29.1c το Βαθύ Αυλιδας και η Δροσιά, 27.7c η Νεάπολη Χαλκίδας και το καλοκαίρι ειναι στην Ευβοια! 26.3c η μέγιστη στην Πάνω Στενή όταν λίγες μέρες πριν είχαμε 7 βαθμούς!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
Collapse
X
-
Ρε παιδιά συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά έχοντας ζήσει 5 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας ( Κυψέλη ) και άλλα 3 στον Πειραιά ( Καλλίπολη ) ποτε δεν θυμαμαι να εκανε κρύο τετοια εποχη! ’κουγα τζιτζίκια μέχρι τέλη Οκτώβρη στο Πεδίον του ’ρεως ενώ ακόμα θυμάμαι αρχές Δεκέμβρη του 2010 να περπατάω με βερμούδα στο Πασαλιμάνι...Οπότε καμια εντυπωση δεν μ προκαλούν τα σημερινά..."Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης
Comment
-
η αττικη ειναι ενας μεγαλος νομος ο οποιος χωριζεται σε τρεις ζωνες.υπαρχει το βορειο κομματι εκει οπου ουτε θερμονησιδα εχουμε και εμφανιζει μεγαλες διαφορες με κεντρο και νοτια..η νοτια αττικη παραπεμπει πιο πολυ σε κυκλαδιτικο κλιμα..για οποιον εχει παει προς σουνιο λαυριο αναβυσσο κτλ το τοπιο μοιαζει με τζια τηνο κ δε συμμαζευεται..το λεκανοπεδιο οπως τα οροπεδια(σε μεγαλυτερο βαθμο βεβαια) εχει το δικο του μικρικλιμα...τρανο παραδειγμα η καταιγιδαρα του φλεβαρη που περασε..εκει ειχαμε τον ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ!σε καθε περιπτωση με κοντομανικα στην αθηνα κυκλοφοραμε και δεκεμβρη μηνα καποιες φορες και πολλακις εχουμε παρατεταμενη ανομβρια..απλα εδω ο καιρος τρωει κολληματα..να θυμισω τον φλεβαρη του 2003..μεγιστη στο κεντρο ουτε μια μερα πανω απο 10 βαθμους και για 7 συνεχομενα βραδια μετρια χιονοπτωση στο κεντρο μεταξυ 3-7 τα ξημερωματα χωρις χιονοστρωση φυσικα....
Comment
-
Συμφωνώ! Εγώ απλά αυτό που είπα είναι οτι δεν πρόκειται και για κάτι το πρωτοφανές για μέσα Οκτώβρη στην Αθήνα! Έχω ζήσει άπειρες φορές αυτά τα 8 χρόνια ελάχιστες Τ της τάξης των 17 βαθμών Δεκέμβρη και Γενάρη μήνα!!! Πέρυσι τέλη Οκτώβρη καθόμασταν με τα φιλαράκια σε ταράτσες στην Πλάκα μέχρι τα ξημερώματα και ήταν σωστό καλοκαιράκι... Το 2010 φορούσα καλοκαιρινά μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη!!! Καλά στον Πειραιά δεν το συζητώ μου εχει τύχει να περπατάω μέσα στο καταχείμωνο και να ιδρώνω επειδη φορούσα μπουφανάκι, ακόμα και αργά τη νύχτα... Όλα αυτά είναι συνηθισμένες καταστάσεις για κέντρο Αθήνας, Πειραιά και νότια προάστια... Στα βόρεια, βέβαια, άλλος θεός...Originally posted by DIMITRISPAP View Postη αττικη ειναι ενας μεγαλος νομος ο οποιος χωριζεται σε τρεις ζωνες.υπαρχει το βορειο κομματι εκει οπου ουτε θερμονησιδα εχουμε και εμφανιζει μεγαλες διαφορες με κεντρο και νοτια..η νοτια αττικη παραπεμπει πιο πολυ σε κυκλαδιτικο κλιμα..για οποιον εχει παει προς σουνιο λαυριο αναβυσσο κτλ το τοπιο μοιαζει με τζια τηνο κ δε συμμαζευεται..το λεκανοπεδιο οπως τα οροπεδια(σε μεγαλυτερο βαθμο βεβαια) εχει το δικο του μικρικλιμα...τρανο παραδειγμα η καταιγιδαρα του φλεβαρη που περασε..εκει ειχαμε τον ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ!σε καθε περιπτωση με κοντομανικα στην αθηνα κυκλοφοραμε και δεκεμβρη μηνα καποιες φορες και πολλακις εχουμε παρατεταμενη ανομβρια..απλα εδω ο καιρος τρωει κολληματα..να θυμισω τον φλεβαρη του 2003..μεγιστη στο κεντρο ουτε μια μερα πανω απο 10 βαθμους και για 7 συνεχομενα βραδια μετρια χιονοπτωση στο κεντρο μεταξυ 3-7 τα ξημερωματα χωρις χιονοστρωση φυσικα...."Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης
Comment
-
Το accuweather κάνει επίσης αναφορά στο πρωτοσέλιδο του για τον σεισμό στην Κρήτη!
