Announcement

Collapse
No announcement yet.

κακοκαιρια,,,και ιδου οι αποδειξεις!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• κακοκαιρια,,,και ιδου οι αποδειξεις!!

Καλλημερα παιδια....
    Αναφερομενος στις σωστες προβλεψεις και εκτιμισεις που γινονται εδω μεσα,οχι μονο απο μ'ενα ..να μην καβαλαμε και το καλαμι,αλλα απο ολους εδω,,,ανατρεχω σε παλαιοτερο ποστ μου....ιδου,πριν 11 ημερες!!(εχω αποκληση μιας ημερας μονο..)
    Απεσταλμένο: 18/10/2005 12:56μμ | IP Συνδεδεμένο

------------------------------------------------------------ --------------------

Γεια χαρα παιδια...

Επιδει λογο φορτου εργασιας δεν εχω χρονο για αναλυτικη προβλεψη,θα αναφερο στα γρηγορα την ταση του καιρου οπως διαφενεται μεχρι στιγμης..

ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ του καιρου μεχρι και τις 27 οκτομβρη θα ειναι οι ομιχλες κυριος στις κενρικες περιοχες τισ χωρας,συνοδευομενο και με ψυχρα κυριος τις πρωινες ωρες.Η θερμοκρασια δε θα ανεβει λιγο,και θα φτασει απο δευτερα και μετα ,στα νοτια τοπικα τους +23 με +25.Ο καιρος θα παραμεινει ετσι μεχρι τις 26 με 27 του μηνος,και συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα,28η οκτοβριου θα κανουμε με βροχες,χιονια στα ορεινα τμηματα,ακομα και χιονονερο τις πρωινες ωρες σε περιοχες της ΒΔυτικης χωρας.Η θερμοκρασια δε θα πεσει συμαντικα και θα ειναι απο τις χαμηλοτερες για τον μηνα.Τωρα ο υετος πεζει μιας και ισος θα ειμαστε οριακα.Η κακοκαιρια θα ειναι συντομη στο περασμα της.Οι Θερμοκρασιες απο τις 29 του μηνος θα ειναι χαμηλες,καθος ακομα και στις πεδινες περιοχες(κεντρικη-βορεια χωρα),τις πρωινες ωρες θα ειναι μολις λιγο πανω απο το μηδεν.
    Αυτα για την ωρα,θα ακολουθηση αναλυτικη..

Φανης Χατζηγριβας - λΑΡΙΣΑ -

...........μπραβο μας!!
    Η ΕΜΥ....ειχε τον υπνο του δικαιου....και για να γελασουμε και λιγο,τΟ mega εχθες εδινε Λαρισα 14 εως 19 βαθμους!!
    Απο εχθες το απογευμα προς βραδακι αρχισε η αλλαγη στη Λαρισα με ισχυροτατους βοριαδες και αποτομη πτωση.
    Αυτη την ωρα +10.5 βαθμους με ψιλοβροχο,και προφανος χιονι στον κισσαβο.
    Αν καποιος γνωριζει για κισσαβο ασ με ενημερωση,γιατι λεω να ανεβω Αυριο..!

Φανης Χατζηγριβας - λΑΡΙΣΑ -
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης
Working...
X