Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Λοιπον, για να ανακεφαλαιωσω. Το χειμωνα το θελω ζεστο και υγρο.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=vv8AXOCn5-U

Comment

Originally posted by kilkisaios View Post
        Εντυπωσιακός χιονιάς για την πόλη!
        Κωνσταντίνος, Πάτημα Χαλανδρίου (246m)
        Αθήνα
        https://www.flickr.com/photos/ndimensi/sets/

Comment

το χιόνι έμεινε σίγουρα μέχρι τις αρχές φεβρουαρίου 2002

Comment

Ενας μεγαλος χιονιας επιπεδου 20αετιας και μετα ας βγει ωραιος χειμωνιατικος ηλιος για δυο μηνες

Comment

Προτιμω ενα κρυο χειμωνα χωρις ηλιο για 4 μηνες με χιονια στα βουνα και ας μη δω ουτε νιφαδα στην πορτα μου...

Comment

Ποσο ειναι το μεγαλυτερο διαστημα που εζησες χωρις ηλιο;Ειναι δυσκολο να λειπει ο ηλιος!Το κρυο δεν ειναι δυσκολο.

Comment

Χιόνι έξω από τη πόρτα μου!!! Ανα τακτά χρονικά διαστήματα έστω και λίγο...Γι αυτό δε με καλύπτει τίποτα απ τα παραπάνω αλλά ένας χειμώνας 91-92! Πιο κοντά είμαι στο ένα πάντως
                  Last edited by icestorm; 31/08/2013, 10:45 AM.
                  Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                    Ποσο ειναι το μεγαλυτερο διαστημα που εζησες χωρις ηλιο;Ειναι δυσκολο να λειπει ο ηλιος!Το κρυο δεν ειναι δυσκολο.
                    Δεν ξερω ρε.....10 μερες σερι στην Ελβετια χωρις ηλιο με τ απο -12 εως 3 βαθμους....
                    Απολαυση

Comment

Γιατί πρόπερσι το χειμώνα δεν είχαμε συνεχόμενες συννεφιασμένες ημέρες?

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                        Δεν ξερω ρε.....10 μερες σερι στην Ελβετια χωρις ηλιο με τ απο -12 εως 3 βαθμους....
                        Απολαυση

Ε τιποτα.Τουριστας.

Ζησε το ιδιο επι 2 μηνες και υπογραφω οτι θα βγεις στις κορυφες των βουνων να λατρευεις το Θεο ΗΛΙΟ.

Comment

θα κάνω μία ακόμα επιλογή , χειμώνας 2011-12 με ένα χιόνι σαν 16-17/12/2001 και ένα ακόμα σαν 5-11-1995

Comment

Originally posted by kilkisaios View Post
                            θα κάνω μία ακόμα επιλογή , χειμώνας 2011-12 με ένα χιόνι σαν 16-17/12/2001 και ένα ακόμα σαν 5-11-1995
                            Το θυμάσαι εκείνο το χιόνι; Ήμουν πολύ μικρός τότε και θυμάμαι ελάχιστα από κείνο. Ήταν πιο μεγάλο από το 25/11/2001 και το 22-23/11/2005; γτ από 20-22/11/1998 αποκλείεται να ταν μεγαλύτερο
                            ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

Η δημοσκόπηση γιατί έκλεισε?
                              Ο χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
                              ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.

Comment

φυσικα τον χειμωνα 2001-02..με μια μικρη παρατασουλα μεχρι τελος γεναρη αν ειναι δυνατον παρακαλω
                                ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Working...
                                X