οι γιγαντες της Ρουμελης ηδη εχουν αρχισει απο τα 2350μ-2400μ να φορανε την χειμερινη τους φορεσια!!1.7 τωρα στα 2240μ του Παρνασσου και χιονονερο συμφωνα με τον πινακα του metar!!
αιντε και οι χιονοπτωσεις στα βουνα.βασιλιτσα στα 1780μ 3.9 και βροχη,στην κορυφη 2249μ σιγουρα θα εχει χιονι,ισως και πιο κατω,καιμακ οτι θα ριξει θα ειναι χιονι και εκει,παρνασσος και αυτος στα 2457 του πρεπει να χιονιζεται τωρα.Βεβαια και πολλα αλλα βουνα θα χιονιστουν κυριως οσα ξεπερναν το φραγμα των 2000 μετρων
αιντε και οι χιονοπτωσεις στα βουνα.βασιλιτσα στα 1780μ 3.9 και βροχη,στην κορυφη 2249μ σιγουρα θα εχει χιονι,ισως και πιο κατω,καιμακ οτι θα ριξει θα ειναι χιονι και εκει,παρνασσος και αυτος στα 2457 του πρεπει να χιονιζεται τωρα.Βεβαια και πολλα αλλα βουνα θα χιονιστουν κυριως οσα ξεπερναν το φραγμα των 2000 μετρων
απ οτι βλεπω απο τους σταθμους πρεπει να ειπαρχει μικρη θερμοβαθμιδα.Βσιλιτσα 1780μ 3.7 Καιμακτσαλαν 2090μ 2.0 Παρνασσος 2240μ 1.1
Κάτι εντυπωσιακό πιστεύω και ας είναι για Αμέρικα. Αυτη την ώρα Λος Αντζελες 33 με ήλιο Νέα Υορκη 3!!!! με ήλιο. Το ότι υπάρχει χαος μεταξύ τους είναι γνωστό 30!! βαθμοί διαφορά όμως είναι σπάνιο!
Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
34mm εχουν πεσει στην Αμφικλεια τις τελευταιες 11 ωρες και 58mm τις τελευταιες 3 μερες και συνεχιζει!η θερμοκρασια αυτη τη στιγμη στους 11.8.
οπως φαινεται και απο τον σταθμο,ο Παρνασσος εχει αρχισει να ασπριζει απο τα 2240μ με θερμοκρασια 0.3 αυτη τη στιγμη και 0.2 πριν λιγη ωρα.
Comment