Announcement

Collapse
No announcement yet.

σχολιασμος χαρτων ονειρωξης cfs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Alkis Serres View Post
    Αχχ τι γαλήνη!!!
    Εχουμε καιρο ακομα! Η πραγματικα γαληνη θα ερθει οταν τα μπλεδακια περασουν τα βορεια συνορα μας!
    Και δεν απεχει πολυ! Να το ξερεις!

Comment

• Το ξέρωωωωω τα πλησιάζουν τα μέρη μαςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!
      Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• So and so.

Comment

• Λοιπον, συμφωνα με αυτα που εχει κανει τους τελευταιους 3 χειμωνες μπορουμε, εστω απο πλευρας στατιστικης, να κανουμε καποιες εικασιες για τον φετινο χειμωνα!
          Εχουμε και λεμε:
          2011-2012: -2 απο τα κλιματικα
          2012-2013: +2
          2013-2014: +3
          2014-2015: -3 (???)

2011-2012: Χιονισε και σε Αθηνα και σε Θεσσαλονικη.
          2012-2013: Χιονισε στην Αθηνα.
          2013-2014: Χιονισε στη Θεσσαλονικη.
          2014-2015: Δεν θα χιονισει σε καμια απο τις 2 πολεις! (???)

Συμπερασμα: ή θα κανει -3 βαθμους κατω απο τα κλιματικα ή δεν θα χιονισει στις 2 μεγαλες πολεις!
          Διαλεγετε και παιρνετε!

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
            Λοιπον, συμφωνα με αυτα που εχει κανει τους τελευταιους 3 χειμωνες μπορουμε, εστω απο πλευρας στατιστικης, να κανουμε καποιες εικασιες για τον φετινο χειμωνα!
            Εχουμε και λεμε:
            2011-2012: -2 απο τα κλιματικα
            2012-2013: +2
            2013-2014: +3
            2014-2015: -3 (???)

2011-2012: Χιονισε και σε Αθηνα και σε Θεσσαλονικη.
            2012-2013: Χιονισε στην Αθηνα.
            2013-2014: Χιονισε στη Θεσσαλονικη.
            2014-2015: Δεν θα χιονισει σε καμια απο τις 2 πολεις! (???)

Συμπερασμα: ή θα κανει -3 βαθμους κατω απο τα κλιματικα ή δεν θα χιονισει στις 2 μεγαλες πολεις!
            Διαλεγετε και παιρνετε!
            Χαχαχαχα δες λογική δες! Προτιμώ το πρώτο χαχαχα
            Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• καντο με τις χιονοστρωσεις ...οχι με το ποια χρονια χιονισε γιατι δεν μας συμφερει
              Last edited by Γιάννης μας; 16/10/2014, 09:20 PM.
              2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D

Comment

• Originally posted by Γιάννης μας View Post
                καντο με τις χιονοστρωσεις ...οχι με το ποια χρονια χιονισε γιατι δεν μας συμφερει
                Και στις 3 χρονιες, και στις 2 πολεις, ειχε ριξει πετσα.
                Οποτε δεν εχει νοημα σε αυτη τη περιπτωση να κανω συγκριση με καποια χιονοστρωση. Συνεπως στη στατιστικη, μετριεται η χιονοπτωση.

Comment

Χαχαχαχα δες λογική δες! Προτιμώ το πρώτο χαχαχα
                  Το πρωτο ομως μπορει να ειναι ξεροκρυο

Comment

Το πρωτο ομως μπορει να ειναι ξεροκρυο
                    Από ήπιο ζεστό ή μουχλιάρικο καιρό καλύτερο όμως.

Comment

Από ήπιο ζεστό ή μουχλιάρικο καιρό καλύτερο όμως.
                      Πού ξερεις οτι στη δευτερη εκδοχη δεν θα χιονισει στας Σερρας ή στα Γιαννενα?!

Comment

Πού ξερεις οτι στη δευτερη εκδοχη δεν θα χιονισει στας Σερρας ή στα Γιαννενα?!
                        Α ναι σωστά δεν εξαρτάται από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα αν θα χιονίσει στις 2 πόλεις μου χαχαα. Απλά να μην κάνει Αθήνα κάτι γιατί δεν θα χιονίσει τότε στις 2 πόλεις. Εκτός αν μας κάνει τη χάρη και ρίξει παντού.

Comment

Α ναι σωστά δεν εξαρτάται από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα αν θα χιονίσει στις 2 πόλεις μου χαχαα. Απλά να μην κάνει Αθήνα κάτι γιατί δεν θα χιονίσει τότε στις 2 πόλεις. Εκτός αν μας κάνει τη χάρη και ρίξει παντού.
                          Οσο υπαρχουν αυτοι οι θεοσταλτοι χαρτες, μπορουμε να ελπιζουμε!!!Ο Θανατος σου η Ζωη μου, που λενε.....

Comment

• Έτσι να πεθάνουν από ζέστη! Να λιώσουν!

Comment

• Originally posted by alkis serres View Post
                              Έτσι να πεθάνουν από ζέστη! Να λιώσουν!
                              θα λιωσουν με μεση θερμ, 2-3 βαθμους ???
                              2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D

Comment

• Χαχαχα όχι! Και ειδικά οι άλλες περιοχές της ΒΑ ΗΠΑ που είναι ακόμα πιο κρύες πάλι κρύες θα είναι **** την ****φαρδία τους!

Comment

Working...
                                X