Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ευρωμπασκετ 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by xionoflorina View Post
    Δυστυχώς χωρίς το Σπανούλη χάσαμε 92 88 και αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια. Τεράστια αποτυχία η μεγαλύτερη της 10ετια για το Ελληνικό μπάσκετ........
    Μαλκοβιτς, Νεντμαν, Ρεπεσα, Πιανιτζανι μας πηρανε τα σωβρακα.

Comment

• Iταλια - Ισπανια 70-70 παει παραταση χαχαχαα..εχει γουστο να κερδισουν οι Ιταλοι...μιλαμε δεν μας πηγε τιποτα.

Comment

• 78-72 η Ιταλια, 2' πριν την ληξη που να παρει ο διαολος

Comment

• 86-81 νίκη της Ιταλίας επί της Ισπανίας...!!!

Κι εμείς σπιτάκι μας...

Comment

• Originally posted by storm View Post
            86-81 νίκη της Ιταλίας επί της Ισπανίας...!!!

Κι εμείς σπιτάκι μας...
            Ειναι λενε που ηταν τσακωμενοι ο Πιανιτζανι με τον Τρινκιερι και θα το εδινε στην Ισπανια.

Comment

• η τυχη δεν το ηθελε και εγω κοπανισα το ποδι μου απο τα νευρα μου
              καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Η Ισπανία διάλεξε αντίπαλο σήμερα;
                ΙΣΠΑΝΙΑ- ΣΕΡΒΙΑ vs ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
                ΚΡΟΑΤΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ vs ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
                Απίθανο το βλέπω. Είναι απίστευτη και πάλι η διαφορά ποιότητα πρώτου ζευγαριου 8 κ 4 με το δεύτερο. Παίζει Ισπανία εναντίον του καλύτερου προπονητή του γιουρομπάσκετ, σκέτη αλεπού ο Ντούντα ζει για τέτοια ματς να. Το Σλοβενία Γαλλία είναι διοργανώτρια εναντίον της 2ης πιο ποιοτικής και πιο αθλητικής ομάδας του τουρνουά.
                Στο άλλο ζευγάρι τι έχουμε; την Κροατία η οποία από το πουθενά μπαίνει ημιτελικό. Εκτός και αν μιλήσει η λουσερίαση ή ο Φρατέλο. Η Ουκρανία έιναι το χειρότερο ρόστερ που χει μπει ποτέ σε 8αδα ευρωμπάσκετ.Το Λιθουανια Ιταλία 2 ασταθέστατες ομάδες στο κόσμο τους. Η 1 δεν έχει προπονητή και γκαρντ η άλλη δεν έχει σέντερ και πάγκο. Πάντως το να μπει η Κροατία ή η Ιταλία τελικό ευρωμπάσκετ θα ναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού
                ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• δεν υπήρχε περίπτωση να θέλει νίκη η ισπανία σήμερα και να μην την έπαιρνε. και για να λέμε και την αλήθεια,καλά να πάθουμε και δεν αξίζαμε την πρόκριση. ποντάρω κροατία να το σηκώσει φέτος. έχει πολλούς και καλούς παίχτες και ένα ταλέντο μεγαλύτερο από τον αντετοκούμπο (σάριτς-νέος κούκοτς όπως λένε).
                  μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• ντροπή και στον σπανούλη που είπε αυτά που είπε και μόλις διάβασα. θα έπρεπε να ντρέπεται,εκτός βέβαια αν τα λέει για τον εαυτό του. η δουλεία σου είναι να παίζεις και όχι να κάνεις και υποδείξεις και να λες ότι χρειάζεται ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ η εθνική. αυτή είναι δουλεία του προπονητή,όποιος κι αν είναι αυτός
                    http://www.gazzetta.gr/basketball/ar...-i-ethniki-vid

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                      ντροπή και στον σπανούλη που είπε αυτά που είπε και μόλις διάβασα. θα έπρεπε να ντρέπεται,εκτός βέβαια αν τα λέει για τον εαυτό του. η δουλεία σου είναι να παίζεις και όχι να κάνεις και υποδείξεις και να λες ότι χρειάζεται ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ η εθνική. αυτή είναι δουλεία του προπονητή,όποιος κι αν είναι αυτός
                      http://www.gazzetta.gr/basketball/ar...-i-ethniki-vid
                      Εχεις δικιο επρεπε να ειχε γραψει στα παπαρια του την Εθνικη ο Σπανουλης (ο δις καλυτερος παιχτης της Ευρωπης) οπως εκανε το καλο παιδι του Ελληνικου μπασκετ ο Διαμαντιδης γιατι φοβοταν μη σκισει το καλτσον.....

