Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγορά Εξοπλισμού

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αγορά Εξοπλισμού

Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο forum και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:
    Κάνω αρκετά χρόνια σκι και πέρυσι σκεφτόμουνα να αγοράσω εξοπλισμό αλλά τελικά εγκατέλειψα την ιδέα
    και για οικονομικούς λόγους. Φέτος το ξανασκέφτομαι. Μήπως είναι προτιμότερο να περιμένω μέχρι το τέλος
    της σεζόν; Οι τιμές έχουν γενικώς μεγάλη διάφορα εκείνη την περίοδο; Επίσης μήπως κάποιος ξέρει κάποια καλά
    καταστήματα στην Αθήνα;

Καλησπερα. Εγω πιστευω οτι αξιζει να αγορασεις τωρα. Εγω μολις σημερα αγορασα εξοπλισμο και εγω και η γυναικα μου και τα βρηκα σε πολυ καλες τιμες γιατι σε κανα μηνα περιμενουν καινουργια πραγματα. Αν θες να σου πω απο που τα αγορασα στειλε μου μνμ

Comment

Τωρα θα πάρεις για να τον χαρεις στην σεζόν που έρχεται !Τωρα θα βρεις λίγα πράγματα αλλα σε πολυ καλές τιμες ,ίσως και καλυτερες απο το τέλος τις σεζόν Υ.γ. Έχεις πμ
      GVAFI72

Comment

Καλησπέρα aristos.man και καλώς όρισες στην παρέα μας.Εξαρταται κυρίως από πόσες φορές θα ανέβεις στο βουνό φέτος.Αν αυτές είναι πολλές σίγουρα αξίζει να πάρεις τώρα.Μπορείς να ψάξεις για περσινά -ή και παλαιότερα μοντέλα-και να βρεις αυτό που θέλεις σε πολύ καλές τιμές.

Comment

θέλω να ανεβω καμια 10αρια σιγουρα...αξιζει να αγοράσω; Επίσης δεν έχω ξαναασχοληθει με αγορά εξοπλισμου οπότε οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη...
          για τις μποτες έχω πάρει λίγο χαμπαρι τι πρεπει να προσεξω...για τα πέδιλα όμως; Είμαι 1.80 ύψος και το επίπεδο μου πιστεύω ότι ειναι μέτριος (κόκκινες σχετικά εύκολα αλλα η τεχνική μου δεν είναι και τέλεια...) επίσης μέχρι τώρα έκανα σε πίστα αλλά θέλω να΄ξεκινήσω και εκτός...το θέμα ειναι ότι ο εξοπλισμός που θα πάρω θέλω να με κρατήσει κάποια χρονια και να μην αναγκαστώ να ξανααγοράσω σε 1-2 χρονια...

Comment

και επίσης κάτι άλλο... :P η dalbello είναι καλή μάρκα; σπουδάζω πάτρα και και ένα μαγαζι που ξέρω φέρνει αυτή τη μάρκα...

Comment

Στις μποτες μη κοιτάς μάρκα , η αγορά τους ειναι λαχείο !
              Θα πρεπει να αγοράσεις αυτές που σου κάθονται καλα στο πόδι .
              Συμβουλή : διάβασε παλιότερα πόστ για μποτες και δοκίμασε όσα περισσότερα μοντέλα και μάρκες μπορείς .
              Η κάθε δοκιμή θα πρεπει να κρατάει τουλάχιστον 30 με 40 λεπτά γιατι τοτε βγαίνουν οι πόνοι οχι στην αρχη .
              Αν σε πονάει στο Μαγαζι στο βουνό θα υποφερεις !
              Πήγαινε στα μαγαζια νεκρές ώρες
              Αν ειναι σωστοί επαγγελματίες θα σου δώσουν όσο χρόνο χρειαζεσε,γιατι το ξέρουν κ αυτοί ότι η μποτα θέλει το χρόνο της
              GVAFI72

Comment

ε[ισης φιλε μου δεν εχει καμια σχεση το σκι εντος πιστας με το εκτος αρα ουτε και ο εξοπλισμος.....
                καλυτερα να νοικιασεις,να μαθεις και οταν καταληξεις με πιο απο τα 2 θα ασχοληθεις τοτε θα αγορασεις!
                Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Working...
                X