Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κέρωμα νέας σανίδας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κέρωμα νέας σανίδας

Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα μια καινούρια σανίδα και έχω την εξής απορία.. Χρειάζεται κέρωμα και ακόνισμα για αρχή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κέρωμα νέας σανίδας

ειναι prewaxed ολα τα σανίδια με το εργοστασιακό κερί .μετα απο 3-4 μερες στο βουνο κέρωσε την

Comment

Να 'σαι καλά φίλε μου.. Ευχαριστώ πολύ. :d
      Last edited by Dieakis; 28/10/2013, 02:34 PM.

Comment

Αν χρειάζεται, όχι δεν είναι απαραίτητο. Απλά επειδή πέραν του hotwax αρκετές από τις καινούργιες σανίδες έχουν και μια στρώση από rub-on για να δείχνουν γυαλιστερές στο ράφι, αυτό φεύγει σχετικά γρήγορα μετά από κάποιες φορές που θα κάνεις. Μαχαίρια ούτε κατά διάνοια. Μόνο στρογγύλεμα γύρω από το nose και το tail -για να μην αρπάζει άσκοπα- αν βαστάει η καρδιά σου (επειδή είναι καινούργια). Και αυτό με πολύ προσοχή μην επεκταθείς πέρα από εκεί που πρέπει και χαλάσεις τα μαχαίρια.
        The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
        http://www.hiddencellar.eu

Comment

Οπότε θα την κερώσω μετά την 3η - 4η φορά που θα την τσουλίσω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Και μια τελευταία ερώτηση, κάθε πότε είναι καλό να την κερώνω;

Comment

Κάθε τέλος της σεζόν είναι καλά... και μετά κρύβεις τη σανίδα σου στο σκοτάδι της αποθήκης... ή αν βαριέσαι, κάθε αρχή της επόμενης σεζόν...

Εκτός κι αν έχεις "αγωνιστικούς" σκοπούς, οπότε αλλάζει το θέμα!

Comment

Οχι οχι δεν ειμασται για αγωνιστικους σκοπους χαχαχ :d .. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!

Comment

Καθε 3-4 φορες.. Το βλεπεις αυτο. Εαν ο πατος απο το σανιδι σου "ασπριζει", συνηθως κοντα στα μαχαιρια ειναι για κερωμα!
                Οταν παιζει πουδρα καλο ειναι να τ κερωνεις, κριμα ειναι να κολλας στην πουδρα!
                detox

Comment

Να 'σαι καλα

Comment

Working...
                  X