Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τυφωνας Haiyan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

’ραγε πόσα χιλιοστά να άφησε ο τυφώνας από όπου πέρασε...
    Κωνσταντίνος, Πάτημα Χαλανδρίου (246m)
    Αθήνα
    https://www.flickr.com/photos/ndimensi/sets/

Comment

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?...egories_id=632

καλησπερα παιδια! Τελικα τα πραγματα στις φιλιππινες φαινεται να ειναι πολυ τραγικα!
      sigpic

Comment

για 10.000 νεκρους κανουν λογο τα καναλια....τρομερη καταστροφη.
        Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

10000+ νεκροί...
          http://www.reuters.com/

Πάντως μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η ανθεκτικότητα του φοίνικα, τό έχω παρατηρήσει και σε άλλες θεομηνίες σε αυτά τα μέρη. Τι τσουνάμι, τι τυφώνες, αυτό το δέντρο δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Comment

Τραγωδια πραγματικα.....

Comment

τι σημασια εχει αν ειναι 100 νεκροι η 15.000 χιλιαδες??
              σημασια εχει πως ολοι αυτοι οι φτωχοι ανθρωποι δεν γεννηθηκαν στο δασος ωστε να μαθουν τους πρωτογονους τροπους ζωης και συναμα να αντιδρασουν αντιστοιχα σε μια ''θεομηνια'' αλλα γεννηθηκαν σε εναν '''''πολιτισμενο''''' κοσμο που τους αναγκαζει να ζουνε σε παραγκες η μια πανω στην αλλη και ολο αυτο να λεγεται '''πολη'''
              οποτε και ΝΑ πια ειναι η αντιστοιχη αντιδραση σε μια θεομηνια...

[προσπαθησα σε 3 γραμμες να πω μια αποψη μου για το μεγαλο ''γιατι'' (γιατι τοσοι νεκροι)
              που πολλοι (κυριως νεα παιδια) θα αναρωτιουνται..
              σιγουρα ειναι 3 γραμμες που θα μπορουσαν να ειναι απλα ο τιτλος ενος βιβλιου με σελιδες οσοι και οι νεκροι.

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Originally posted by NEFOSKEPHS View Post
                [προσπαθησα σε 3 γραμμες να πω μια αποψη μου για το μεγαλο ''γιατι'' (γιατι τοσοι νεκροι)
                που πολλοι (κυριως νεα παιδια) θα αναρωτιουνται..
                σιγουρα ειναι 3 γραμμες που θα μπορουσαν να ειναι απλα ο τιτλος ενος βιβλιου με σελιδες οσοι και οι νεκροι.
                Ασε, θα σου απαντήσω εγώ φίλε μη γράφεις τόσες σελίδες. Γιατί όπου φτωχός και η μοίρα του. Όσοι νομίζουν ότι απο καταστροφές αντίστοιχου και μεγαλύτερου μεγέθους τα μικρο-μεσοαστικά κοινωνικά στρώματα της Ευρώπης θα είχαν ίδιες απώλειες είναι εκτός πραγματικότητας. Οι άνθρωποι είναι φτωχοί εργάτες που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, χωρίς επαρκή δημόσια Παιδεία να τους ενημερώσει σχετικά με τέτοια ζητήματα και για το πως θα προστατευτούν αλλά και γιατί ζουν σε παραγκουπόλεις που προφανέστατα δε προσφέρουν καμία απολύτως προστασία, ούτε από ανέμους ούτε απο πλυμμύρες ούτε από κύμματα. Ξέχνα τις τσιμεντένιες πολυκατοικίες. Την ίδια ώρα φυσικά οι "εθνικές ηγεσίες" έχουν ξεπουλήσει τον αμύθητο πλούτο αυτών των χωρών στη τάξη και στα κυρίαρχα έθνη που υπηρετούν και επί της ουσίας ο λαός τους δουλεύει για την ευημερία αυτών και όλων των υπόλοιπων ημών Ευρωπαίων. Για μια παράγκα και ένα ψωμί.
                Made in Philippines λοιπόν το εμπόρευμα.

Comment

ετσι μπραβο ρε παιδια.....!!!!
                  τοση λαμαρινα και σανιδι ειναι απιστευτο.....και ειναι σιγουρο πως οι ανθρωποι αφεθηκαν στο ελεος!φρικη...αηδια ...και ντροπη .....
                  Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                    Ενας παππους χτες που ηρθε για τεστ κοπωσης μου λεει ειμαι Stressed γιατι ο τυφωνας πλησιαζει τις Φιλιππινες.Εγω ουτε ειχα ακουσει τι τυφωνας ειναι αυτος.Εχω λεει εναν φιλο εκει και φοβαμαι.

Ηρεμησε ρε παππουκα του λεω.Ξερουν αυτοι εκει πως να κρυφτουν.Δεν ειναι πρωτη φορα.χαχαχαχαχα
                    Ναι γι αυτό πέθαναν πάνω από 10.000 άτομα....
                    2008......Νίκος

Comment

Working...
                    X