Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αρχίσαμε πάλι: Λαθρουλοτομία

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αρχίσαμε πάλι: Λαθρουλοτομία

Λαθροϋλοτομία στη Θεσσαλονίκη

Λαθροϋλοτόμοι αποψίλωσαν μια τεράστια έκταση 200 στρεμμάτων στην περιοχή του Σοχού που βρίσκεται στα σύνορα Θεσσαλονίκης και Σερρών

Σοβαρά περιστατικά λαθροϋλοτομίας συμβαίνουν σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα στο νομό Θεσσαλονίκης.

Τα δασαρχεία διαμαρτύρονται διότι δεν μπορούν να γίνουν περιπολίες με οχήματα αφού η αποκεντρωμένη διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει εγκρίνει τα κονδύλια για την αγορά καυσίμων.

Από την αρχή του Φθινοπώρου, σοβαρά περιστατικά λαθροϋλοτομίας παρατηρούνται και στους ορεινούς όγκους της Καστοριάς.
    Πηγή: http://www.skai.gr/news/environment/...#ixzz2goHbjKXa

Η είδηση επιβεβαιώνει πόσο χυδαίο κράτος έχουμε, και πόσο αναίσθητους πολίτες. Και μη μου πείτε για κρίση-θέρμανση κτλ γιατί θα αρχίσω να βρίζω.

Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Σε κάποιες περιπτώσεις που γνωρίζω,δεν μιλάμε για απλούς πολίτες...Ούτε καν για πολίτες της χώρας....Όπως και να έχει,είναι τουλάχιστον εξοργιστικό....
    Beati Paoli.........

Comment

Εδώ σε εμάς πάντως παιδιά επιτέλους έχουν σφίξει τα πράγματα...οι κατασχέσεις αυτοκινήτων και τα πρόστιμα πάνε σύννεφο...άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό...
      sigpic​

Comment

Σαφως και αυτοι που κοβουν 200 στρεμματα δεντρα δεν τα θελουν για το τζακι τους αλλα για τα τζακια πολλων αλλων με το αζημιωτο βεβαιως βεβαιως

Comment

Originally posted by snowspir View Post
          Σε κάποιες περιπτώσεις που γνωρίζω,δεν μιλάμε για απλούς πολίτες...Ούτε καν για πολίτες της χώρας....Όπως και να έχει,είναι τουλάχιστον εξοργιστικό....
          Ξέρω τι λες. Οτι πολλές φορές τα κόβουν γύφτοι ή δεν ξέρω εγώ ποιοι. Ποιος τους το επιτρέπει όμως και δεν τους μαζεύει? Η αδιαφορία μας για το περιβάλλον που εκφράζεται με πολλούς τρόπους είναι δική μας υπόθεση.
          Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Πέρυσι μου έτυχε περίπτωση όπου πέρασα από ένα σημείο όπου είχε μια πλαγιά ντυμένη με δέντρα και όταν ξαναπέρασα περίπου μια εβδομάδα μετά είχε μείνει κρανίου τόπος...ε!!αυτά τα δέντρα δεν μπορεί να τα είχαν κόψει απλοί πολίτες για τα σπίτια τους...
            sigpic​

Comment

Working...
            X