Σπανουλης.....''Εγώ θα είμαι πάντα πιστός, την αγαπώ αυτή την ομάδα. Αν βγάλω τώρα το παπούτσι μου θα δείτε πως είναι το πόδι μου, δεν μπαίνει καν το παπούτσι μου, το έχω δέσει....''

Comment

• ανθρωπάκος έχει γίνει πλέον ο σπανούλης στην προσπάθειά του να γίνει ηγέτης και στην εθνική(για αυτό το λόγο έφυγε και από εμάς).τα αποτελέσματα βέβαια λένε ότι εδώ και 3 χρόνια έχει καταφέρει όντας ο ηγέτης να χάσει από κάτι απίθανους που τους κερδίζαμε από το πρώτο δεκάλεπτο παλιά.
                        να κάνω και μια πρόταση για να δείξουμε σεβασμό στον σπανούλη που μας κάνει την τιμή να έρχεται στην εθνική. να τον βάλουμε και προπονητή εφόσον φύγει ο τρινκιέρι. για να εφαρμόσει και στην πράξη το ξεσκαρτάρισμα που έχει κατά νου. άκου εκεί παίχτης και ηγέτης μιας ομάδας να λέει τέτοιες χοντράδες για συμπαίχτες του. ξαναλέω,εφόσον δεν αναφέρεται στον εαυτό του(δεν τον έχω βέβαια για τέτοιο άνθρωπο)

Comment

• Όταν λες κάτι τόσο βαρύγδουπο ''χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα και αλλαγή πορείας η εθνική'' μετά από αποτυχία πρέπει να εξηγείς τι εννοείς στα ίσα αντρίκεια. 1. Να φύγει ο προπονητής; 2. Να σταματήσουν οι 30+ παίκτες( Φώτσης, Ζήσης) και να μπουν από την εθνική νέων σταδιακά; 3. Να φύγει ο Βασιλακόπουλος ξέρω γω; Και τέτοιες κουβέντες δεν γίνονται με 150 σφυγμούς μετά από αποκλεισμό. Ο Φώτσης σίγουρα θα σταματήσει. Ο Ζήσης είναι 31 και ο Σπανούλης 32. Αν δεν πάρουμε wildcard στο επόμενο τουρνουα θα ναι 33 κ34. Σιγά σιγά ειδικά στα γκαρντ πρέπει να μπουν Παππάς Μάντζαρης Παπαπέτρου Μποχωρίδης. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι σέντερ. Μετά το Μπουρούση το χάος και ούτε οι μικροί έχουν κάτι. Από αυτούς που λείπαν ο Διαμαντίδης έχει τελειώσει δια παντός,ο Σχορτσιανίτης το ίδιο. Ο Κουφός δεν ταιριάζουν τα χνώτα του με αυτή τη ομάδα. Αν χαθεί και ο Νικ καλάθης η ομάδα θα χει τρομερό έλλειμα ποιότητας σε 2 χρόνια όταν θα σταματήσουν Σπανούλης Ζήσης Μπουρούσης
                          Last edited by xionoflorina; 16/09/2013, 11:19 PM.
                          ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Αρχισατε τη μιρλα? Εννοουσε κατι τυπους σαν τον Παπανικολαου και τον Φιλιππου, που ειναι διακοσμητικοι. Μη μου αρχιζετε τα Σπανουλοδιαμαντιδικα 0λυμπιακος νς Παναθηναικος, μια χαρα το παμε μεχρι στιγμης. 0ποιος θελει μενει οποιος θελει φευγει.

Comment

• Ο Διαμαντίδης έχει σταματήσει εδώ και 3 χρόνια και μερικοί ακόμα βγάζετε το οπαδικό σας κόμπλεξ...Αντρίκια είχε σταματήσει ο Διαμαντίδης,μιά για πάντα και δεν το έκανε για να τον παρακαλάνε να γυρίσει..Και το έκανε σε μια περίοδο που ταλαιπωρούταν από σοβαρόι τραυμάτισμό ο οποίος τον πήγαινε συνεχώς πίσω..Αυτοί που έμειναν και συνέχεισαν να συμμετέχουν στα κοινά της εθνικής οφείλουν να συνεχείσουν να πάιζουν για το εθνόσημο και όχι για την δική τους υστεροφημία...Όσων αφορά την δήλωση του σπανούλη για το πόδι του,εκπέμπει πολύ αλαζονεία...
                              Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by 1979 View Post
                                Αρχισατε τη μιρλα? Εννοουσε κατι τυπους σαν τον Παπανικολαου και τον Φιλιππου, που ειναι διακοσμητικοι. Μη μου αρχιζετε τα Σπανουλοδιαμαντιδικα 0λυμπιακος νς Παναθηναικος, μια χαρα το παμε μεχρι στιγμης. 0ποιος θελει μενει οποιος θελει φευγει.

Σωστός..
                                Beati Paoli.........

Comment

Working...
                                X