Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sotospao13 View Post
    το βλεπεις το καλοκαιρι,κατι παρομοιο με τωρα δηλαδη
    Ναι, αλλά τότε το Καιμακ είναι offline... Ακόμη και το Καιμάκ τρώει ο Καβοντόρος... Τρέλες ο καιρός...
    Κωνσταντίνος, Πάτημα Χαλανδρίου (246m)
    Αθήνα
    https://www.flickr.com/photos/ndimensi/sets/

Comment

• Το 2005 είχε κάνει 27 βαθμούς η Θεσσαλονίκη και κάπου 26-27 εδώ. Μόνο τότε θυμάμαι τέτοια ζέστη σαν σήμερα.Κοντομάνικο και βερμούδα σαν χθες τα θυμάμαι. Τότε όμως η ντροπή ξεπλύθηκε με το πιο δυνατό τρόπο 20 μέρες μετά. Φέτος ούτε αυτό δεν θα μπορέσει να κάνει
      ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Originally posted by xionoflorina View Post
        28η Οκτωβρίου. Κάποτε έχει χιονίσει 5-6 φορές αυτή τη μέρα. Πλέον σήμερα:
        Αμύνταιο 25.5
        Πτολεμαίδα 24.5
        Βαρικό 24
        Γρεβενά 23.7
        Φλώρινα 23.2
        Βλάστη 22.1
        Καιμακτσαλάν 16.5
        Αμφιβάλλω αν κάποιες μέρες του φετινού δροσερού Ιουλίου υπήρχαν τέτοιες θερμοκρασίες από τις 13.30
        καλως τα παιδια εσπασε το ρεκορ σου
        καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• που θα παει θα χαλασει

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
            εδώ πάντως δε θυμάμαι 28η οκτωβρίου με μακρυμάνικο,εκτός από το 2010 λόγω βροχής
            Τί ηλικία έχεις (αν επιτρέπεται)?
            Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• Originally posted by GiaPa View Post
              22.μέχρι 15 βαθμούς κοντομάνικο φοράω. και σήμερα το πρωί 17 είχε αλλά ζεσταινόσουν από τον ήλιο
              μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Σημερα αν δεν ειχα τη παρελαση θα πηγαινα παλι για μπανιο,παντως πιστευω οτι ο νοεμβριος μας επιφυλασει εκπληξεις
                athens snow 2008

Comment

• 24.2 τωρα στο Στενημαχο Δραμας

Comment

• Originally posted by skier View Post
                    Θα μπορούσες να πεις αυτά που θέλεις και δεν αφορούν τον καιρό στο κατάλληλο θέμα του forum! Δεν γουστάρω να μπαίνω να διαβάσω για καιρό και να είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω πράγματα άσχετα! Το ότι γράφεις αυτά τα πράγματα αλλά δεν απαντούν κάποιοι επειδή δεν θέλουν να γίνει το forum μπάχαλο δε σημαίνει ότι δεν ενοχλούνται!
                    Το post σου φιλε ειναι λιγο ακυρο....
                    Τι εγραψε δηλ. ο Κωστας που ηταν τοσο τρομερο και ενοχλητικο????
                    Ποιος δηλαδη να ενοχληθει????
                    Σημερα οντως ειναι μια τεραστια ημερα της νεοτερης ιστοριας μας που οι παππουδες μας δειξανε τα μπαλακια τους στους κατακτητες ....

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                      Καλημερα απο Νεα Στυρα Ευβοιας και χρονια πολλα στην πατριδα μας...κοντα στους 10οc η ελαχιστη και αρκετο κρυο τη νυχτα σε περιοχη προς τα Ανω Στυρα...χθες ως αργα ο ΒΑ πολυ ισχυρος κατα διαστηματα διατηρουσε αρκετες νεφωσεις πνω απο λοφους και βουνα...σημερα η απολυτη καλοκαιρια...φοβερη μερα χωρις ιχνος νεφωσεων...για λιγο δεν πηδησαμε στη θαλασσα για μπανιο!!!

