Originally posted by arcadas
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΜΑΙΝΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014
Collapse
X
-
χιονι στα βουνα μας πριν τις 20 δεν προβλεπεται!
οι εργασιες προχωρανε με εντατικους ρυθμους....ελπιζουμε πρωτοχρονια να ειναι ετοιμο απο πλευρας επισκευων!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Ξέρει κανείς αν και πόσο χιόνι άφησε από χθες βράδυ στο χκ και αν ανεβαίνει ο δρόμος; Έχουμε κάποια φωτογραφία;Originally posted by notis_tripoli View Postχιονι στα βουνα μας πριν τις 20 δεν προβλεπεται!
οι εργασιες προχωρανε με εντατικους ρυθμους....ελπιζουμε πρωτοχρονια να ειναι ετοιμο απο πλευρας επισκευων!
Comment
-
Για χτές δεν ξέρω αν άφησε τίποτα από χιόνι..μάλλον μια πασπάλα...την Κυριακή το πρωί που ήμουν επάνω έκανα mountain skyrunning μέχρι την κορυφή καταφύγιο πολωνέζικο κ.λ.π... το χιόνι είναι πολύ λίγο ακόμα..20 πόντους στην κορυφή με ανεμοσούρια αλλά και κομμάτια χωρίς καθόλου χιόνι..το καλό είναι ότι είναι παγωμένο άρα θα μείνει με το βοριά μέχρι το επόμενο...Τώρα το ευχάριστο είναι ότι από πολύ πρωί παρόλη την παγωνιά τα συνεργεία ήταν μπροστά στο σαλέ και πέταγαν τα καμμένα... μέχρι που έφυγα δούλευαν πυρετωδώς και με σύμμαχο τον καλό καιρό που θα κάνει το επόμενο δεκαήμερο πιστεύω θα προχωρήσουν πολύ
Πρώτα ο θεός θα ξαναπάω την άλλη Κυριακή και θα ξαναστειλω ρεπορτ...
Δεν είχα πάρει και την μηχανή μαζί μου να βγάλω καμια φώτο...
next time...
Comment
-
Με μηχάνημα που πατάει τις πίστες τι θα κάνουν ; Από όσο εχω διαβάσει αυτά τα έχουν παρει απο το βουνό. Στα υπόλοιπα θα κάνουν τις απαραίτητες εργασίες και εννοώ για τους αναβατήρες πίστες κτλ μεχρι να έρθει το χιόνι ; Καλο ειναι το σαλέ που φτιάχνουν αλλα σκι-σνόουμπορντ με τα υπόλοιπα γίνεται που δε μαθαίνουμε νέα.
Comment
-
θα ερθει κανουριο ρατρακ(λογικα μεταχειρησμενο)δεν εχω αλλη ενημερωση!
οσο για τα λιφτ θα γινει η απαραιτητη συντηρηση,λεπτομεριες αν μαθω θα σας τις πω!
οταν μαθαινω κατι το γραφω χωρις να με ρωτατε!
ας δουμε τι θα γινει και με τα χιονια γτ προς το παρον πηραν παραταση τουλαιστον μεχρι τα χριστουγεννα!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ fb ΣΗΜΕΡΑAttached Filessigpic
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΑΙΝΑΛΟ
Comment
-
Κλείνουμε 4 χρόνια (γεμάτα) υπό επιτήρηση, μόνο με δανεικά και με επιτόκιο φωτιά, οι περισσότεροι Δήμοι έχουν budget γύρω στα 100 χιλιάρικα για έργα το 2014, (ούτε για αλλαγή σπασμένων πλακών στα πεζοδρόμια δεν φθάνουν) και οι τύποι (εκλεγμένοι, που πάνε προφανώς για επανεκλογή) λένε ότι τους κατέβει. Παραληρήματα αρμοδιότητας ψυχιάτρου. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει? Να ξαναβγούμε και δεν γ....ται? Διαλέγετε και παίρνετε. Πραγματικά απίστευτο.Originally posted by karge View Post
Οποιος δήμαρχος δώσει 1 Ευρώ σε χιονοδρομικό θα κάνει παρέα στη φυλακή με τον Παπανικολάου, την επόμενη ημέρα. Πάνε καλά?Last edited by SAR1; 13/12/2013, 07:07 PM.
Comment

Comment