Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ο πιο ζεστός μήνας του φετινού καλοκαιριού.Που θα πάει θα περάσεις Καταραμένε βρωμιάρη Αύγουστε 31 μέρες έχεις και μετά έρχεται η φθινοπωρινή λύτρωση. Να δω πως θα τον ξορκίσουμε αυτόν;
    ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Συγνώμη φίλε...άνοιξα κι εγώ το ίδιο θέμα..δεν είδα ότι έχεις ανοίξει κι εσύ...
    sigpic​

Comment

Originally posted by IceGeorge View Post
      Συγνώμη φίλε...άνοιξα κι εγώ το ίδιο θέμα..δεν είδα ότι έχεις ανοίξει κι εσύ...
      Χαχαχα! Φίλε μου Γιώργο, σε πρόλαβε στο...νήμα ο Χιονοφλώρινας (’ρης, εάν θυμάμαι καλά)!!!
      Οπότε δικαιότερο (κι εφόσον έχουν ακριβώς την ίδια θεματολογία), είναι να διατηρήσουμε αυτό που αναρτήθηκε πρώτο.
      Την επόμενη φορά!

Comment

Originally posted by storm View Post
        Χαχαχα! Φίλε μου Γιώργο, σε πρόλαβε στο...νήμα ο Χιονοφλώρινας (’ρης, εάν θυμάμαι καλά)!!!
        Οπότε δικαιότερο (κι εφόσον έχουν ακριβώς την ίδια θεματολογία), είναι να διατηρήσουμε αυτό που αναρτήθηκε πρώτο.
        Την επόμενη φορά!
        Σωτήρης. ’λλος είναι ο ’ρης από τη Φλώρινα. Τον ξέρω καλά βέβαια
        ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

Originally posted by xionoflorina View Post
          Εσυ πιος εισαι τοτε ρε?
          Υ.Γ Στραβομαρα!!τωρα το ειδα οτι το γραφεις!!!χαχαχαχαχα

Comment

Originally posted by xionoflorina View Post
            Κι άλλος συνονόματος λοιπόν!!! Το "Σωτήρης" δεν είναι και τόσο συνηθισμένο, αλλά εδώ στο φόρουμ, δεν είμαστε και λίγοι!!!

Comment

Υψηλές θερμοκρασίες αυτήν την ώρα (00:00) σε αρκετές περιοχές (Μίκρα, Λάρισα, Λεωνίδιο κλπ)

DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Originally posted by storm View Post
                Την επόμενη φορά!
                Εννοείται Σωτήρη μου...καλό μήνα να έχουμε παιδιά...
                sigpic​

Comment

25,6 η Τ εδώ...δεν λέει να πέσει με τίποτα η άτιμη σήμερα....68% η σχετική υγρασία...
                  sigpic​

Comment

Η θερμοκρασία στη βεράντα στους 25,9 βαθμούς, με την υγρασία μόλις στο...77%!!!

Comment

30 εδω με 40% υγρασια και απνοια.

Comment

Χαλαρή καλοκαιρινή νυχτιά εδώ στη Χόχλια, με 20,8οc αυτή την ώρα κι ένα δροσερό αεράκι εξω στο μπαλκόνι να σε κάνει να αισθάνεσαι τέλεια!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Στους 26,9 βαθμούς η θερμοκρασία αυτή την ώρα με σχεδόν μέτριο ΒΒΑ άνεμο (ήδη μέγιστη ριπή 36,7 km/h).
                          Η υγρασία στο 51%.
                          Λογικά και τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε σχετικά χαμηλά επίπεδα για την εποχή, λόγω της ενίσχυσης του μελτεμιού.
                          Να δούμε πώς θα κυλίσει η συνέχεια του Αυγούστου...
                          Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
                          http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

Φορτσάτος μπαίνει στις ζέστες ο ’υγουστος για την περιοχή μου και για τις περισσότερες δυτικές κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές.....τα 34άρια και 36άρια λογικά θα πέσουν βροχή για κανα 10ήμερο τουλάχιστον ενώ ακόμα και τώρα μετά τα μεσάνυχτα δεν λέει να δροσίσει καλά....με το ζόρι στους 27 να πέσει....αηδία....Κατά τα άλλα καλό μήνα να έχουμε και ας ευχηθούμε το δεύτερο μισό του μήνα να είναι ποιο κοντά στα εποχικά δεδομένα.....
                            Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                            Κάμερες Μακροχωρίου:
                            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                            http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

27 βαθμους και 65% υγρασια..Ασχημη κατασταση με ενα σιχαμενο ΒΑ που δεν αφηνει την Τ να πεσει..
                              Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Working...
                              X