Announcement

Collapse
No announcement yet.

Burton Ελλάδα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Burton Ελλάδα

Γεια και πάλι! γνωρίζει κάνεις εκτός από το κατάστημα slut board (Χαλάνδρι Κηφισιά Πειραιάς) Αν εισάγει κάποιο άλλο κατάστημα ΌΛΗ ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας της Burton σε bindings και boots ??
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Στέφανε, δυστυχώς δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο τέτοιο μαγαζί. Γύρω στο 2006-2007 θυμάμαι τουλάχιστον 10 μαγαζιά να έχουν τρελό στοκ. Ειδικά σε μπότες, πηγαίνοντας σε κανα δύο μπορούσες να δοκιμάσεις όλη τη σειρά και ανά μισό μέγεθος! Και δέστρες σανίδες κλπ φούλ. Τώρα φοβάμαι ότι η καλύτερη επιλογή είναι τα online καταστήματα εντός Ευρώπης. Στις μπότες όμως αυτό είναι ένα πρόβλημα αν δεν ξέρεις ακριβώς το μέγεθος και τη φόρμα ενός μοντέλου για να επιλέξεις τυφλά.
    The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
    http://www.hiddencellar.eu

Comment

Από τη μία είναι λογικό να μη στοκάρουν τα μαγαζιά μέσα στη κρίση από την άλλη προσωπικά εγώ που θέλω να αφήσω χρήματα στα μαγαζιά της Ελλάδας καταλήγω και πάλι να ψωνίζω στο περίπου όπως και από το internet , αφού ειδικά στα πιο ακριβά μοντέλα σε όλες τις μάρκες υπάρχουν τεράστια κενά σε νούμερα .... κρίμα...

Comment

Online και μόνο φίλε Στέφανε...

Από πλευράς δεστρών δεν σε απασχολεί αν θα την δεις live μπροστά σου. Πάρε το ανάλογο με το νούμερο της μπότας σου μέγεθος και είσαι o.k. ’λλωστε μέσω internet θα πετύχεις και καλύτερες τιμές. Από'κει και πέρα για τις μπότες έχεις δυο επιλογές. Ή μετράς ακριβώς το πόδι σου και παραγγέλνεις από εξωτερικό, ή πας σε ένα κατάστημα βρίσκεις κάτι που σε καλύπτει από πλευράς stifness κ.τ.λ., δοκιμάζεις και αγοράζεις επί τόπου. ’σε γιατί κι εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω τις Ruler, αλλά που...

Comment

Ααα μάλιστα ακριβώς την ίδια μπότα ψαχνουμε.. χχαχχα Έχουμε μήπως κάποιο on line οδηγό για το πως μετράμε τα πέλματα μας και έπειτα πως αυτές οι μετρήσεις μεταφράζονται σε νούμερο μπότας για την εκάστοτε εταιρία και ειδικότερα ίσως για τις burton?

Comment

Οδηγός για να βρεις το ακριβές foot size σου (όσο πιο αναλυτικά γίνεται) :

http://shoes.about.com/od/fitcomfort/ss/measurefeet.htm

Από'κει και πέρα αν κάτσεις και διαβάσεις σε διάφορα forums συζητήσεις περί μποτών - μεγεθών κ.ο.κ. θα τα παίξεις. Οι περισσότεροι λένε πως καταλήγουν να φοράνε 0.5 με 1 νούμερο πάνω από αυτό που πραγματικά φοράνε, αν και πιστεύω πως απλά δεν ξέρουν ποιό ακριβώς είναι το νούμερό τους, μιας και σε αθλητικά κ.τ.λ. που είναι άνετα, θα μπορούσε κανείς να φορέσει και μικρότερο παπούτσι. Εγώ π.χ. βρήκα φέτος μια Ruler 46.5 αν δεν κάνω λάθος, αλλά βάση του ανωτέρω chart είμαι (και δια νόμου) στο 47. Οπότε, δεν πας καν εκεί. Βέβαια, υπάρχουν και εταιρείες με πιο "στενή" γραμμή. Όπως και να έχει, μιας και μιλάμε για συγκεκριμένη μπότα, αυτό που ίσως να είναι το ασφαλέστερο θα ήταν - μέτρημα ακριβές νούμερου μπότας και e-mail στη Burton.