http://www.accuweather.com/en/weathe...rikes/18762994Ένθερμος Θεσσαλονικιός εγκλωβισμένος στην Αθήνα!!!:p
sigpic
Comment
-
Φουλ του 28-29 σημερα οι μεγιστες θερμοκρασιες στην Αττικη....αυριο με βοριαδακι μπανακι οπωσδηποτε !!!!!!!
29,7 ο Ασπροπυργος κορυφη και 29,2 το Γκαζι....κανονικο καλοκαιρι, Ιουλιος, οχι αστεια....
Χαλανδρι φτασαμε τους 28,4 και πλεον στους 22,8 σε μια ζεστη καλοκαιρινη βραδια οπως εξελισσεται...ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Στατιστικως ολα αυτα Γιωργο μου Κουβανε, γιατι οι κυκλοφοριες οριζονται απο παραμετρους που δεν κατσλαβαινουν γηινους αριθμους και τιμες στατιστικης...Μακαρι ολα να πανε καλα...κι εγω βλεπω χιονια καλα απο Νοεμβριο, αλλα φοβαμαι το μπασιμο του Δεκεμβριου.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Αντε πεσ τα και συ φιλε μου αυτό λέω και γω ότι ΟΛΑ είναι φυσιολογικά. Ούτε 15 μέρες δεν έχουμε μπει στο μήνα και κάποιοι ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ όπως πάντα να βγάλουν συμπεράσματα. Το προηγούμενο Σάββατο βγήκαμε με μπουφάν τώρα φοράμε κοντομάνικα. ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ μήνας είναι. Τώρα για τις βροχές οκ και γω θα ηθελα περισσότερες αλλά είπαμε ακόμα δεν κάνουμε ταμείο...Originally posted by dimitris_ioannina View PostΣυμφωνώ! Εγώ απλά αυτό που είπα είναι οτι δεν πρόκειται και για κάτι το πρωτοφανές για μέσα Οκτώβρη στην Αθήνα! Έχω ζήσει άπειρες φορές αυτά τα 8 χρόνια ελάχιστες Τ της τάξης των 17 βαθμών Δεκέμβρη και Γενάρη μήνα!!! Πέρυσι τέλη Οκτώβρη καθόμασταν με τα φιλαράκια σε ταράτσες στην Πλάκα μέχρι τα ξημερώματα και ήταν σωστό καλοκαιράκι... Το 2010 φορούσα καλοκαιρινά μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη!!! Καλά στον Πειραιά δεν το συζητώ μου εχει τύχει να περπατάω μέσα στο καταχείμωνο και να ιδρώνω επειδη φορούσα μπουφανάκι, ακόμα και αργά τη νύχτα... Όλα αυτά είναι συνηθισμένες καταστάσεις για κέντρο Αθήνας, Πειραιά και νότια προάστια... Στα βόρεια, βέβαια, άλλος θεός...Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
-
Μέγιστες σε σταθμούς ΕΜΥ 12/10/13 (σε παρένθεση οι χθεσινές):
Σούδα ................30,6 (29,6)
Λαμία ................29,3 (29,1)
’κτιο ................28,4 (27,4)
Μήλος ................28,3 (27,4)
Ηράκλειο Κρήτης ......28,0 (26,6)
Κύθηρα ...............28,0 (24,5)
Τρίπολη ..............27,8 (25,2)
Ανδραβίδα ............27,7 (25,9)