Ποιός ειναι ο ισχυρότερος σεισμός που έχετε ζήσει?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σεισμοί!
Collapse
X
-
Σεισμοί!
9Ανδραβίδα 2008-6,5 ρίχτερ22.22%2Αθήνα 1999-6,0 ρίχτερ33.33%3Αίγιο 1995-6,1 ρίχτερ0.00%0Γρεβενά 1995-6,6 ρίχτερ11.11%1Αίγιο 1995-6,1 ρίχτερ0.00%0Θεσσαλονίκη 1978-6,5 ρίχτερ0.00%0’λλος33.33%3The poll is expired.
18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Tags: None
-
Αστα εγω ειμαι μεγαλος γκαντεμης.....
Αθηνα 1981 6.8 επικεντρο αλκυονιδες
Αιγιο 1995 6.2 επικεντρο κορινθιακος κολπος
Αθηνα 1999 5.9 επικεντρο Παρνηθα
Πραγματικα τρομακτικες καταστασεις με τρομακτικοτερο ολων το απιστευτο βουητο που ακουγεται δευτερολεπτα πριν το σεισμο ......μοιαζει σαν να περναει τριαξονικο φορτωμενο μεσα απο την κρεβατοκαμαρα σου...
-
Νομίζω δεν υπάρχει δυτικομακεδόνας που να μην πει για το σεισμό του 1995.το πρώτο πράγμα που θυμάμαι τόσο έντονα στη ζωή μου 50 δευτερόλεπτα είχε κρατησει και να πέφτουν ποτήρια πιάτα ράφια βιβλία. Και ήμουν και 100χλμ μακριά φαντάζομαι πως θα το ένοιωσαν στα Γρεβενά και τη Κοζάνη. Θαύμα ότι είναι ο μόνος σεισμός πάνω από 6.5 ρίχτερ που δεν είχε θύματα στην Ελλάδα 1. γτ έγινε Σάββατο μεσημέρι που πολύς κόσμος ήταν έξω για καφέ και τα σχολεία ήταν κλειστά κ 2. γτ 2 λεπτά πριν το σεισμό έγινε προσεισμός 4.5 ρίχτερ και όλοι είχαν βγει έξω ήδη. Ειδικά αυτό με τα σχολεία είχαν πέσει πολλά σχολεία στα χωριά τότε αν γινόταν καθημερινή θα ταν εφιαλτικά τα πράγματαΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Ο μεγαλύτερος σεισμός που έχω ζήσει εγώ,είναι του 2003 στη Λευκάδα...
6,4 ρίχτερ την παραμονή του Δεκαπεντάυγουστου,με μετασεισμούς την ίδια μέρα 4,7 και 5,3 ρίχτερ και καμμία 30 μετασεισμούς 3-4 ρίχτερ...Ήμουνα και μικρός τότε και είχα φοβηθεί απίστευτα...Θυμάμαι τότε είχαν φύγει σχεδόν όλοι οι τουρίστες από το νησί μες στην κορύφωση της τουριστικής σαιζόν...18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Comment
-
εγω να πω την αληθεια μονο τον σεισμο τιυ ιουνη εζησα 4 ριιχτερOriginally posted by Χιών View PostΟ μεγαλύτερος σεισμός που έχω ζήσει εγώ,είναι του 2003 στη Λευκάδα...
6,4 ρίχτερ την παραμονή του Δεκαπεντάυγουστου,με μετασεισμούς την ίδια μέρα 4,7 και 5,3 ρίχτερ και καμμία 30 μετασεισμούς 3-4 ρίχτερ...Ήμουνα και μικρός τότε και είχα φοβηθεί απίστευτα...Θυμάμαι τότε είχαν φύγει σχεδόν όλοι οι τουρίστες από το νησί μες στην κορύφωση της τουριστικής σαιζόν...καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:
Comment
-
και της θεσσαλονίκης δεν θα είχε θύματα αν δεν έκοβαν την κολώνα στο ζαχαροπλαστείο. στο σήμερα αν γίνει σεισμός σε πόλη μέχρι 6,6.5 ρίχτερ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. έχουν αλλάξει πολλά. στα χωριά με τα σπίτια του 40 και παλιότερα θα έχουμε τα αποτελέσματα της αμφίκλειας τις προάλλεςOriginally posted by xionoflorina View PostΝομίζω δεν υπάρχει δυτικομακεδόνας που να μην πει για το σεισμό του 1995.το πρώτο πράγμα που θυμάμαι τόσο έντονα στη ζωή μου 50 δευτερόλεπτα είχε κρατησει και να πέφτουν ποτήρια πιάτα ράφια βιβλία. Και ήμουν και 100χλμ μακριά φαντάζομαι πως θα το ένοιωσαν στα Γρεβενά και τη Κοζάνη. Θαύμα ότι είναι ο μόνος σεισμός πάνω από 6.5 ρίχτερ που δεν είχε θύματα στην Ελλάδα 1. γτ έγινε Σάββατο μεσημέρι που πολύς κόσμος ήταν έξω για καφέ και τα σχολεία ήταν κλειστά κ 2. γτ 2 λεπτά πριν το σεισμό έγινε προσεισμός 4.5 ρίχτερ και όλοι είχαν βγει έξω ήδη. Ειδικά αυτό με τα σχολεία είχαν πέσει πολλά σχολεία στα χωριά τότε αν γινόταν καθημερινή θα ταν εφιαλτικά τα πράγματαμηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
-
Aνδραβιδα 2008... κουναγε πανω απο μισο λεπτο, τρελη βοη πριν αρχισει ο σεισμος και οταν αρχισε απλα δε τελειωνε...κατι φωτιστικα-πολυελαιοι καναν τετοια ταλαντωση που φταναν στο ταβανι και πεταγοντουσαν τζαμια, απο ενα ανοιχτο ντουλαπι κουζινας εφυγαν ποτηρια ακομα και τα κρεβατια και αλλα βαρια επιπλα ειχαν μετακινηθει μεχρι και 10 εκατοστα
ο παραλιακος δρομος ειχε ανοιξει με τεραστιες ρωγμες που ακομα υπαρχουν (πεταξαν λιγο πισσα στις τρυπες και αυτο ηταν) και αρκετα σπιτια παλια ειχαν προβλημα...
Comment
-
δεν εισαι ο μονος και εγω μια απο τα ιδια , Το 95 μαλιστα ημουν Γαλαξιδι και τα ειδα ολαOriginally posted by ΧΕΛΜΟΣ View PostΑστα εγω ειμαι μεγαλος γκαντεμης.....
Αθηνα 1981 6.8 επικεντρο αλκυονιδες
Αιγιο 1995 6.2 επικεντρο κορινθιακος κολπος
Αθηνα 1999 5.9 επικεντρο Παρνηθα
Πραγματικα τρομακτικες καταστασεις με τρομακτικοτερο ολων το απιστευτο βουητο που ακουγεται δευτερολεπτα πριν το σεισμο ......μοιαζει σαν να περναει τριαξονικο φορτωμενο μεσα απο την κρεβατοκαμαρα σου...
Comment

Comment