Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Staff (Winter 2013-14)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Θηρίο η σανίδα! Καλοτσούλιτη

Comment

τα εχω δει τα βιντεο. δεν ψηνομαι να πειραξω σανιδι... καλυτερα ετοιμο..και με τις γωνιες γι; ορειβατικο εξτρα για να μην χαλανε οι κανονικες.... το κιτ κανει 150 απο οσο θυμαμαι. μετα χρειαζεσαι και φωκιες και κραμπον... στο παντως ειναι πολλα τα λεφτα. προς το πραον χιονορακετα.....

Comment

Αν και έχει ακόμα και στην Ελλάδα ένα splitboard, δεν είμαστε δα και στην Αλάσκα! Snowshoes κι είσαι μια χαρά! Και την σανίδα τσάντα και στην πλάτη!

Ωραία τα κάνει ο τύπος στο video, αλλά πολύ φοβάμαι πως όποιος από εμάς το τολμήσει, θα κλαίει και τα χρήματα για το kit της VOILE και τη σανίδα!

Comment

η χιονορακέτα ειναι πολύ καλή λύση αλλά όχι για μεγάλες αποστάσεις. για 2 2,5 ώρες αντέχω με χιονορακέτα. παραπέρα όμως όχι... Βέβαια ρόλο παίζει και η ποιότητα του χιονιού. Μετά εχει και ένα μεγάλο μείον. είναι άλλο ένα φορτίο που πρέπει να κουβαλήσεις. Γενικά εγώ βγαίνω με φίλους που κάνουν ορειβατικό σκι και εγώ με χιονορακέτα καθυστερώ λιγο. Μακριά δεν μπορώ να βγώ.. Αλλά όπως είπαμε τα λεφτά είναι πάρα πολλα και όπως είπε και ο bjorg δεν είμαστε και αλάσκα! Γενικά είναι στις επόμενες αγορές μου πάντως... πιθανόν του χρόνου ή προ καλοκαίρι να πάρω κάποιο σε προσφορά.... θα δείξει...

Comment

Καλή φάση η χιονορακέτα.

The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
            http://www.hiddencellar.eu

Comment

xaaxaxaxaxaxaxax

Comment

Καλά ρε,από που να είναι αυτό το βίντεο;;Δίπλα στη θάλασσα είναι!!!
                Beati Paoli.........

Comment

Αντε κ snowvolley ....

Comment

Μηπως ειναι καμια λιμνη πλαστηρα?

Comment

ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ!!!ποναω απο τα γελια!!!αχαχαχαχαχαχαχα ''ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΣΤΕΡΙ'' αχαχαχαχαχαχαχαχαααα
                      sigpic

Comment

Winter time by Greece!!
                        Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                        Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα για κάτι σχετικά ασήμαντο,έχω να κάνω την εξής ερώτηση..:Έχει κανένας να προτείνει κάποιο προϊόν αδιαβροχοποίησης υφασμάτων(waterproof spray for fabric),να έχει δοκιμαστεί στην πράξη και να λειτουργεί πραγματικά;;Περιμένω τα φώτα σας....

υ.γ.:Μην μας πιάσουν και τον ποπό ε...
                          Beati Paoli.........

Comment

Working...
                          X