Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποιές δέστρες - μπότες για σανίδα arbor coda ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ποιές δέστρες - μπότες για σανίδα arbor coda ?

Καλησπέρα και πάλι! Επειδή είδα μια προθυμία για βοήθεια από τα παλαιότερα μέλη λέω να την εκμεταλευτώ () για να μάθω όσα περισσοτερα μπορώ από εμπειρότερους...
    Πρόσφατα (μετά από πολύ ψάξιμο) παρήγγειλα μια σανίδα coda arbor 2013: http://thegoodride.com/snowboard-reviews/arbor-coda/
    To thegoodride.com την περιγράφει σαν μια medium/soft αll mountain freestyle σανίδα αλλά στην ουσία σε όλα τα βίντεο review που βρήκα τη περιγράφουν σαν μία all mountain σανίδα με medium flex.

Σκεφτομαι να τη σετάρω με δέστρες union contact ή union contct pro (δεν ξέρω κατα πόσο όμως θα είμαι κοντά στο flex. το the goodride τις δίνει σα medium soft αλλά τελικά δε ξέρω αν είναι καί τόσο ακριβής αυτή η περιγραφή) .

Η άλλη σκέψη είναι για burton mission. (medium/stiff) . Τι λέτε? άλλες προτάσεις?

Για μπότες σκέφτομαι σε burton ruller. Κάτι άλλο σε οποιαδήποτε μάρκα μπορώ να βρω να δοκιμάσω Αθήνα?

Το ζητούμενο είναι όλα τα ανωτέρω να συμπεριφέρονται προφανώς καλά ως σύνολο όχι όμως απαραίτητα να έχω ενα επιθετικό σετάρισμα αφού η προτεραιότητα μου είναι να αποροφουν καλά κραδασμούς λόγω προβλήματος στη μέση...

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!

Τα περισσότερα sites την δίνουν medium stiffness, ουσιαστικά βλέπω πως είναι ένα rockerάκι για πούδρα, πράγμα που σημαίνει πως για μένα προσωπικά δεν θα έπρεπε να πας σε μαλακές δέστρες. 5άρες άντε 4άρες λοιπόν. Από'κει και πέρα, ανάλογα με τα χρήματα που σκοπεύεις να δαπανήσεις, μπορείς να αγοράσεις και ανάλογης ποιότητας δέστρες. Για τις μπότες, τα ξανάπαμε.

Comment

αν επιτρεπεις, τι υψος/κιλα/νουμερο παπουτσιου εχεις και σε τι μηκος πηρες το σανιδι;
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Nitro zero, ride rodeo, rome 390 k' mob, flux rk k' TT, Forum republic k' shaka, union contact, burton mission
        4 με 6 ειναι τα flex των δεστρων! Αναλογως τα χρηματα θα περιοροστουν οι επιλογες.
        detox

Comment

153 η σανίδα. 72 kg 1.73 'υψος.

Κατέληξα σε burton mission αν και μου εκαναν κλικ και oi union force ή οι union contact (για κατι πιο φθηνό και μαλακό...). ελπίζω να συνδυαστεί καλά η σανίδα με τις δεστρες .... θα δείξει.

Comment

ωραιος! καλοτσουλητο ευχομαι! ειμαι κι εγω στα ιδια κυβικα, 1.75 με 68 κιλα κι εχω δυο σανιδια, ενα 153 και 142 και τα χειριζομαι αψογα με δεστρες flux rk30 και μποτες forum tramp! οι μποτες ειναι αρκετα καλες και τις προτεινω αν φυσικα ταιριαζουν στο ποδι σου!
            δες στην σελιδα απο κατω τι γραφω γενικα για να προσεξεις στην δοκιμη/αγορα μποτας!

http://forum.snowreport.gr/showthrea...94#post1360194
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

burton mission! αυτες εχω, εχουν φοβερο πατο σα να πατας στα συννεφα! njoy

Comment

Αρκετά καλές οι Mission. Αν πάρεις του 2014, είναι πάνω - κάτω ίδιες με τις Cartel του 2013. Επίσης, αν και θα το ξέρεις φαντάζομαι, πρόσεχε μην πάρεις EST.

Comment

Originally posted by Bjorg_RFC View Post
                  Αρκετά καλές οι Mission. Αν πάρεις του 2014, είναι πάνω - κάτω ίδιες με τις Cartel του 2013. Επίσης, αν και θα το ξέρεις φαντάζομαι, πρόσεχε μην πάρεις EST.
                  χαχα! ακριβώς αυτά εξαψα και πηρα του 2014 και οχι est εννοειται. Το μόνο που σκέφτομαι ειναι μήπως είναι ενα τσικ σκληρότερες από ότι χρειάζοταν η σανίδα....
                  Το θέμα τώρα είναι οτι για τοποθέτηση και κυρίως για ρύθμιση των δεστρών πάνω στη σανίδα δεν ξέρω τίποτα. Θα πάω αυριο σε ένα καταστημα να μου φορέσει τις δεστρες στην σανίδα. και θα δω...

Ευχαριστώ και πάλι όλους για τη βοήθεια.

Comment

Ότι θες ξαναρώτα
                    Beati Paoli.........

Comment

Originally posted by stefanosz View Post
                      χαχα! ακριβώς αυτά εξαψα και πηρα του 2014 και οχι est εννοειται. Το μόνο που σκέφτομαι ειναι μήπως είναι ενα τσικ σκληρότερες από ότι χρειάζοταν η σανίδα....
                      Το θέμα τώρα είναι οτι για τοποθέτηση και κυρίως για ρύθμιση των δεστρών πάνω στη σανίδα δεν ξέρω τίποτα. Θα πάω αυριο σε ένα καταστημα να μου φορέσει τις δεστρες στην σανίδα. και θα δω...

Ευχαριστώ και πάλι όλους για τη βοήθεια.
                      Medium flex είναι η σανίδα σου, το flex των Mission είναι o.k. Πρόσεχε να αγοράσεις και ανάλογου flex μπότες. Από'κει και πέρα, το να σετάρεις τις δέστρες δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πήγαινε κατευθείαν στο youtube και θα βρεις ένα σωρό βίντεο, Ενδεικτικά : http://www.youtube.com/results?searc...0bindings&sm=1

Comment

Ok thanks! θα ανεβάσω και εντυπώσεις για σανίδα - δεστρες μόλιες καταφέρω να τα δοκιμάσω.

Comment

Working...
                        X