Announcement

Collapse
No announcement yet.

σχολιασμος χαρτων ονειρωξης cfs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BrainA View Post
    Ερχεται και θα ειναι καλο
    Χιόνι μέρχρι και στα λιθρίνια στο πασαλιμάνι είναι αυτό!!
    Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
    Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• http://www.defencenet.gr/defence/ite...AF%CE%B5%CF%82

Comment

• κλασσικός χιονιάς τουρκίας-ανατολικού αιγαίου είναι αυτό
        μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
          κλασσικός χιονιάς τουρκίας-ανατολικού αιγαίου είναι αυτό
          Έτσι κάπως ξεκινήσαν όλες οι διατάξεις των μεγάλων χιονιάδων της Αθήνας.. Και ήμασταν όλοι.. "έλα φέρ το λίγο δυτικά"...

Comment

• Originally posted by Morpheas View Post
            Έτσι κάπως ξεκινήσαν όλες οι διατάξεις των μεγάλων χιονιάδων της Αθήνας.. Και ήμασταν όλοι.. "έλα φέρ το λίγο δυτικά"...
            δεν ξέρω πώς ξεκίνησαν. αυτό τον χάρτη του cfs(χαχα) σχολιάζω όπως τον βλέπω

Comment

δεν ξέρω πώς ξεκίνησαν. αυτό τον χάρτη του cfs(χαχα) σχολιάζω όπως τον βλέπω
              Αν βγει σε κερνάω καφέ στη Γλυφάδα να βλέπουμε τα χιόνια πάνω στην αμμουδιά!!

Comment

• Originally posted by Morpheas View Post
                Αν βγει σε κερνάω καφέ στη Γλυφάδα να βλέπουμε τα χιόνια πάνω στην αμμουδιά!!
                χαχαχα κι εγώ κερνάω το χθεσινό με το -20 στη θεσσαλονίκη και χαμηλό στη σκόπελο.έχω έτσι κι αλλιώς την επιλογή της χιονοδύναμης που λέγεται θήβα στους προσήνεμους χιονιάδες

Comment

• εγω θελω διάταξη με προσηνεμο απο Μαύρη Θάλασσα σε μας...οποτε το χει κανει αυτο ειχαμε καλα εκατοστα

Comment

χαχαχα κι εγώ κερνάω το χθεσινό με το -20 στη θεσσαλονίκη και χαμηλό στη σκόπελο.έχω έτσι κι αλλιώς την επιλογή της χιονοδύναμης που λέγεται θήβα στους προσήνεμους χιονιάδες
                    Χαχαχα!! Διπλοθεσίτης εε.. γααααάτααα!!

Comment

• Ο,τι να 'ναι........
                      ''ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ, ΚΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...''

Comment

• Originally posted by PAN1983 View Post
                        Ο,τι να 'ναι........

Να γελας.... και να κλαις

Comment

• Originally posted by Snowthunder View Post
                          Δροσοπηγη Αττικης 752μ.??? Google Map?
                          Tσεκαρισμένο με Mio GPS που έχει και altitude calculator.
                          Μην τα βάζετε με τον καιρό. Αν δεν άλλαζε κάθε λίγο και λιγάκι, οι εννιά στους δέκα δεν θα ήταν σε θέση να ξεκινήσουν μια συζήτηση.

Comment

• Originally posted by xionogeorge View Post
                            Tσεκαρισμένο με Mio GPS που έχει και altitude calculator.
                            To εχεις σε google map? Δε βρισκω τετοια υψομετρα κοντα στη Δροσοπηγη. Μονο ενα σπιτι στην Ιπποκρατειο στο τερμα της Πυθαγορα, στην κορυφη Μπελετσι.
                            Last edited by Snowthunder; 19/12/2014, 03:33 PM.
                            No snow....no party

Comment

• να γελασουμε και λιγο

2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D

Comment

• Λουκούμι το cfs 1 mois 18z !
                                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Working...
                                X