Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014
Collapse
X
-
σημερα ανεβήκαμε βασιλίτσα...-3 με πολυ ομίχλη στην Ελιμεία.Το χίνι ήταν πολύ καλό αν και είχε πολύ κόσμο.Το δυσάρεστο εκτός από την ομίχλη ήταν και η αναμονή (περίπου 30 λετα στο τελος)για να πάρεις το λιφτ λόγω των αγώνων.
ΥΓ εριχνε χιονοψεκάδεςΧιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν
Comment
-
Originally posted by SnowLover View Postσημερα ανεβήκαμε βασιλίτσα...-3 με πολυ ομίχλη στην Ελιμεία.Το χίνι ήταν πολύ καλό αν και είχε πολύ κόσμο.Το δυσάρεστο εκτός από την ομίχλη ήταν και η αναμονή (περίπου 30 λετα στο τελος)για να πάρεις το λιφτ λόγω των αγώνων.
ΥΓ εριχνε χιονοψεκάδες
Αγαπητέ μου φίλε.
Δέν ξέρω πόσο χρονών είσαι και τί εμπειρίες έχεις απο τα ΧΚ της χώρας μας.
Φιλοσοφώντας και αερολογώντας θα παρέμβω στην ενημέρωσή σου προσθέτοντας τα εξής.
Ένας ανυποψίαστος αναγνώστης θα καταλάβει με αυτά που έγραψες ότι όλα ήταν καλά και απλά υπήρχε θέμα με την ομίχλη, και τον συνωστισμό λόγο κάποιων αγώνων που γίνανε.
Κατά τα άλλα όλα καλά και πάμε για άλλα.
Θα σου περιγράψω τώρα και την δικιά μας εμπειρία της Κυριακής και βγάλε τα συμπεράσματα μόνος σου.
1) ΟΚ δεν είχε κρύο. -3 Και όλα τέλεια.
2) Η ομίχλη πού ακριβώς σε ενόχλησε και την σχολιάζεις? Φαντάζομαι όχι στο Τριθέσιο. Εκεί τα πράγματα ήταν μία χαρά.
3) Το χιόνι ήταν καλό. Ναι. Και να μήν ήταν, κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό. Και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες.
4) Δέν νομίζω ο κόσμος να μαζεύτηκε στην βάση του τριθέσιου λόγω των αγώνων. Εγώ πάντος δέν είδα αθλητές να περιμένουν στα lift. (Μπορεί και να μήν τους κατάλαβα. sorry.)
5) Το πρόβλημα, που για μία ακόμα φορά μας έκανε να μετανοιώσουμε για κάποιες επιλογές μας ήταν το εξής.
Παραθέτω εικόνα για να καταλάβεις τί λέω.
Untitled-2.jpg
Δέν μπορείς να ξεκινάς να πάς μέχρι την Βασιλίτσα, να ενημερώνεσαι απο το snowreport ότι το διθέσιο είναι σε λειτουργία, να πληρώνεις κανονικότατα και ΑΚΟΜΑ και την Κυριακή το απόγευμα να βλέπεις ότι το διθέσιο είναι πράσινο, ενώ ΔΕΝ λειτούργησε ΚΑΘΟΛΟΥ.
Εσύ μπορεί να αρκείσαι σε αυτό, όμως μήν μας λές ότι είχε κόσμο λόγω των αγώνων. Μάλλον δέν έχεις δει την Βασιλίτσα με κόσμο.
Τώρα θα μου πείς τι φταίει?
Τα έχουμε πεί και παλαιότερα πολλές φορές αυτά τα πράγματα, Θα μου πείς να έπερνες τηλέφωνο κλπ κλπ.
Ναι συμφωνώ μαζί σου.
Απλά την πάτησα σάν αρχάριος και δέν βολέυομαι (στην Βασιλίτσα) με το τριπλό. Θέλω να ανέβω στα καλά. Και άν δέν μπορώ, θέλω να το ξέρω απο πρίν.
Και αν όχι να κάτσω στα αυγά μου. Δέν με παίρνει να ξοδεύω χρήμα και μέρα για μία απλή βόλτα.
Σόρρυ για την πολυλογία αλλά δέν το ξανακάνω.
Και όποιος κατάλαβε..... κατάλαβε......
Χαιρετώ τα άτομα του forum και φωνάζω δυνατά....... ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ........
Και του χρόνου με υγεία.
