Announcement

Collapse
No announcement yet.

θέρμανση

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

9000 Btu ειναι λιγα. Τα ισχυρα ειναι τα 12αρια (και πανω).

Comment

Originally posted by SnowLover View Post
      τι χωρο ζεσταίνει;
      12 τ.μ. περίπου....γι αυτόν τον χώρο είναι μια χαρά...τον ζεσταίνει πάρα πολύ...
      sigpic​

Comment

Originally posted by MountExplorer View Post
        9000 Btu ειναι λιγα. Τα ισχυρα ειναι τα 12αρια (και πανω).
        Ε τότε γι αυτό στο πολύ κρύο αναστενάζει το κακόμοιρο...Απλά για τον συγκεκριμένο χώρο νομίζω πως το 12αρι θα ήταν υπερβολικό...
        sigpic​

Comment

Originally posted by IceGeorge View Post
          Ε τότε γι αυτό στο πολύ κρύο αναστενάζει το κακόμοιρο...Απλά για τον συγκεκριμένο χώρο νομίζω πως το 12αρι θα ήταν υπερβολικό...
          Το 12αρι είναι πιο ισχυρο και θα έπιανε πιο γρηγορα θερμοκρασία και μετα θα λειτουργούσε με λιγότερες στροφες.
          Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν

Comment

Φίλε Βαγγέλη να σου πω την αλήθεια ότι μου πρότεινε ο ψυκτικός μου έβαλα...ενδεχομένως να έκανα λάθος...δεν ξέρω...
            sigpic​

Comment

Στις δυσκολες στιγμες, εκει που κανει παρα πολυ ψυχος, θελεις ενα ισχυρο κλιματιστικο. Και μια φορα στα 10 χρονια να συμβει, πρεπει να εχεις τη δυνατοτητα να εχεις επαρκη θερμανση...

Comment

Originally posted by MountExplorer View Post
                Στις δυσκολες στιγμες, εκει που κανει παρα πολυ ψυχος, θελεις ενα ισχυρο κλιματιστικο. Και μια φορα στα 10 χρονια να συμβει, πρεπει να εχεις τη δυνατοτητα να εχεις επαρκη θερμανση...
                Περίπου τι cop πρεπει να έχουν ;;;;
                Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν

Comment

http://invenio.lib.auth.gr/record/127833

"Εν κατακλείδι, τα αποτελέσματα της παρούσας μελέτης δείχνουν ότι η οξεία και η χρόνια έκθεση στην IR μπορεί να επηρεάσει τις MMPs και τις GAGs στον κερατοειδή και τον φακό, γεγονός που θα μπορούσε ενδεχομένως, αναλογιζόμενοι τον ρόλο που διαδραματίζουν τα μόρια αυτά σε πολλές οφθαλμικές παθήσεις, να συσχετίσει την έκθεση σε IR με την πρόκληση διαφόρων βλαβών στον οφθαλμό και να συμβάλλει στην αποσαφήνιση των εμπλεκόμενων μηχανισμών αλλά και στην ανίχνευση προληπτικών ή και θεραπευτικών μέτρων."

Παρ' οτι το Αριστοτελειο Πανεπιστημιο Θεσσαλονικης (ΑΠΘ) αναφερει τον ενδεχομενο κινδυνο βλαβης στα ματια απο θερμαντικα σωματα υπερυθρης ακτινοβολιας, πιστοποιει και το οικονομικο οφελος εφοσον υπαρχει επαρκης θερμομονωση.

Για μενα η μονη σιγουρη οικονομικη δοκιμασμενη λυση θερμανσης που δεν εχει μειονεκτηματα ειναι ενα κλιματιστικο inverter υψηλης αποδοσης που συντηρειται και καθαριζεται τακτικα. Ετσι και οικονομια κανουμε, και απο ασθενειες δεν κινδυνευουμε και φυσικα δεν αναπνεουμε... ανθρακα που μας προσφερουν απλοχερα τα διαφορα τζακια που μας πλασαρουν. Και φυσικα δεν χρειαζομαστε αποθηκευτικο χωρο, κτλ κτλ.

Εχει κλιματιστικα που αποδιδουν ακομη και στους -25 Κελσιου...

Comment

Πήγα προχτές στο Praktiker της Μεταμόρφωσης και έπαθα κυριολεκτικά πλάκα. Για πρώτη φορα φέτος ένας τεράστιος χώρος στο ισόγειο μιλάμε μπορεί να είναι > 150 τμ είναι γεμάτος με ξυλόσομπες, τζάκια απλά τζάκια-κασέτες (τύπου "ενεργειακά"), σόμπες πελετ και τα σχετικά αξεσουάρ, μπουριά, καμινάδες, γωνίες, εξαρτήματα, καθαριστικά τζακιών κλπ. Τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναδεί. Μιλάμε σα να μην είμαστε στο 2013 αλλά στο 1900. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και είναι μιά άμεση αναμφισβήτητη επίπτωση της οικονομικής κρίσης και ανέχειας.

Comment

Originally posted by yakutia View Post
                      Πήγα προχτές στο Praktiker της Μεταμόρφωσης και έπαθα κυριολεκτικά πλάκα. Για πρώτη φορα φέτος ένας τεράστιος χώρος στο ισόγειο μιλάμε μπορεί να είναι > 150 τμ είναι γεμάτος με ξυλόσομπες, τζάκια απλά τζάκια-κασέτες (τύπου "ενεργειακά"), σόμπες πελετ και τα σχετικά αξεσουάρ, μπουριά, καμινάδες, γωνίες, εξαρτήματα, καθαριστικά τζακιών κλπ. Τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναδεί. Μιλάμε σα να μην είμαστε στο 2013 αλλά στο 1900. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και είναι μιά άμεση αναμφισβήτητη επίπτωση της οικονομικής κρίσης και ανέχειας.

Είναι η ανάπτυξη φίλε μου...
                      Beati Paoli.........

Comment

Originally posted by yakutia View Post
                        Ο κόσμος παιδιά το έχει ρίξει στην θέρμανση με ξύλα...αυτό βέβαια σημαίνει πως η τιμή τους θα εκτοξευθεί και θα γίνουν και αυτά είδος πολυτελείας...
                        sigpic​

Comment

Working...
                        X