Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κάνει βόλτες η... αρκούδα... ;)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κάνει βόλτες η... αρκούδα... ;)

Η φωτογραφία/χάρτης από τον αρκτούρο και πιο συγκεκριμένα απο το κολλάρο μιας θ. αρκούδας.

Πολλοί αναφέρουν στο χωριό μας έχουμε μια αρκούδα, στο παραδίπλα επίσης... στο παραπέρα ακόμα μία.
    Συνήθως είναι η ίδια αρκούδα όπως ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος από τον αρκτούρο, δίνοντας και έναν χάρτη από το κολλάρο μιας θυληκής αρκούδας μετά από 3ήμερη καταγραφή.

www.xsports.gr - Δημήτρης

Αντε να την πέσει γα νάνι μπας και γλιτώσει φέτος Δημήτρη!

Comment

δικιο εχεις Κωστα!

Comment

Originally posted by airboarder
        Η φωτογραφία/χάρτης από τον αρκτούρο και πιο συγκεκριμένα απο το κολλάρο μιας θ. αρκούδας.

Πολλοί αναφέρουν στο χωριό μας έχουμε μια αρκούδα, στο παραδίπλα επίσης... στο παραπέρα ακόμα μία.
        Συνήθως είναι η ίδια αρκούδα όπως ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος από τον αρκτούρο, δίνοντας και έναν χάρτη από το κολλάρο μιας θυληκής αρκούδας μετά από 3ήμερη καταγραφή.

Μονο εγώ βλέπω ότι η ακρούδα έχει σχηματίσει τον αστερισμό της Μεγάλης ’ρκτου;;
        Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
        Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas View Post
          Μονο εγώ βλέπω ότι η ακρούδα έχει σχηματίσει τον αστερισμό της Μεγάλης ’ρκτου;;
          χαχαχαχαχαχαχ ρε φίλε.... πωπω τι πρόσεξες.
          www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Working...
          X