Comment
-
Και όμως ο κύριος στα lift μας είπε δε΄ν ξέρω ακόμα. Τεσ πα...Originally posted by TJohn View PostΤην Κυριακή, παρά την πυκνή ομίχλη στα ψηλά, το διπλό άνοιξε κατά τις 2 χαρίζοντάς μας 5 κατεβασιές απίστευτης ποιότητας πούδρας!
Τώρα εάν κάποιοι την έβγαλαν στο σαλέ και δεν πήραν καν χαμπάρι ότι άνοιξε το λιφτ, δε φταίει το ΧΚ.. 
Αν πλήρωσες για τις 2 μέχρι τις 3.30 ολα καλά.
Εγώ το μετάνιωσα. Και το SR το έδειχνε ανοιχτό απο το πρωί. Ούτε κάν πορτοκαλί.
Μήν μπούμε στο τριπάκι αυτό. Καλημέρα.
Comment
-
Κάτσε φίλε για να καταλάβω... τα έχεις με τον καιρό, τον υπάλληλο στο λιφτ, το sr ή το ΧΚΒ; Ή μήπως με όλα αυτά μαζί;Originally posted by apogoiteusi View PostΚαι όμως ο κύριος στα lift μας είπε δε΄ν ξέρω ακόμα. Τεσ πα...
Αν πλήρωσες για τις 2 μέχρι τις 3.30 ολα καλά.
Εγώ το μετάνιωσα. Και το sr το έδειχνε ανοιχτό απο το πρωί. Ούτε κάν πορτοκαλί.
Μήν μπούμε στο τριπάκι αυτό. Καλημέρα.
Συμβουλή μου - να ανεβαίνεις "διαβασμένος" στο βουνό και να μη στηρίζεσαι αποκλειστικά στο sr.
ΥΓ1: Πλήρωσα για τις αρχές Δεκέμβρη μέχρι τις αρχές Απρίλη οπότε όλα καλά!
ΥΓ2: Το ΣΚ που μας πέρασε ανέβηκα με την παρέα εν γνώσει μου για τον καιρό και για το τι πρόκειται να συναντήσω - ας γίνουμε υπεύθυνοι χιονοδρόμοι κι όχι ανεύθυνοι τουρίστες!
Comment
-
Εγω αναφέρομαι για την Ελιμεια.Εκει ήταν οι αγώνες οχι στο τριπλόOriginally posted by apogoiteusi View PostΑγαπητέ μου φίλε.
Δέν ξέρω πόσο χρονών είσαι και τί εμπειρίες έχεις απο τα ΧΚ της χώρας μας.
Φιλοσοφώντας και αερολογώντας θα παρέμβω στην ενημέρωσή σου προσθέτοντας τα εξής.
Ένας ανυποψίαστος αναγνώστης θα καταλάβει με αυτά που έγραψες ότι όλα ήταν καλά και απλά υπήρχε θέμα με την ομίχλη, και τον συνωστισμό λόγο κάποιων αγώνων που γίνανε.
Κατά τα άλλα όλα καλά και πάμε για άλλα.
Θα σου περιγράψω τώρα και την δικιά μας εμπειρία της Κυριακής και βγάλε τα συμπεράσματα μόνος σου.
1) ΟΚ δεν είχε κρύο. -3 Και όλα τέλεια.
2) Η ομίχλη πού ακριβώς σε ενόχλησε και την σχολιάζεις? Φαντάζομαι όχι στο Τριθέσιο. Εκεί τα πράγματα ήταν μία χαρά.
3) Το χιόνι ήταν καλό. Ναι. Και να μήν ήταν, κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό. Και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες.
4) Δέν νομίζω ο κόσμος να μαζεύτηκε στην βάση του τριθέσιου λόγω των αγώνων. Εγώ πάντος δέν είδα αθλητές να περιμένουν στα lift. (Μπορεί και να μήν τους κατάλαβα. sorry.)
5) Το πρόβλημα, που για μία ακόμα φορά μας έκανε να μετανοιώσουμε για κάποιες επιλογές μας ήταν το εξής.
Παραθέτω εικόνα για να καταλάβεις τί λέω.
