Πάλι η αρκούδα έρχεται βόλτα. Cyber-αρκούδα όμως, να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη" DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Επειδή βλέπω πολλές απαισιόδοξες πανηγυρισμούς κ.τ.λ. έχω να παρατηρήσω τα εξής:
1. Ζούμε σε μεσογειακή χώρα και όχι στη Σκανδιναβία! Μην περιμένετε να γίνει η Αθήνα Ροβανιέμι!
2. Δεν ξέρω πως θα είναι ο φετινός χειμώνας, αλλά ούτε κάποιο προγνωστικό μοντέλο ξέρει! Πιθανότητες δίνουν!
3. Διαισθητικά πιστεύω ότι φέτος 2-3 καλές καταταβάσεις θα τις κάνει.
Επειδή βλέπω πολλές απαισιόδοξες πανηγυρισμούς κ.τ.λ. έχω να παρατηρήσω τα εξής:
1. Ζούμε σε μεσογειακή χώρα και όχι στη Σκανδιναβία! Μην περιμένετε να γίνει η Αθήνα Ροβανιέμι!
2. Δεν ξέρω πως θα είναι ο φετινός χειμώνας, αλλά ούτε κάποιο προγνωστικό μοντέλο ξέρει! Πιθανότητες δίνουν!
αυτές τις 2-3 κατεβασιές περιμένουμε...το θέμα είναι να τις κάνει...πχ πέρσι έκανε μία(και πάλι καλά να λέμε)...
Συμφωνώ απολύτως. Με εξαίρεση τις χιονοβόλες πόλεις της Β. Ελλάδας (Φλώρινα, Κοζανη, Καστορια κτλ) οι περισσότερες λοιπές περιοχές περιμένουν στην ουσία 1 άντε 2 καλές καταβάσεις ψύχους, σε συνδυασμό με υετό. Πράγμα όχι απλό όπως αποδεικνύει η ζωή. Ακόμα και στις χρονιές με ιστορικές χιονοκακοκαιρίες, αυτές σπάνια ήταν πάνω από 1 κάθε χειμώνα (τουλάχιστον απο Θεσσαλία και νοτιότερα). Οπότε όπως τα λες είναι. Απλά το μυστικό είναι να συνδυαστεί το κρύο με τον υετό. Ειδωμεν.
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη" DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Υπάρχουν όμωs και χειμώνεs που η λογική πάει περίπατο. Π.χ. 1982 - 1983, 1991 - 1992 που είχαμε όχι μόνο 1 - 2 καταβάσειs ψύχουs αλλά πάνω από 10. Οπότε ποτέ δεν ξέρειs.
Υπάρχουν όμωs και χειμώνεs που η λογική πάει περίπατο. Π.χ. 1982 - 1983, 1991 - 1992 που είχαμε όχι μόνο 1 - 2 καταβάσειs ψύχουs αλλά πάνω από 10. Οπότε ποτέ δεν ξέρειs.
βρε αγγελε , εισαι σιγουρα εσυ? η σου χακαρα το λογαρισμο???αχαχαχαχα!!
Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!
Comment