Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 26-08-2013 έως 01-09-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΔΗμητρη τιποτα για Ηπειρο έχει;
    Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν

Comment

Παμε για σκι......

http://www.youweather.com/weather_forecast.php?cid=731

Comment

Δημήτρη η Πελοπόννησος πάλι στην απ' έξω θα μείνει;;
        sigpic​

Comment

Originally posted by SnowLover View Post
          ΔΗμητρη τιποτα για Ηπειρο έχει;
          Η Ήπειρος είναι πιθανόν να δει κάποιες παροδικές βροχές την Δευτέρα snowlover.

http://www.youweather.com/weather.ph...&hour=93&type= (Δευτέρα μεσημέρι)

www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Originally posted by IceGeorge View Post
            Την Δευτέρα Γιώργο θα εκδηλωθούν κάποιες τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο.
            www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

ειμαστε και αλλοι στην απ εξω χαχαχα.εσυ πριν μια βδομαδα κατι πειρες ...εδω εμεις τιποτα

Comment

ελα ρε πατριδα!!! μην αγχωνεσαι...κατι θα βαλει κ για εμας
                sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

Originally posted by Kabman View Post
                  Την Δευτέρα Γιώργο θα εκδηλωθούν κάποιες τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο.
                  Ευχαριστώ Δημήτρη μου!!!
                  sigpic​

Comment

Originally posted by ΣΩΤΗΡΗΣ View Post
                    ειμαστε και αλλοι στην απ εξω χαχαχα.εσυ πριν μια βδομαδα κατι πειρες ...εδω εμεις τιποτα
                    αχαχαχα...μην νομίζεις κάτι ψίχουλα πήρα...όλα στο Μαίναλο πέφτουν....
                    sigpic​

Comment

Originally posted by DENNISLA View Post
                      ελα ρε πατριδα!!! μην αγχωνεσαι...κατι θα βαλει κ για εμας
                      Α ρε τιμημένο Ίσαρη....απ το ωραιότερο χωριό της περιοχής κατάγεσαι...
                      sigpic​

Comment

το ίδιο και εδω.Στην πόλη μόνο λίγες ψιχάλες ενω στα ορεινα...

Comment

ΝΑ σαι καλα φιλε μου..οταν ξανακατεβω θα σε παρω να βρεθουμε!
                          sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

Originally posted by DENNISLA View Post
                            ΝΑ σαι καλα φιλε μου..οταν ξανακατεβω θα σε παρω να βρεθουμε!
                            Εννοείται φίλε μου...όταν είναι να κατέβεις στείλε μου πμ να σου δώσω το τηλέφωνό μου...
                            sigpic​

Comment

Καλημέρα σε όλους,

Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο 31/01-09-2013:

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά. Καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές με αναπτύξεις νεφώσεων αστάθειας στο νότιο Ιόνιο. ’νεμοι γενικά από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Καρπάθιο και την θάλασσα της Ρόδου έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση και σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.ph...d=115&cid=3156
                              www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Originally posted by Kabman View Post
                                Καλημέρα σε όλους,

Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο 31/01-09-2013:

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά. Καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές με αναπτύξεις νεφώσεων αστάθειας στο νότιο Ιόνιο. ’νεμοι γενικά από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Καρπάθιο και την θάλασσα της Ρόδου έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση και σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.ph...d=115&cid=3156

"..Η επόμενη βδομάδα (2 έως 8 Σεπτεμβρίου) ξεκινάει με βροχές και παροδικές μπόρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την δυτική Στερεά και την βορειοδυτική Πελοπόννησο. Σταδιακά και μέχρι τα μέσα της βδομάδας τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και ."θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα της ανατολικής ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. Μάλιστα την Τετάρτη δεν αποκλείεται να πέσουν και τα πρώτα χιόνια σε κορυφές της βόρειας Ελλάδας με υψόμετρο >2500μ. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στα τέλη της βδομάδας ενώ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο..."

Γουσταρω και μονο που φερνω στο μυαλο μου το σκηνικο με τις βροχες και τη πτωση θερμοκρασριας
                                αληθεια Δημητρη εγω εδω που ειμαι θα δω καμια βροχη? και απο θερμοκρασιες?
                                ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Working...
                                X