόπο αν έχουν χαρτί κουζίνας στην κουζίνα

Κύττα μόνο μην πείς τίποτα τελείως εξωπραγματικό και απίθανο. Μην πείς π.χ. "έρχεται χιονιάς στη Σαλόνικα και θα κάτσω να δω στα βραδυνά τρεξίματα πόσοι πόντοι θα κλειδώσουν

Comment

που αλλου θα ρωτησεις? χα χα χα.

Comment

Πες οτι σ επιασε κοψιμο.....

Comment

κ γτ δε θες να πας? δε θες να πληρώσεις? αν παντως θες να ξεκόψεις απ αυτήν ή αυτές που σε καλούν πες να φέρουν κ καμιά φίλη στο δείπνο ετσι για παρέα. ούτε που να σε ξαναδούν μετά

Comment

Πες οτι πρεπει να τοποθετησεις εναν Davis εκεινη την ωρα...

Comment

Μπες στο insomnia.gr
              Έχουν full τέτοιες παπ@ριες ...
              Χαρης Αιγαλεω

Comment

Ηταν ενα δειπνο για αποψε σε ενα πολυ κυριλε εστιατοριο στο κεντρο.
                60 λιρες το ατομο και τσιγγουνευομουν να παω.

Απ οτι ειδα στο site ειναι πολυ exclusive.Πανε ολο κατι διασημοτητες.

Comment

Πανε ολο κατι τυποι τραγουδιστες και ηθοποιοι κι αυτοι που βγαινουν απ τα τοπικα ρεαλιτι.Που φυσικα δεν τους ξερω.

http://www.dstrkt-london.com/gallery

Μια βλακεια δηλαδη.
                  Ειχα πετυχει το προηγουμενο Σαββατο σε εναν δρομο κατι μαζεμενους γυρω απο καποιον που τον εβγαζαν φωτογραφιες τα φλας.
                  Πλησιασα οσο μπορουσα.Ηταν ενα παιδακι (τυπου ρουβας σε πιο μπασμενο ) και τσιριζαν κατι κοριτσακια γυρω γυρω του.Αυτος κορδωνοταν οτι και καλα ποιος ειναι.

Λεω "Ελα Χριστε και Παναγια!".

Το εκλεισε ενας φιλος γιατρος που ειναι πολυ μεγαλη φιρμα στις τηλεορασεις και στις εφημεριδες εδω και στην Ινδια.
                  Αλλα τελικα το ακυρωσα.

Comment

ΕΡΙΞΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΚΥΡΟ και εχει γινει εξω φρενων μαζι μου.Αποκλειεται να μου ξαναμιλησει.

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                      ΕΡΙΞΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΚΥΡΟ και εχει γινει εξω φρενων μαζι μου.Αποκλειεται να μου ξαναμιλησει.
                      2 σας θα πηγαινατε ή υπηρχαν κ άλλα ατομα. διοτι αν υπηρχαν κ άλλα ατομα θα μπορουσε να παει

Comment

Μπορούσες να του πεις ότι πέθανες!!!!Σε εμένα πάντα πιάνει!
                        18/02/08 - 10/1/17
                        9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

Working...
                        X