Originally posted by BrainA
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
σχολιασμος χαρτων ονειρωξης cfs
Collapse
X
-
-
Έτσι κάπως ξεκινήσαν όλες οι διατάξεις των μεγάλων χιονιάδων της Αθήνας.. Και ήμασταν όλοι.. "έλα φέρ το λίγο δυτικά"...Originally posted by salonikatasos View Postκλασσικός χιονιάς τουρκίας-ανατολικού αιγαίου είναι αυτόΝ' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment
-
Αν βγει σε κερνάω καφέ στη Γλυφάδα να βλέπουμε τα χιόνια πάνω στην αμμουδιά!!Originally posted by salonikatasos View Postδεν ξέρω πώς ξεκίνησαν. αυτό τον χάρτη του cfs(χαχα) σχολιάζω όπως τον βλέπωΝ' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Comment
-
χαχαχα κι εγώ κερνάω το χθεσινό με το -20 στη θεσσαλονίκη και χαμηλό στη σκόπελο.έχω έτσι κι αλλιώς την επιλογή της χιονοδύναμης που λέγεται θήβα στους προσήνεμους χιονιάδεςOriginally posted by Morpheas View PostΑν βγει σε κερνάω καφέ στη Γλυφάδα να βλέπουμε τα χιόνια πάνω στην αμμουδιά!!
μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Χαχαχα!! Διπλοθεσίτης εε.. γααααάτααα!!Originally posted by salonikatasos View Postχαχαχα κι εγώ κερνάω το χθεσινό με το -20 στη θεσσαλονίκη και χαμηλό στη σκόπελο.έχω έτσι κι αλλιώς την επιλογή της χιονοδύναμης που λέγεται θήβα στους προσήνεμους χιονιάδες
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Comment
-
To εχεις σε google map? Δε βρισκω τετοια υψομετρα κοντα στη Δροσοπηγη. Μονο ενα σπιτι στην Ιπποκρατειο στο τερμα της Πυθαγορα, στην κορυφη Μπελετσι.Originally posted by xionogeorge View PostTσεκαρισμένο με Mio GPS που έχει και altitude calculator.
Last edited by Snowthunder; 19/12/2014, 03:33 PM.No snow....no party
Comment

Comment