Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εφαρμογή navigator-gps για android

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εφαρμογή navigator-gps για android

Καλησπέρα.Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια αξιόπιστη και δοκιμασμένη εφαρμογή γιατί κατήργησα την δικιά μου και δεν θυμάμαι ποιά είχα για να την ξαναβάλω..Είχε και ηχητικές οδηγίες στα Ελληνικά και ήταν πολύ εύχρηστη και τώρα δεν την θυμάμαι..περιμένω πληροφορίες ε;....
    Beati Paoli.........

Originally posted by snowspir
    Καλησπέρα.Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια αξιόπιστη και δοκιμασμένη εφαρμογή γιατί κατήργησα την δικιά μου και δεν θυμάμαι ποιά είχα για να την ξαναβάλω..Είχε και ηχητικές οδηγίες στα Ελληνικά και ήταν πολύ εύχρηστη και τώρα δεν την θυμάμαι..περιμένω πληροφορίες ε;....
    Σπυρο για δοκιμασε αυτη και πες μου.http://www.dwrean.net/2013/01/telena...gator-gps.html

Comment

Πήγα να το εγκαταστήσω και μου έγραφε οτί δεν είναι διαθέσιμο για την εταιρία κινητής τηλεφωνίας μου....Επόμενο παρακαλώ..
      Beati Paoli.........

Comment

Σας ευχαριστώ όλους για το έντονο ενδιαφέρον που επιδείξατε....ουστ!!!
        Beati Paoli.........

Comment

εγω εχω το sygic ......καλο ειναι

Comment

Βάλε το navigon απλά είναι το καλύτερο

Comment

Sygic! Πρέπει να είναι απο τα τόπ! Το έχω στο Galaxy S3 και είμαι κατευχαριστημένος!

Comment

Originally posted by Koutoupas View Post
                Sygic! Πρέπει να είναι απο τα τόπ! Το έχω στο Galaxy S3 και είμαι κατευχαριστημένος!
                Ειναι κλασσικο android navi.....κσι εγω στο note 2 εχω δοκιμασει πολλα αλλα εμεινα στο sygic

Comment

Αν δεν φάτε τα τζατζίκια σας δεν μπορείτε ε;;..Ευχαριστώ,θα γίνει δοκιμή και θα αναφέρω!!
                  Beati Paoli.........

Comment

Working...
                  X