Announcement

Collapse
No announcement yet.

ελεος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ελεος

ρε παιδες πολλα τα θεματα για ασυμαντους λογους.δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε τιποτα και για να βγαλουμε πορισμα εμεις που δεν ειμαστε συνεχεια μεσα πρεπει να διαβασουμε ολο το φορουμ.....((αν κανω λαθος συγγνωμη)).
    Τι προβλεπεται για Λαμια.???
    Protect me from what i want...!!!

Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΟ FORUM ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΠΟΛΛΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΞΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ FORUMΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ!!

Comment

Πραγματικα ξεφυγαμε λιγο,μαζι και εγω.....πιστευω οτι ειμαι και εγω μεσα σε αυτο το κουμφουζιο,φιλε μου alpine ,ασχετος αν δεν με κατονομασες. Απο μερους μου ζητω συγνωμη...αλλα παρασυρθηκα... "
      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Δυστυχώς χάνονονται σοβαρά μηνύματα μεσα στο μπάχαλο που ξαφνικά δημιουργείται σε κάθε νεο φάκελο. Πραγματικά δεν βγάζεις νόημα. προχθες ο Γιαννης ρώτησε με ποιες συνθήκες χιονίζει στην Θεσσαλία απάντησα, υπήρξανε και κάποια άλλα ωραία μηνύματα και μετά το χάος.....
        Φάνη γιατί βάζεις τον εαυτό σου μέσα? Δεν είδα από εσένα κάτι περίεργο σε καθαρά θέματα του καιρού.
        Και κάτι για τον καιρό. Η ΒΔ Θεσσαλία το πρώί της Δευτέρας θα ξυπνήσει με χιόνι 101%%%%
        http://www.meteorameteo.com/

Comment

Ενταξι βρε παιδια, εγώ προτείνω ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ στα ψιλοασχετα και πιο προσωπικα. Μην βαζουμε και νομους τωρα εδωμεσα, δεν θαναι ωραίο.
          Over and out.

Comment

Aυτό ειναι το θέμα. ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. Αυτό πρέπει να γίνει θα ειναι μετά και πιο ευκολοδιάβαστο το forum.
            Αν μπούνε νόμοι τέτοιοι, έχεις δίκιο φίλε zink δεν θα είνια ωραίο. Ολα χρειάζονται.
            http://www.meteorameteo.com/

Comment

Working...
            X