Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΕΛΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤοΣαββατο είναι
    Last edited by dimit; 30/01/2014, 08:20 AM.

Comment

• Το σαββατο το βραδυ η χιονοπτωση θαναι τετοια που ανετα την κυριακη το αρσουμπασι θαναι ετοιμο ισως και το λουκι .Τωρα αν δεν ανοιξουν ας περιμενουν καλυτερα για του χρονου.
      mountain

Comment

• Originally posted by mountain View Post
        Το σαββατο το βραδυ η χιονοπτωση θαναι τετοια που ανετα την κυριακη το αρσουμπασι θαναι ετοιμο ισως και το λουκι .Τωρα αν δεν ανοιξουν ας περιμενουν καλυτερα για του χρονου.
        Μα και τώρα έχει χιόνι... αλλά μάλλον καποιο θέμα παιζει με τις συμβασεις και το προσωπικο.

Comment

• Originally posted by snowgrooomer View Post
          Μα και τώρα έχει χιόνι... αλλά μάλλον καποιο θέμα παιζει με τις συμβασεις και το προσωπικο.
          Στην βαση στο Αρσουμπασι στα 1700 μετρα εχει 40 cm.

Comment

• Τωρα η ενημέρωση για το ανοιγμα στις 1/2 έχει βγει... Μαλλον κάνουν δουλειά πάνω στο site... ή παίζουν με τα νευρα μας....

Comment

• Ωρα να ετοιμαζόμαστε για ετήσια και άδεια!! Ελπίζω να ανοίξει όλο μετά τις χιονοπτώσεις του σκ...

Comment

• ΔΡΟΜΟς ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΣΑ ΣΤΑ 1300 ΜΕΤΡΑ 30/1/2014

Comment

• Originally posted by dimit View Post
                  Ωρα να ετοιμαζόμαστε για ετήσια και άδεια!! Ελπίζω να ανοίξει όλο μετά τις χιονοπτώσεις του σκ...
                  Εγω δεν βλέπω χιονια αυτό το ΣΚ.. άρα δεν βλέπω και μέλλον.

Comment

• Originally posted by snowman36 View Post
                    ΔΡΟΜΟς ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΣΑ ΣΤΑ 1300 ΜΕΤΡΑ 30/1/2014
                    πανεμορφη φωτο!
                    δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

• Originally posted by snowman36 View Post
                      ΔΡΟΜΟς ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΣΑ ΣΤΑ 1300 ΜΕΤΡΑ 30/1/2014
                      Μετα τη Γραμμένη ειναι;

Comment

• Παρότι δεν μ' αρέσει η γκρίνια, ομολογώ ότι -για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια- η φετινή διοίκηση μου φαίνεται κάπως... ανεπαρκής.
                        Τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς ενημέρωσης.
                        Δεν ξέρω αν έχετε την ίδια άποψη ή είμαι λίγο υπερβολικός...
                        Σέλι forever!

Comment

• Ούτε και σε εμένα αρέσει αλλά... Η πολλή «γκρίνια» και το ράδιο αρβύλα θα μπορούσαν να είχαν περιοριστεί αν υπήρχε τακτική και επίσιμη ενημέρωση. Από την άλλη καταλαβαίνω την «διστακτικότητα» της διοικησης στις κινήσεις τις, διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα πρεπει να είναι 100% τυπική.

Περισσότερο δε, στεναχωριέμαι για τον κόσμο και τις επιχειρησεις που περιμένουν να δουλέψουν
                          Last edited by snowgrooomer; 31/01/2014, 10:22 AM.

Comment

• Μερικές φωτογραφίες από το σάββατο
                            01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg

Comment

• Ήταν έτσι επάνω το Σάββατο!;!;!;!;
                              Μια μέρα ήταν για σκι και την χάσαμε; Αφού στο site του ΧΚ έλεγε "
                              Με σεβασμό στους πελάτες μας ανακοινώνουμε ότι το κέντρο μας δεν θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο, όσον αφορά τις πίστες, διότι το χιόνι δεν είναι επαρκές. Θα λειτουργήσει μόνο η καρέκλα για όσους θέλουν να κάνουν βόλτα στο Αρσούμπασι.
                              "
                              Χιόνια στο καμπαναριό (ή όπου νά ναι τέλος πάντων...)

Comment

• Πέτρες κρυμμένες;

Comment

Working...
                                X