Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασος ερασιτεχνικων προβλεψεων καιρου

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σχολιασος ερασιτεχνικων προβλεψεων καιρου

Επειδη με καποιο τροπο ο Beach snow επεβαλλε στους διαχειριστες μεσω παρασκηνιων την επιβολη Μεσαιωνα στο θεμα του Μερομηνια,θα θελα να ρωτησω τους διαχειριστες :Μπορει να υπαρχει ενα θεμα οπου θα υπαρχει ελευθερη κριτικη η απαγορευεται μεσω μεσαιωνικων τακτικων.Απευθυνομαι σε ολους.

Οποιοδηποτε σχολιο παω να κανω σ εκεινο το θεμα το σβηνουν.Δεν ξερω ποιος τα σβηνει,ουτε και με νοιαζει.Απλα ρωταω.Μπορει να υπαρχει ενα θεμα η οχι;Και να αφησουμε τα φλιτζανια μονα τους να τα λενε.

Λετε συχνα πυκνα για αποχωρησεις σημαντικων μελων και ποσο κριμα ειναι που αποχωρησαν απ το φορουμ κτλ.Το Bobby απ το Χορτιατη τον θυμαται κανεις;Ποσο ωραια μιλουσε και πως τεκμηριωνε ωραια τις αποψεις του και τι ωραια θεματα διαπραγματευονταν.

Ο ανθρωπος εφυγε γιατι ηταν μυαλο και με σωστη κριση.

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης
      Επειδη με καποιο τροπο ο beach snow επεβαλλε στους διαχειριστες μεσω παρασκηνιων την επιβολη Μεσαιωνα στο θεμα του Μερομηνια...
      Αυτές τις αλητείες παρακαλώ να τις πάρεις πίσω, γιατί θα πω πράγματα που δεν θέλω...οκ? Κατάλαβες γιατρέ ή όχι? Αν δεν γουστάρεις το φόρουμ έτσι όπως είναι δομημένο τζούς...κατευθείαν κιόλας...έχεις κάνει αχταρμά μια ολόκληρη παρέα και συνεχίζεις να προκαλείς? Αν δεν σου αρέσει φεύγεις...τόσο απλά...αν παραμείνεις θα υπολογίζεις τους υπόλοιπους και θα τηρείς τους κανόνες...Τόπιασες πως έχει το θέμα? Κι ασε το μεσαίωνα και τα χαρτιά κατά μέρος...κούρασες απίστευτα!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Γιατι σβηνουν σχολια;Μπορεις να το εξηγησεις;Ποιος τους ειπε να σβηνουν ολα τα αντιθετα σχολια;Δεν τους ειπες εσυ;

Comment

Κι ασε το θεμα μου καθαρο.Το θεμα αυτο εχει τιτλο συγκεκριμενο.

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
            Γιατι σβηνουν σχολια;Μπορεις να το εξηγησεις;Ποιος τους ειπε να σβηνουν ολα τα αντιθετα σχολια;Δεν τους ειπες εσυ;
            Είσαι τελικά τόσο ποταπός? Εμένα δεν μου έσβησαν μηνύματα? τουλάχιστον 3...αλλά που να ξέρεις...κι όταν γράφει κάποιος δεν προσέχεις τι λέει...Αν υπήρχε και 1/10000000 αυτό που λες δεν θα υπήρχαν πολλά κακώς κείμενα στο φόρουμ...όμως άλλοι κάνουν κουμάντο και σας χαιδεύουν κιόλας!!! Και μην ξαναπείς τέτοιες βρωμιές...

Comment

Οσο προκαλείς θα παίρνεις την ανάλογη απάντηση...

Comment

Σχολιασος
                ερασιτεχνικων προβλεψεων καιρου ...
                DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Εμενα δε μου επιτρεπεται πλεον να γραφω τη γνωμη μου για τετοιου ειδους προβλεψεις.Εχει επιβληθει σιωπη δια ροπαλου.Γι αυτο πρεπει να υπαρχει ενα θεμα οπου να μπορουμε να εκφραστουμε .Κι εγω κι οσοι αλλοι απορριπτουν τα μερομηνια.Ο καθενας να κατσει στο θεμα του και να μην βρωμιζει το αλλο θεμα.

Αφου δε μπορουμε να κανουμε διαλογο και μαλωνουμε συνεχεια ας γραφουμε ο καθενας τα δικα του.

Comment

Originally posted by Michael_SN View Post

Σχολιασος
                    ερασιτεχνικων προβλεψεων καιρου ...
                    Εχει ψιλοχαλασει το πληκτρο "Μ''.

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
                      Οσο προκαλείς θα παίρνεις την ανάλογη απάντηση...

Εσυ δε με προκαλεις με τα φλιτζανια σου;Αλλα βλεπεις δε μπορω να σου δινω την καταλληλη απαντηση γιατι μου τα σβηνουν.Γι αυτο γραφε στο θεμα σου τη γνωμη σου κι αυτο θα ειναι το θεμα οπου θα αναλυσουμε ορθολογικα τετοιου ειδους προβλεψεις.
                      ΟΣΟΙ θελουν.

Comment

Νομιζω οτι αν μη τι αλλο δικαιουνται οσοι εχουν μια αλλη αποψη να βαλουν κατω τα στοιχεια και να αναλυσουν αυτα που φερονται ως προβλεψεις. Οποτε οποιοσδηποτε θελει ,γι αυτο ειναι αυτο το θεμα.Χωρις αναφορες σε προσωπικες προβλεψεις καποιων που βγαζουν τα μερομηνια.
                        Γενικα περι των μεθοδων.

Comment

Εσυ δε με προκαλεις με τα φλιτζανια σου;Αλλα βλεπεις δε μπορω να σου δινω την καταλληλη απαντηση γιατι μου τα σβηνουν.
                          ΟΣΟΙ θελουν.
                          Συνεχίζεις το ίδιο βιολί...αλητεία και αγιος ο Θεός έτσι? Εσύ προκαλείς με τις βρισιές σου και τις ειρωνικές συμπεριφορές σου...εγώ ποτέ δεν σου είπα κάτι για τα πιστεύω σου...ΠΟΤΕ...και να σε βρίσω κιόλας...Και τα φλιτζάνια τράβα να τα βρεις σε κανα παζάρι, γιατί μέχρι εκεί φτάνεις...Κι επειδή δεν μπορείς να φτάσεις ψηλότερα προσπαθείς να κατεβάσεις το επίπεδο για να φτάνεις...έτσι μόνο γραφικός θα καταλήξεις στο τέλος...Και σου ξαναλέω και συμμορφώσου...μην ξαναπείς αυτές τις βρωμιές περί κοψίματος μηνυμάτων και επιβολή μεσαίωνα...εσύ το έχεις φτάσει εκεί το πράγμα και σβήνουν απαντήσεις πολλές και πολλών...

Comment

Στο θεμα σου!!

Comment

σταρατα αληθεια λεει ο γιατρος ελπιζω να το καταλαβει ο κοσμος
                              καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

Working...
                              X