Announcement

Collapse
No announcement yet.

Top 10 posters

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Κωστας. View Post
    Μετα το ΧΕΛΜΟ ειμαι εγω με 24000

εγω δεν ξερω τιποτα....11.341 γραφει.....

Comment

"εσκαψα" λίγο το φόρουμ και βρήκα αυτό χαχαχα!
      Ο Πρωταθλητής μας σε λίγο καιρό θα σπάσει το φράγμα τον 50.000 ποστς! ’ντε σε μισό χρόνο και εγώ μέσα, αρκεί να βάλετε το διάγραμμα τον ποστ μου ανά μέρα με αρχή των ημερών το 1 μέχρι το άγνωστο και κάπου από τα τοπ 10 , βάζουμε τις συναρτήσεις στο ίδιο διάγραμμα [αλλά πρέπει να κάνουμε ως ημέρα πρώτη από παλαιότερο μέλος] και από τα σημεία τομής των διαγραμμάτων θα δούμε πότε θα μπω χαχα.
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Σημασια δεν εχει το ποσα ποστ εχει ο καθενας μας εδω μεσα!!(δεν το καταλαβα αυτο ραλι αγωνων κανουμε?)για εμενα προσωπικα αυτη η νοοτροπια ειναι εντελως λαθος.

Comment

Originally posted by Spartan View Post
          Σημασια δεν εχει το ποσα ποστ εχει ο καθενας μας εδω μεσα!!(δεν το καταλαβα αυτο ραλι αγωνων κανουμε?)για εμενα προσωπικα αυτη η νοοτροπια ειναι εντελως λαθος.
          Εννοείται ρε συ Σπύρο, κάποιος θα μπορούσε να το κάνει και για πλάκα και να γράφει χαζομάρες, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό. [Παρόλο που μοιάζει ότι έχω. Εξάλλου όταν ακούω τους άλλους για το φβ για το πόσους "φίλους" έχουν απλά δεν μπορώ να το πιστέψω!]
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
            Εννοείται ρε συ Σπύρο, κάποιος θα μπορούσε να το κάνει και για πλάκα και να γράφει χαζομάρες, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό. [Παρόλο που μοιάζει ότι έχω. Εξάλλου όταν ακούω τους άλλους για το φβ για το πόσους "φίλους" έχουν απλά δεν μπορώ να το πιστέψω!]
            Χαχαχαχα(ενοειτε ρε μιχαηλ οτι αυτο που ανεφερα δεν το ειπα για εσενα προσωπικα)εσυ οσο καιρο εισαι εδω συνησφερεις με τις γνωσεις σου)απλα εγω εκανα την αναφορα οτι ο σκοπος εδω μεσα δεν ειναι να μετραμε τα ποσα ποστ εχει ο καθενας μας!!!αλλα στο ποσο θα πρεπει να βοηθαμε και να κανουμε καλυτερο το φορουμ που μας φιλοξενει.
            Υ.Γ Και επειδη εχουν τους χιλιαδες φιλους αλλαζει κατι σε αυτο?(ηλεκτρονικο φακελωμα θα το ελεγα καλυτερα εγω αυτο)
            Last edited by Spartan; 29/08/2015, 02:39 PM.

Comment

Originally posted by Spartan View Post
              Χαχαχαχα(ενοειτε ρε μιχαηλ οτι αυτο που ανεφερα δεν το ειπα για εσενα προσωπικα)εσυ οσο καιρο εισαι εδω συνησφερεις με τις γνωσεις σου)απλα εγω εκανα την αναφορα οτι ο σκοπος εδω μεσα δεν ειναι να μετραμε τα ποσα ποστ εχει ο καθενας μας!!!αλλα στο ποσο θα πρεπει να βοηθαμε και να κανουμε καλυτερο το φορουμ που μας φιλοξενει.
              Υ.Γ Και επειδη εχουν τους χιλιαδες φιλους αλλαζει κατι σε αυτο?(ηλεκτρονικο φακελωμα θα το ελεγα καλυτερα εγω αυτο)
              Οκ συγνώμη που σε παρεξήγησα, γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτό έκανα!

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
                Οκ συγνώμη που σε παρεξήγησα, γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτό έκανα!
                Να ξερεις οτι ο γραπτος λογος ειναι πολυ ευκολα παρεξηγησιμος.

Comment

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ....

beach-snow(ΚΩΣΤΑΣ) 60.910

ΧΕΛΜΟΣ(ΓΙΩΡΓΟΣ) 42.453

ΓΙΑΝΝΗΣ 42.121

MountExplorer(ΓΙΩΡΓΟΣ) 37.381

Dirfis(ΑΓΓΕΛΟΣ) 23.527

notios_polos (ΒΑΓΓΕΛΗΣ) 21.373

WEATHERMANIAC(ΜΙΧΑΗΛ) 21.373

sotos*snow(ΣΩΤΗΡΗΣ) 20.399

Κωστας 18.684

Gianniwtis(ΓΙΑΝΝΗΣ) 18.457

Εν ολιγοις οι 10 πρωτοι εχουν συνολικα 306.678+ τα χιλιαδες post που χαθηκαν με την καινουρια πλατφορμα
                  Last edited by ΧΕΛΜΟΣ; 12/02/2018, 12:18 PM.

Comment

Working...
                  X