Oresivios, είσαι απόλυτα σωστός στην τοποθέτησή σου! Τα ίδια έχω παρατηρήσει και εγώ μερικές δεκάδες χειμώνες. Και χαίρομαι πολύ περιοσσότερο γιατί πριν 12 χρόνια πήρα την ευθύνη να αποφασίσω για τη θέση που θα στηνόταν αυτή η μικρή εγκατάσταση και δεν έκανα λάθος.
Χρόνια πολλα φίλε Ερμή με υγεία, και καλή χρονιά,
Έχεις κάνει όντως μια πολλή σοφή επιλογή στην επιλογή της τοποθεσιας, δηλαδή του οροπεδίου στα 1500 περιπου μετρα υψομετρο, πανω από τα Τρικαλα και σε πολυ μικρη αποσταση απο το χωριο, μια ειδυλλιακη τοποθεσια περιτρυγυρισμενη απο τις βουνοκορφες της Ζηρειας.
Βασικα το κονσεπτ του ΧΚ Ζηρειας ειναι οτι στην ουσία λειτουργει και ως ΧΚ αλλα και παραλληλα και ως Αθλητικο Κεντρο, κατι αρκετα εξυπνο σαν ιδεα αφου ετσι δινει πολλες δυνατοτητες για ολους τους λατρεις του βουνου με αρκετες εναλλακτικες αθλητικες δραστηριοτητες.
Επιπλεον στο οροπεδιο διοργανωνονται εκδηλωσεις (πχ ειχαν διοργανωσει μαθηματα ασφαλους οδηγησης σε παγο), φεστιβαλ, ακομα και καμπινγκ κατα τους καλοκαιρινους ειδικα μηνες.
Φετος χιονισε απο τις πρωτες κιολας μερες του Δεκεμβρη:
Ο ERMIS μπορει να σου πει ορθοτερο πια ειναι τα όρια κορυφής του ΑΚ (νομίζω +100μ) πάντως το site ξεκάθαρα αναφέρετε στη κορυφή του βουνού (μεγάλη ζηρεια )
Καλησπέρα σε όλους. Βλέπω από την κάμερα ότι έπεσε χιονάκι! Ελπίζω το επόμενο ΣΚ να έχει αρκετό χιόνι στο ΑΚ για να ανέβουμε και να τσουλήσουμε στο αγαπημένο μας βουνό!
Comment