Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αφιερωμενο στα "πιθηκοειδη" της Ευρωπης που λεγονται συγχρονοι Ελληνες.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αφιερωμενο στα "πιθηκοειδη" της Ευρωπης που λεγονται συγχρονοι Ελληνες.

είναι όντως φοβερό το βιντεο. Εμείς οι Ελληνάρες κοκορευόμαστε για τον πολιτισμό που είχαν άλλοι Ελληνες με τους οποίους πλέον ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ όπως δεν έχουμε πλέον καμμία σχέση με πολιτισμό. Η τέχνη, η λογοτεχνία και η μουσική είναι σήμερα υπόθεση το πολύ 10000 ανθρώπων. Οι υπόλοιποι ζούν με την κουλτούρα του Κιάμου, του Τσαλίκη, του Σουλεϊμάν και του Σουλεϊμάρκ (Σεφερλή).
    Το χειρότερο είναι ότι τώρα μεγαλώνει μιά γενιά νέων παιδιών που απ το δημοτικό είναι κολημμένα στα ipad και τα PC και δεν έχουν ανοίξει ούτε ένα λογοτεχνικό ή ιστορικό βιβλίο να διαβάσουν. Στα σχολεία μπαίνουν τούβλα και βγαίνουν στουρνάρια. Ρωτάς ένα παιδί της 6ης δημοτικού τι έγινε την 28η Οκτωβρίου και σου απαντάει νικήσαμε τους Τούρκους. Είσαι στο μετρό μιάς Ευρωπαϊκής χώρας και τουλάχιστον οι μισοί επιβάτες έχουν στα χέρια ένα βιβλίο και διαβάζουν. Εδώ δεν το έχω δεί ποτέ. Είναι σκέτη απελπισία και ξεφτίλα. Αλλά το χειρότερο είναι ότι θα βγούν πολύ να πούν ότι για όλα αυτά δε φταίει ο κόσμος αλλά πάλι φταίνε κάποιοι άλλοι, οι κυβερνήσεις, οι 300 της βουλής, οι Εβραίοι, αυτοί που μας ψεκάζουν κλπ. Χε@σε μέσα...

Comment

Μπραβο στο Νιγηριανο...

Comment

διέθεσε ένα κεφαλαιο πηρε δάνειο αγορασε το εμπόρευμα κ άνοιξε μια επιχείρηση. σιγα το πράγμα. το δύσκολο είναι να το κρατήσει.

Originally posted by yakutia View Post
        Είσαι στο μετρό μιάς Ευρωπαϊκής χώρας και τουλάχιστον οι μισοί επιβάτες έχουν στα χέρια ένα βιβλίο και διαβάζουν. Εδώ δεν το έχω δεί ποτέ.
        τελευταία έχουν κανει της μόδας το διάβασμα οι εκδοτικοί οίκοι για να κονομαν.
        αυτοι που πουλαν βιβλια θα σου πουν το παν είναι το διάβασμα, οι γιατροι η υγεία, οι γυμναστες η ασκηση κ ο σωστός τρόπος ζωης κ να πηγαίνουμε στα γυμναστήριά τους, οι διαιτολόγοι θα σου πουν να προσέχουμε μόνο τη διατροφή μας γτ είμαστε ότι τρωμε κ οι παπάδες όλα αυτά είναι άχρηστα γτ αφορούν τη ματαιότητα του παρόντος κόσμου κ πρέπει να προσευχόμαστε κ να ενδιαφερόμαστε μόνο για τη σωτηρία της ψυχής μας. ο καθενας κοιτά το συμφέρον του κοκ, κ πως θα πουλήσει το προιον του δημιουργώντας στον άνθρωπο τεχνητές αναγκες.
        Last edited by b.b.c; 24/01/2014, 02:45 PM.

Comment

Originally posted by b.b.c View Post

τελευταία έχουν κανει της μόδας το διάβασμα οι εκδοτικοί οίκοι για να κονομαν.
          Ναι ρε μεγάλε bbc, τελευταία, μόδα των τελευταίων 2-3 χρόνων είναι το διάβασμα. Τώρα να σου πω ότι κάνει μπαμ από μακριά ότι δεν ακολουθείς τις μόδες...

Comment

Ναι ρε μεγάλε bbc, τελευταία, μόδα των τελευταίων 2-3 χρόνων είναι το διάβασμα. Τώρα να σου πω ότι κάνει μπαμ από μακριά ότι δεν ακολουθείς τις μόδες...
            το βιβλίο δεν είναι κατι απρόσωπο, καποιος το εγραψε ...είναι σα να διαβαζεις τις συμβουλες καποιου άλλου. ευχαριστώ δε θα παρω. θα μου άρεσε καλυτερα η επικοινωνία με αυτόν παρα να αγοράζω τα βιβλία του πλουτίζοντάς τον κιολας. αν του αρεσε κ εκεινον η επικοινωνία με τους ανθρώπους θα το εκανε αφιλοκερδως όπως οι αρχαίοι αθηναίοι αγορευαν κ όχι επαγγελμα συγγραφής βιβλίων.

Comment

το βιβλίο δεν είναι κατι απρόσωπο, καποιος το εγραψε ...είναι σα να διαβαζεις τις συμβουλες καποιου άλλου. ευχαριστώ δε θα παρω. θα μου άρεσε καλυτερα η επικοινωνία με αυτόν παρα να αγοράζω τα βιβλία του πλουτίζοντάς τον κιολας. αν του αρεσε κ εκεινον η επικοινωνία με τους ανθρώπους θα το εκανε αφιλοκερδως όπως οι αρχαίοι αθηναίοι αγορευαν κ όχι επαγγελμα συγγραφής βιβλίων.
              Και μένα θα μου άρεσε πολύ να πιάσω κουβέντα με τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα, το Γιάννη Ρίτσο κλπ αλλά επειδή, προς το παρόν τουλάχιστον, δε μπορώ , αρκούμαι στο να τους διαβάζω

Comment

Και μένα θα μου άρεσε πολύ να πιάσω κουβέντα με τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα, το Γιάννη Ρίτσο κλπ αλλά επειδή, προς το παρόν τουλάχιστον, δε μπορώ , αρκούμαι στο να τους διαβάζω
                το 99% διαβαζει λογοτεχνία. ποιος διαβαζει Αριστοτέλη κ Πλάτωνα.

κ αν θες ποιηση ορίστε : http://www.eosacharnon.gr/Images/slovenia2.jpg

slovenia2.jpg

ανεβα σ ένα βουνό δες κ ποιες το καφεδάκι σου. τι να σου πει ο Ρίτσος. μόνο η μελοποίησή του μεσω Θεοδωράκη κ της φωνης του Μπιθικώτση.
                Last edited by b.b.c; 25/01/2014, 08:37 PM.

Comment

το 99% διαβαζει λογοτεχνία. ποιος διαβαζει Αριστοτέλη κ Πλάτωνα.

κ αν θες ποιηση ορίστε : http://www.eosacharnon.gr/Images/slovenia2.jpg

[ATTACH=CONFIG]6988[/ATTACH]

ανεβα σ ένα βουνό δες κ ποιες το καφεδάκι σου. τι να σου πει ο Ρίτσος. μόνο η μελοποίησή του μεσω Θεοδωράκη κ της φωνης του Μπιθικώτση.
                  Σωστός!!! τι να μου πεί ο Ρίτσος!! Δεν πάω καλύτερα να κάνω την απ ευθείας επικοινωνία που προτιμάς και εσύ με το Notis που είναι εν ζωή και είναι και ποιητής και συγγραφέας και συνθέτης ταυτόχρονα!

Comment

Working...
                  X