Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χρονια πολλα Πασοκ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χρονια πολλα Πασοκ

Τουτο το καλοκαιρακι θα νικησει ο λαος και του Παπανδρεου παλι του ΠΑΣΟΚ ο αρχηγος.
    Να μας ζησεις Παναντρεου για να παμε παντα μπρος.Ο εργατης το φωναζει και το θελει ο λαος.

Τουτο το καλοκαιρι θα ναι σοσιαλιστικο και θα λαμψει η ελπιδα παλι για ενα μελλον φωτεινο.
    Να μας ζησει ο Αντρεας το καμαρι του Μορια,ο αγροτης το φωναζει και το θελει η εργατια!

Τουτο το καλοκαιρακι ροδισε γλυκια αυγη και λαος θε να γιορτασει τη δικη του αλλαγη.
    Να μας ζησεις Παναντρεου για να παμε παντα μπρος.Ο εργατης το φωναζει και το θελει ο λαος.

Τι απ όλα τα καλά που έχει κάνει σε τούτο τον τόπο το ΠΑ..ΣΟΚ γιορτάζουμε γιατρέ μου;;;
    sigpic​

Comment

Την εκτοξευση του δημοσιου χρεους στα υψη επι Ανδρεα Παπανδρεου οπως φαινεται στο διαγραμμα,οταν επαιρνε ενα δανειο καθε 5 μερες,το οτι διορισε κατι εκατομμυρια πασοκους στο δημοσιο,και οτι ολοι αυτοι επρεπε να ταιστουν και μαλιστα με αυτοματη τιμαριθμικη προσαρμογη των μισθων,το ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ,το οτι εψαχναν στα χωρια ατομα να τα διορισουν ,οτι ολες οι συνδικαλιστικες οργανωσεις ειχαν 90% ΠΑΣΟΚ,οτι αυξησε τους μισθους και ταισε το λαο ψωμακι (ενω τωρα ηρθε η ωρα να τρωει σκατ ακι),το οτι καταργηθηκε η αξιοκρατια παντου για να μπουν τα κομματοσκυλα,το οτι κατηργησε την αξιολογηση στη παιδεια,το οτι μπηκαν αξιοι ανθρωποι του υποκοσμου στα υπουργεια ,το οτι αναποδογυρισε την κοινωνια ανεβαζοντας τα σκουπιδια στις κορυφες και εκανε προτυπο στη νεα γεννια τα σκουπιδια.

Ειναι ολα αυτα να μην γιορταζονται!!Χρονια μας πολλα.
      Last edited by Κωστας.; 03/09/2013, 10:28 PM.

Comment

Σε γιορταστικό πνεύμα

Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Ο Σημίτης δηλαδή είναι ο μόνος που μείωσε το χρέος...ο εβραιομασώνος, ο γερμανοπράκτορας κτλ
          Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Ειχε κανει τοτε ενα κολπο με το ΑΕΠ αν θυμαμαι καλα.

Comment

Εγώ το είπα και θα το λέω....το πασοκ πέθανε από όταν αποσύρθηκε από το κόμμα ο τιτανομεγιστοτεράστιος,Λαλιώτης...Πασοκ χωρίς λαλιώτη,είναι ντεμέκ πασοκ...
              Beati Paoli.........

Comment

«Γύρνα πίσω πρόεδρε, είμαστε ορφανά!» βροντοφώναξε μία κυρία στον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, που έμπαινε στην αίθουσα καταχειροκροτούμενος.

Που εισαι Θεε μου!!Υπαρχεις καπου;Σε ποια γωνια στο συμπαν υπαρχεις;

Comment

Κρεμαλα στους ψευτοσοσιαλιστες,για κατι τετοια οντα και μονο θα ηθελα τη χουντα!Να τρεμουν οχι για τη καρεκλα τους αλλα και για τη ζωη τους ακομα....

Comment

χρονια πολλα και πολυχρονο ....
                    να γεμισει απρα μαλλια
                    αλλα ξερετε τι λενε ασπρα μαλλια στην κεφαλι κακα μαντατα στην ψολη

εσωσε την ελλαδα ρε μου νιααααααα
                    καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

Originally posted by sakis13 View Post
                      Κρεμαλα στους ψευτοσοσιαλιστες,για κατι τετοια οντα και μονο θα ηθελα τη χουντα!Να τρεμουν οχι για τη καρεκλα τους αλλα και για τη ζωη τους ακομα....
                      +1000 φιλε

Comment

Working...
                      X