Τέλος, το slut board που αναφέρεις, βλέπω από το e-shop του πως έχει στη Ruler 9,10,11 και 12 νούμερο. Αν είσαι κάπου εκεί μέσα, πήγαινε να την δοκιμάσεις live. Εγώ πάλι με το 47... καταδικασμένος! Βλέπω επίσης πως έχει αρκετά νούμερα στην Moto, που όμως έχει 3άρι flex.
            Last edited by Bjorg_RFC; 09/12/2013, 11:11 AM.

Comment

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Θα περάσω από εκεί να δοκιμάσω. Το είδα και εγώ. Τους πήρα τηλ. και δυστυχώς έχουν άλλα νουμερα σε ένα μαγαζί και άλλα σε άλλο και από ότι κατάλαβα δεν έχουν όλα τα νούμερα που παρουσιαζονται στο site ...αλλά επειδή τους τηλ. Σαββατο που μάλον είχαν δουλειά μπορεί να έκαναν και λάθος.... Θα δείξει.. Πάντως τη ruler του 2013 τη βρίσκεις νομίζω στο blue tomato 150 ευρώ .... αλλά ... καλύτερα να αγοράσω από κοντά γιατι από την άλλη δε μου αρέσει να πηγαίνω να δοκιμάζω και μετά να αγοράζω από αλλού. Τουλάχιστον οχι τη πρώτη φορά. Τώρα για τη συνέχεια θα δείξει....

Comment

Το ότι δοκιμάζεις κάτι δεν σε υποχρεώνει να το αγοράσεις κιόλας. Αλίμονο... δεν είναι πως άνοιξες καμιά συσκευασία ή έκοψες κάποια ετικέτα. Αν σου κάνει και βρίσκεις καλύτερη τιμή αλλού, μην το σκέφτεσαι και πολύ. Πληροφοριακά, στο Blue tomato, που δεν είναι και από τα πιο φθηνά sites... αλλά αν πάλι πέσεις σε προσφορά βγάζεις καλή τιμή... έχει τις Ruler του 2013-14 230 ευρώ (σε ό,τι χρώμα και νούμερο θέλεις). Απ'ότι είδα, στα 150 ευρώ έχει μια 40.5 νούμερο της σεζόν 2011-12 αν δεν κάνω λάθος, της οποίας έχει και μια restricted 38 νούμερο στα 200 ευρώ. Της σεζόν 2012-13 έχει μια καφέ και μία άσπρη, στα 180.

Comment

Nick SLUTBOARDSHOP

Originally posted by stefanosz View Post
                  Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Θα περάσω από εκεί να δοκιμάσω. Το είδα και εγώ. Τους πήρα τηλ. και δυστυχώς έχουν άλλα νουμερα σε ένα μαγαζί και άλλα σε άλλο και από ότι κατάλαβα δεν έχουν όλα τα νούμερα που παρουσιαζονται στο site ...αλλά επειδή τους τηλ. Σαββατο που μάλον είχαν δουλειά μπορεί να έκαναν και λάθος.... Θα δείξει.. Πάντως τη ruler του 2013 τη βρίσκεις νομίζω στο blue tomato 150 ευρώ .... αλλά ... καλύτερα να αγοράσω από κοντά γιατι από την άλλη δε μου αρέσει να πηγαίνω να δοκιμάζω και μετά να αγοράζω από αλλού. Τουλάχιστον οχι τη πρώτη φορά. Τώρα για τη συνέχεια θα δείξει....

καλημέρα φίλε Στέφανε !
                  Πρώτον θέλω να σε πληροφορήσω ότι οι τιμές που έχουμε στα μαγαζιά είναι μάλλον φτηνότερες ή ίδιες με το blue tomato μαζί με τα μεταφορικά!
                  Δεύτερον μπορείς να μας ρωτήσεις αν μπορούμε να σου φέρουμε την ruller και ίσως υπάρξει λύση!
                  τρίτων το κριτήριο επιλογής μπότας δεν είναι το μοντέλο αλλά το shape που πρέπει να ταιριάζει με το πόδι σου!
                  Φιλικά ,
                  Νίκος slutboardshop
                  210-4129555 αν θες καποια πληροφορια!

