Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΜΑΙΝΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014
Collapse
X
-
αν υπηρχε λογος να μιλησουμε με κωδικες......υπαρχουν πολλοι τροποι να επικοινωνουμε,δεν νομιζω οτι θα ηταν αναγκη να το γραφουμε εδω!Originally posted by arcadas View PostΟ super moderator και ο snowreporter ομιλούν με τους δικούς τους κώδικες από ότι φαίνεται.

Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
αυτο ουτε εγω το καταλαβα.....και γι'αυτο εγραψα και εγω απο κατω οτι μου'ρθε!Originally posted by Morpheas View PostΤάκηηηηηηηη
!!
Μπράβο ρε φιλαράκι!!!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Comment
-
Πολύ σεβαστα όλα αυτά που γράφετε όμως δεν έχουν καμία σχέση με το θρέντ που αφορά το Μαίναλο. Νομίζω ότι υπάρχουν άλλα θρέντ στο φόρουμ του snowreport που μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει
.
Ολα αυτά τα γράφω χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα αντιπαράθεσης απο εμένα και πολύ φιλικά.
Comment
-
χαχαχαχχαχαχαχOriginally posted by KAPTEN View PostΡε Τάκη τι είναι ο γκαργκουλας?
μ'αρεσει που μπαινετε γρηγορα στο νοημα!!!!!
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Comment
-
χαχαχχαχα...............ελα σε παρακαλω μην λες τετοια!!!ακους εκει ωχ ωχ?
Last edited by notis_tripoli; 06/12/2013, 08:34 AM.Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Comment
-
Αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους είναι αν θα ανοίξει το κολοχιονοδρομικό έτσι ;;; Όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε λύσει. Το οτι υπάρχει στην περιοχή ένας ''συμπατριώτης'' ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα παραπάνω και κυκλοφορεί ελεύθερος δεν μας πολυενδιαφέρει. Ότι έγινε έγινε, δε βαριέσαι τώρα, τους ντεντέκτιβ θα κάνουμε.Originally posted by epika View Post[ATTACH=CONFIG]6158[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6159[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6160[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6161[/ATTACH]
Για να δούμε αν θα ξανακαεί, το σαλέ το καλοκαίρι;www.exploremessinia.com
Comment
-
εσυ ώς παλιός εργαζόμενος του χιονοδρομικού τί προτείνεις? γιατι,.. το να κάνουμε όλοι παράπονα εδω δεν βγάζει πουθενά.Originally posted by Wipika View PostΑυτό που μας κάνει ευτυχισμένους είναι αν θα ανοίξει το κολοχιονοδρομικό έτσι ;;; Όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε λύσει. Το οτι υπάρχει στην περιοχή ένας ''συμπατριώτης'' ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα παραπάνω και κυκλοφορεί ελεύθερος δεν μας πολυενδιαφέρει. Ότι έγινε έγινε, δε βαριέσαι τώρα, τους ντεντέκτιβ θα κάνουμε.
Για να δούμε αν θα ξανακαεί, το σαλέ το καλοκαίρι;
Comment
-
τον ενημερωνω......αλλα απο λογια χορτασαμε!Originally posted by lambros-kefal View Post2 του μηνός θα είμαι Βυτίνα...αν είναι ανοιχτό θα φέρω μαζί μου από το νησί αυτό που έχω τάξει σε κάποιον...ξέρει αυτός...τα κάρβουνα και τα ρακόμελα περιμένω....
Comment

Comment