Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποτε πιστευετε θα ανοιξουν τα χιονοδρομικα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

30/11 Λοιπον ανοιγει το πρωτο χιονοδρομικο(βελουχι) και πεσαμε ολοι μα ολοι εξω
    δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

Originally posted by sotospao13 View Post
      30/11 Λοιπον ανοιγει το πρωτο χιονοδρομικο(βελουχι) και πεσαμε ολοι μα ολοι εξω
      όχι μόνο του Σώτο, και το Ανήλιο ήδη είχε ανακοινώσει και πατήσει ακόμα πίστα από χθές.
      Το Πισοδέρι έχει χιόνι για έναρξη αλλά δεν βλέπω να το κάνει, το Καϊμάκ επίσης (αλλά εκεί με τα προβλήματα.... ;( )

Σου μιλάω σαν φανατικός σκιέρ, δεν θυμαμαι πόοοοοοοσα χρόνια έχει ν' ανοίξει ΧΚ Νοέμβρη... ’λπεις γίναμε που κάποια δεν έχουν ανοίξει και τα περισσότερα άνοιξαν πρίν 2 εβδομάδες!!!!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΣΕ "πότε είπαμε θ' ανοίξουν; γατάκιααααααααααααααααααααα" χαχαχαχαχα
      Last edited by airboarder; 28/11/2013, 08:12 PM.
      www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Originally posted by airboarder View Post
        όχι μόνο του Σώτο, και το Ανήλιο ήδη είχε ανακοινώσει και πατήσει ακόμα πίστα από χθές.
        Το Πισοδέρι έχει χιόνι για έναρξη αλλά δεν βλέπω να το κάνει, το Καϊμάκ επίσης (αλλά εκεί με τα προβλήματα.... ;( )

Σου μιλάω σαν φανατικός σκιέρ, δεν θυμαμαι πόοοοοοοσα χρόνια έχει ν' ανοίξει ΧΚ Νοέμβρη... ’λπεις γίναμε που κάποια δεν έχουν ανοίξει και τα περισσότερα άνοιξαν πρίν 2 εβδομάδες!!!!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΣΕ "πότε είπαμε θ' ανοίξουν; γατάκιααααααααααααααααααααα" χαχαχαχαχα
        αυριο θα ξερουμε αν θα ανοιξει και βασιλιτσα....περα απο καθε προσδοκια το ανοιγμα εστω και ορισμενων χκ...το θεμα ειναι οι βροχες που ερχονται απο σαββατο αν οντως ερθουν θα τα χαλασου ολα.....

Comment

Originally posted by alexx1996 View Post
          αυριο θα ξερουμε αν θα ανοιξει και βασιλιτσα....περα απο καθε προσδοκια το ανοιγμα εστω και ορισμενων χκ...το θεμα ειναι οι βροχες που ερχονται απο σαββατο αν οντως ερθουν θα τα χαλασου ολα.....
          Σάββατο δεν φαίνονται βρόχες αλλά χιόνια, Κ πρός Δ βράδυ ίσως, αλλά λιγότερο και από Δ μεσημεροαπόγευμα, ξαναχιόνια... ρε μη μασάτε λέμεεεεεεεεεεε

Comment

Σάββατο δεν φαίνονται βρόχες αλλά χιόνια, Κ πρός Δ βράδυ ίσως, αλλά λιγότερο και από Δ μεσημεροαπόγευμα, ξαναχιόνια... ρε μη μασάτε λέμεεεεεεεεεεε
            μακαρι να ειναι χιονια να παει οπως περυσι ο χειμωνας να κανουμε λιγο σκι ...ειμαι και γ λυκειου και περιμενω πως και πως τα χριστουγγενα....

Comment

μακαρι να ειναι χιονια να παει οπως περυσι ο χειμωνας να κανουμε λιγο σκι ...ειμαι και γ λυκειου και περιμενω πως και πως τα χριστουγγενα....
              βρισκομαι ακριβως στην ιδια θεση με σενα........
              Χιονια στην αγιαρα και τι στον κοσμο!!!!!

Comment

Originally posted by santa-snow View Post
                βρισκομαι ακριβως στην ιδια θεση με σενα........
                γ λυκειου και εσυ? τι κατευθυνση..εγω τεχνολογικη

Comment

ναι και εγω τεχνολογικη...φυσικο θελω...θα δουμε
                  Χιονια στην αγιαρα και τι στον κοσμο!!!!!

Comment

ε τότε φίλε, κάτσε διάβασε και περίμενε Χριστούγεννα.

Comment

χαχαχαχαχ και γω Τεχνολογική ρε μάγκες

Comment

Originally posted by santa-snow View Post
                        ναι και εγω τεχνολογικη...φυσικο θελω...θα δουμε
                        εγω σκεφτομαι για ηλεκτρονικος μηχανικος και μηχανικος υπολογιστων...θα δουμε...ελιωσα σημερα διαβαζα προγραμματισμο και μαθηματικα

Comment

εγω σκεφτομαι για ηλεκτρονικος μηχανικος και μηχανικος υπολογιστων...θα δουμε...ελιωσα σημερα διαβαζα προγραμματισμο και μαθηματικα
                          καλή επιτυχία να έχεις άλεξ. και santa-snow... ότι καλύτερο σας εύχομαι αλάνια μου.

Ναι, τα διαλείμματα από το διάβασμα να τα αφιερώνεις περισσότερο εκτός οθόνης θα σου πρότεινα, αν και ξέρω τι μπορεί να κάνει η αγάπη για το σκι και το χιόνι
                          Last edited by airboarder; 28/11/2013, 10:52 PM.

Comment

καλή επιτυχία να έχεις άλεξ. και santa-snow... ότι καλύτερο σας εύχομαι αλάνια μου.

Ναι, τα διαλείμματα από το διάβασμα να τα αφιερώνεις περισσότερο εκτός οθόνης θα σου πρότεινα, αν και ξέρω τι μπορεί να κάνει η αγάπη για το σκι και το χιόνι
                            ευχαριστω..αμα δεν μπω και λιγο στο φορουμ να διαβαζω λιγο τις καιρικες εξελιξεις να δω καμια φοτο απο χιονισμενα βουνα δεν τη παλευω!!μακαρι να εχει χιονι τα χριστουγεννα!!

Comment

ε, που εισαι πατριωτακι; στρωστε τον ποπο σου και συ και ο σαντας τωρα που πρεπει και θα εχετε ευκαιριες για χιονι και σκι, ουουουου!
                              κι αν θες να ξελαμπικαρεις απο το διαβασμα, που επιβαλλεται, προτιμοτερο απο το να στραβωθεις στην οθονη ειναι να βγαινεις λιγο εξω να βλεπεις και κανα αλλο...ποπο!
                              δοξα το θεο, μια χαρα μπολικους εχει εκει και απο ντοπιες αλλα και κατι φοιτητοποπαρεςςς!!!

Υ.Γ. α, θα θυμαστε ολοι ασφαλως που σας ελεγα οτι τα χ.κ θα ανοιξουν 30/11-01/12, ετσι;;;
                              <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Όσο γρήγορα άνοιξαν (όσα άνοιξαν) τόσο γρήγορα θα κλείσουν.
                                Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Working...
                                X