Comment

παιδια δεν ειναι μονο το νουμερο...
                    ειναι αυτο που λεει και ο ανθρωπος απο πανω (ο Νικος)
                    εγω προσωπικα εχω δοκιμασει και 32 και dc και burton
                    μονο οι Burton ταιριαξαν στο ποδι μου. στις αλλες ενω εβρισκα το νουμερο στο μηκος πχ δεν ταιριαζε στο κουτεπιε και ειχε κενο εκει.
                    πρεπει να βρεις ποια φορμα ταιριαζει στο ποδι σου

καλες αγορες

Comment

παρε οτι θες απ'εξω, μποτες θα παρεις μονο απο εδω και μετα απο πολλες δοκιμες που θα κανεις τοσο σε μαρκες οσο και σε νουμερα!
                      burtonακιας ειμαι αλλα οι μποτες μου ειναι forum (νταξ,θα μου πεις την forum την εχει αγορασει η burton,δεν παυει ομως να εχει δικια της σειρα σε μποτες σανιδες κλπ) θελω να πω πιο πολυ να κοιταξεις να ειναι γαντι στο ποδι σου και μην κοιτας και τοσο την μαρκα!
                      πραγματα που θα κοιταξεις οταν δοκιμαζεις:
                      α) να μην μουδιασει το ποδι σου οταν σφιγγεις την μποτα. θα την φορεσεις κανα 10-15 λεπτα να βεβαιωθεις οτι ολα ειναι οκ χωρις μουδιασμα.
                      β) τα δακτυλα σου να βρισκουν μεν μπροστα αλλα οταν εισαι ορθιος να μην πιεζονται! θα υποφερεις στο βουνο!
                      γ) δεν πρεπει να σηκωνεται η φτερνα. πρεπει η μποτα να αγκαλιαζει το κουτεπιε και ο αστραγαλος να ειναι ''κλειδωμενος'' κατω χωρις να σηκωνεται η φτερνα απο την θεση της.
                      δ) η σκληροτητα της μποτας (flex) παει αναλογα με την σκληροτητα της σανιδας και δεστρας που εχεις/θα παρεις! πρεπει ολο το σετακι να εχει τα νουμερα του flex το ενα κοντα στο αλλο! δεν ειναι σωστο πχ να εχεις μαλακιά μποτα σε σκληρο σανιδι.
                      μακαρι να ηταν πιο απλα τα πραγματα στο θεμα μποτα, ειναι ομως το α και το ω και δυστυχως πρεπει να αφιερωσεις χρονο για την σωστη επιλογη! και μην νομιζεις οτι τα πραγματα τελειωσαν με την αγορα της μποτας...πρεπει να τις φορας μεσα στο σπιτι και να περπατας λιγακι για να ''ζεσταθει'' καπως το εσωτερικο μποτακι και να αγκαλιασει ακομα καλυτερα το ποδι σου!
                      επισης, καλο θα ηταν να αγορασεις και καλτσες για snowboard και με αυτες να κανεις τις δοκιμες στις μποτες κι οχι με απλες αθλητικες καλτσες!
                      αυτα τα λιγα απο μενα, οτι αλλο ξεχασα/θελουν τα παιδια το προσθετουν!
                      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Σταύρος και λιάπος με κάλυψαν απόλυτα!!
                        Beati Paoli.........

Comment

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές!

Comment

Ακόμη όμως δεν έχει τεθεί το κρίσιμο ερώτημα:
                            Όταν δοκιμάζουμε μπότες, τις βάζουμε ή όχι κάτω από τη βρύση;

The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                            http://www.hiddencellar.eu

Comment

Originally posted by royale View Post
                              Ακόμη όμως δεν έχει τεθεί το κρίσιμο ερώτημα:
                              Όταν δοκιμάζουμε μπότες, τις βάζουμε ή όχι κάτω από τη βρύση;

banned by Rome's Commodus.jpg

Comment

Working...
                              X