Announcement

Collapse
No announcement yet.

βοήθειΑΑΑΑΑ!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• βοήθειΑΑΑΑΑ!!!!!!

Μπορεί να μου πεί κάποιος
    1. γιατί ο κέρσορας αναβοσβήνει όταν γράφω ένα ποστ? Μπορεί να μένει μόνιμα εμφανής? Αν ναι πώς?
    2. Όταν πάω να κάνω παράθεση σε ποστ και θέλω να επιλέξω ένα κομματι για να πατησω μια φορά το delete μου πιάνει πάντα μια γραμμη άντε 2.... και όχι όλο όσο θέλω όπως στο word? Ti φταίει και εδώ?
    3. Το λεξικό πως το αφαιρούμε από τον τρόπο γραφής?

Βοηθήστε γιατί αρχίζω να εκνευρίζομαι!!
    Ευχαριστώ!

Καλησπέρα Δημήτρη.Στο 1 και 2 δεν μπορείς να κάνεις κάτι είναι λειτουργίες by default-προκαθορισμένες δηλαδή από το σύστημα.Όσον αφορά το 3 εννοείς τον ορθογράφο??

Comment

Ναι για στον ορθογράφο αναφέρομαι!
      Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Comment

Originally posted by dimit
        Μπορεί να μου πεί κάποιος
        1. γιατί ο κέρσορας αναβοσβήνει όταν γράφω ένα ποστ? Μπορεί να μένει μόνιμα εμφανής? Αν ναι πώς?
        2. Όταν πάω να κάνω παράθεση σε ποστ και θέλω να επιλέξω ένα κομματι για να πατησω μια φορά το delete μου πιάνει πάντα μια γραμμη άντε 2.... και όχι όλο όσο θέλω όπως στο word? Ti φταίει και εδώ?
        3. Το λεξικό πως το αφαιρούμε από τον τρόπο γραφής?
        Βοηθήστε γιατί αρχίζω να εκνευρίζομαι!!
        Ευχαριστώ!
        Μήπως έχεις κάνει πρόσφατα αναβάθμιση στον inernet browser? και εμένα μου έκανε κουφά στο editing των ποστ μου αμέσως μετά από μιά αναβάθμιση στον explorer και άλλαξα και άρχισα να μπαίνω απ το chrome και όλα ξανάγιναν ΟΚ.

Comment

Δημήτρη αυτό που λέει ο yakutia είναι σωστό.Έχω ενημερώσει και εγώ ότι αυτή η πλατφόρμα συμπεριφέρεται καλύτερα με chrome.Από κει και ύστερα να ξαναγράψω το προηγούμενο μου πόστ ,μιας και κατά λάθος σβήστηκε.Όσον αφορά τον ορθογράφο πηγαίνεις στον κειμενογράφο κάτω εκεί που γράφει "γρήγορη απάντηση" και με τον κέρσορα να αναβοσβήνει πατάς δεξί κλικ.Σου βγάζει ένα μενού όπου γράφει "Ορθογραφικός έλεγχος" ,αν έχεις windows xp ή "Επιλογές ορθογραφικού ελέγχου" αν έχεις windows7.Βάζοντας το ποντίκι επάνω στην επιλογή αυτή γίνεται μπλε.Αριστερό κλικ και απενεργοποιείται ο ορθογραφικός έλεγχος.

Comment

Ω!! καμία σχέση με google chrome! ωραία! ευχαριστώ πολύ!

Comment

Working...
            X