Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!

Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για το άσχετο θέμα και ομολογώ πως διχάστηκα για το αν θα έπρεπε να το ανοίξω. Σήμερα λοιπόν από τις 21.00 μέχρι και πριν 10 λεπτά είχα για πολλοστή φορά διακοπή ρεύματος. Να θυμίσω πως μένω στο Πανόραμα που αριθμεί περίπου 40000 κατοίκους. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από περίπου 1,5 εβδομάδα (και μάλιστα πολύ χειρότερα με αλεπάληλες διακοπές) αλλά σκέφτηκα ότι την ίδια στιγμή που στην Κεφαλονιά δεν είχαν ρεύμα για μία εβδομάδα θα ήταν υπερβολή να παραπονιέμαι για 2ωρες και 3ωρες διακοπές.
    Αλλά ο λόγος ότι υπάρχουν και χειρότερα είναι αρκετός για να μένουμε απαθείς απέναντι σε μία κατάσταση που στο κάτω κάτω είναι εκνευριστική? Να σημειώσω πως η κάθε διακοπή συνοδεύεται από σημαντικές διακυμάνσεις τάσης με σοβαρότατο κίνδυνο για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Έχω χάσει πολλές ώρες δουλειάς σε Η/Υ και ήδη έναν σκληρό. Τί πρέπει να γίνει δηλαδή για να τηρήσει η αγαπητή ΔΕΗ την αυτονόητη υποχρέωση της να παρέχει ρεύμα?? Και μάλιστα στην καρδιά μιας πόλης που υπερβαίνει το 1 εκατομύριο κατοίκους?
    http://www.epiptyxio.blogspot.com/

’γγελε συμφωνώ... Κι εγώ στην προηγούμενη κακοκαιρία είχα το ίδιο πρόβλημα, και νόμιζα πως έχασα όλο τον υπολογιστή μου με ωρες δουλειάς, παραδοτέες σύντομα... θα έκοβα τις φέβες μου αν τα έχανα, ευτυχώς είχα τη φαεινή και έβγαλα τη μπαταρία του mptherboard και έφτιαξε.

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως? Στο εξωτερικό κάνουν μηνύσεις στην εταιρία ρεύματος και κάποιοι από το κράτος τους ακούνε, αποζημιώνουν και αποδίδουν ευθύνες. Εδώ όμως γίνονται αυτά? Δεν γίνονται!!! Αφού δεν έκαναν επανάσταση οι Κεφαλλονίτες, εγώ απογοητεύομαι πλήρως...
    Over and out.

Comment

Working...
    X