Υ.Γ. ΟΧΙ....
                      Ζητω η μεγαλη σημερινη μερα...
                      73 χρονια μετα...
                      28 Οκτωβριου 1940!!!
                      Τιμη και δοξα στους προγονους μας που εγραψαν απιστευτες Θερποπυλες ξανα, σε αντιθεση με τους σημερινοθς νενεκους....
                      Originally posted by skier View Post
                      Θα μπορούσες να πεις αυτά που θέλεις και δεν αφορούν τον καιρό στο κατάλληλο θέμα του forum! Δεν γουστάρω να μπαίνω να διαβάσω για καιρό και να είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω πράγματα άσχετα! Το ότι γράφεις αυτά τα πράγματα αλλά δεν απαντούν κάποιοι επειδή δεν θέλουν να γίνει το forum μπάχαλο δε σημαίνει ότι δεν ενοχλούνται!
                      Δεν νομίζω να ενοχληθεί οποιοσδήποτε έλληνας σήμερα με αυτό που έγραψε ο Κώστας. Όταν γιορτάζουμε τη μνήμη τόσων σημαντικών γεγονότων μια μικρή αναφορά, ως απότιση φόρου τιμής σε αυτούς που έγραψαν ιστορία, δε θεωρείται κατακριτέα...
                      Last edited by Μεσσήνιος; 28/10/2013, 04:23 PM.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by skier View Post
                        Δεν πας καθόλου καλά φίλος...αν ενοχληθούν οι όποιοι νενέκοι δοσίλογοι και ανθέλληνες (ευτυχώς εδώ μέσα δεν έχουμε ελπίζω), μου είναι αδιάφορο...Λίγο Ντροπή τίποτ' άλλο!!! Αν είναι δυνατόν, έλεος!!!
                        Last edited by beach-snow; 28/10/2013, 05:01 PM.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Εγω που ειμαι 33!!θυμαμαι αρκετες χρονιες να ειμαι με κοντομανικα στην παρελαση της 28 οκτωβριου!!που ειναι το παραλογο σε αυτο που λεει ο τασος?

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                            εδώ πάντως δε θυμάμαι 28η οκτωβρίου με μακρυμάνικο,εκτός από το 2010 λόγω βροχής
                            Αν και δεν έχει καμμία μετεωρολογική σημασία το πως είναι κάθε φορά ο καιρός την 28η Οκτωβρίου (ή μια οποιαδήποτε μέρα) τα τελευταία Χ χρόνια, παρακάτω οι μέγιστες της Μίκρας για την 28η από το 1960.

1960 22.8 1987 13.4
                            1961 22.2 1988 14.0
                            1962 22.2 1989 22.2
                            1963 17.8 1990 16.0
                            1964 21.1 1991 10.6
                            1965 18.9 1992 22.4
                            1966 26.1 1993 16.0
                            1967 20.0 1994 21.6
                            1968 17.2 1995 15.0
                            1969 21.1 1996 16.0
                            1970 21.1 1997 12.0
                            1971 ---- 1998 16.6
                            1972 ---- 1999 21.4
                            1973 16.0 2000 21.2
                            1974 16.0 2001 17.4
                            1975 21.0 2002 23.2
                            1976 17.0 2003 14.0
                            1977 20.0 2004 21.8
                            1978 +8.0 2005 25.4
                            1979 12.0 2006 22.0
                            1980 17.0 2007 18.0
                            1981 ---- 2008 20.0
                            1982 19.0 2009 ----
                            1983 17.4 2010 10.0
                            1984 21.4 2011 15.2
                            1985 18.0 2012 22.4
                            1986 16.6
                            DON'T FEED THE TROLLS

Comment

• Originally posted by Spartan View Post
                              Εγω που ειμαι 33!!θυμαμαι αρκετες χρονιες να ειμαι με κοντομανικα στην παρελαση της 28 οκτωβριου!!που ειναι το παραλογο σε αυτο που λεει ο τασος?
                              Εγώ πάλι καμία! Αλλά μάλλον είναι θέμα του καθενός. Δεν λέω οτι 15 βαθμοί είναι σοβαρό κρύο αλλά παλιότερα ήταν σίγουρα ψυχρότερα.
                              Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Εγώ πάλι καμία! Αλλά μάλλον είναι θέμα του καθενός. Δεν λέω οτι 15 βαθμοί είναι σοβαρό κρύο αλλά παλιότερα ήταν σίγουρα ψυχρότερα.
                                Ενταξει ρε συ για οκτωβριο μιλαμε οχι για δεκεμβριο!!!σιγουρα υπηρχαν χρονιες που φοραγες και την ζακετουλα σου στην παρελαση!!αλλα αυτες ηταν ελαχιστες χρονικα.

Comment

Working...
                                X