[ATTACH=CONFIG]7665[/ATTACH]
Δέν μπορείς να ξεκινάς να πάς μέχρι την Βασιλίτσα, να ενημερώνεσαι απο το snowreport ότι το διθέσιο είναι σε λειτουργία, να πληρώνεις κανονικότατα και ΑΚΟΜΑ και την Κυριακή το απόγευμα να βλέπεις ότι το διθέσιο είναι πράσινο, ενώ ΔΕΝ λειτούργησε ΚΑΘΟΛΟΥ.
Εσύ μπορεί να αρκείσαι σε αυτό, όμως μήν μας λές ότι είχε κόσμο λόγω των αγώνων. Μάλλον δέν έχεις δει την Βασιλίτσα με κόσμο.
Τώρα θα μου πείς τι φταίει?
Τα έχουμε πεί και παλαιότερα πολλές φορές αυτά τα πράγματα, Θα μου πείς να έπερνες τηλέφωνο κλπ κλπ.
Ναι συμφωνώ μαζί σου.
Απλά την πάτησα σάν αρχάριος και δέν βολέυομαι (στην Βασιλίτσα) με το τριπλό. Θέλω να ανέβω στα καλά. Και άν δέν μπορώ, θέλω να το ξέρω απο πρίν.
Και αν όχι να κάτσω στα αυγά μου. Δέν με παίρνει να ξοδεύω χρήμα και μέρα για μία απλή βόλτα.
Σόρρυ για την πολυλογία αλλά δέν το ξανακάνω.
Και όποιος κατάλαβε..... κατάλαβε......
Χαιρετώ τα άτομα του forum και φωνάζω δυνατά....... ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ........
Και του χρόνου με υγεία.
Μπορεί να το επιβαιβεώσει και ο John που ήταν μεχρι καποια στιγμή εκεί....Και η θερμοκρασία ήταν μια χαρα..Δεν είπα τιποτα για την θερμοκρασία.Το διπλό ανοιξε αργότερα κατα τις 2.Μερικοι μάλιστα πήραν την συνδετική για να μην περιμένουν ξανα στην ουρα του λιφτ(της ελιμείας)Last edited by SnowLover; 12/03/2014, 11:03 PM.Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν
Comment
-
Το θέμα μας φίλε μου δεν είναι οι αγώνες που γίνονταν στην Ελιμεία... Το θέμα είναι ότι έκανε την πατάτα του ο απογοητευμένος φίλος μας και δεν ασχολήθηκε με τον καιρό και του φταίνε τώρα όλα τα άλλα... Γι' αυτό αν βλέπουμε ότι δε μας παίρνει να ρισκάρουμε να πέσουμε σε "κακές" μέρες (βλέπε πρόγνωση θερμοκρασίας-υετού-ανέμου-νέφωσης-ομίχλης), επιλέγουμε μέρες με λιακάδα και άπνοια και σίγουρα ανοικτά τα λιφτ για να μην έχουμε μετά ανούσιες γκρίνιες που δεν οδηγούν πουθενά.Originally posted by SnowLover View PostΕγω αναφέρομαι για την Ελιμεια.Εκει ήταν οι αγώνες οχι στο τριπλό
Μπορεί να το επιβαιβεώσει και ο John που ήταν μεχρι καποια στιγμή εκεί....Και η θερμοκρασία ήταν μια χαρα..Δεν είπα τιποτα για την θερμοκρασία.Το διπλό ανοιξε αργότερα κατα τις 2.Μερικοι μάλιστα πήραν την συνδετική για να μην περιμένουν ξανα στην ουρα του λιφτ(της ελιμείας)
Κι αν όντως το θέμα σου είναι η ενημέρωση του SR, το site είναι καλυμμένο με αυτό: "Παρακαλούμε πριν την ενημέρωση σας δείτε στο πάνω μέρος της σελίδας την ημερομηνία και ώρα που έγιναν οι τελευταίες αλλαγές. Η εικόνα που παρουσιάζεται μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή λόγω αλλαγής καιρού, κίνησης κόσμου, τεχνικές βλάβες ή άλλους παράγοντες."
Φαντάζομαι είδες ότι έγραφε ομίχλη το SR; Ούτε καν υποψιάστηκες ε;
Τι έγινε τελικά στη Βασιλίτσα το ΣΚ; Αυτό που θα καταλάβαινε κι ενας ανυποψίαστος αναγνώστης όπως γράφει κι ο φίλος μας από πάνω...
Φιλικά, ΓιάννηςLast edited by TJohn; 13/03/2014, 01:37 AM.
Comment

Comment