Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψηφιακό ασύρματο θερμόμετρο εξωτερικού-εσωτερικού χώρου με max-min.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ψηφιακό ασύρματο θερμόμετρο εξωτερικού-εσωτερικού χώρου με max-min.

Παιδιά ανοίγω αυτό το θέμα επειδή πορώθηκα με την ιδέα να αγοράσω ένα τέτοιο.
    Έχει κάποιος ιδέα από μαγαζιά εδώ στη Θεσσαλονίκη που να πουλάν τέτοια σε λογικές τιμές ή γενικότερα προτάσεις για το τι να πάρω?

Βρήκα στο ebay αυτά τα δύο αλλά επειδή δεν έχω ξανασχοληθεί με αυτό φοβάμαι λίγο την αξιοπιστία του.
    http://www.ebay.com/itm/Wireless-Wea...item35c98679dd

http://www.ebay.com/itm/Wireless-Wea...item35c98679df

ΥΓ.Συγγνώμη που έβαλα εδώ αυτό το thread αλλά αν το έβαζα αλλού νομίζα ότι θα έμενε στα αζήτητα.
    Αν οι mods πιστεύουν ότι πρέπει να μετακινηθεί ας το κάνουν απλά θέλω γρήγορες απαντήσεις γιατί έχω λίγες μέρες άδεια και θέλω οπωσδήποτε να αγοράσω ένα!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
    Ένθερμος Θεσσαλονικιός εγκλωβισμένος στην Αθήνα!!!:p
    sigpic

Καλησπερα. Αγορασα κ εγω ενα αντιστοιχο απο το ebay , στην Τ τα παει μια χαρα αλλα στην υγρασια τα χαλαμε. Γενικα νομιζω θα την κανεις τη δουλεια σου και με τα δυο που βρηκες, φανταζομαι δεν θα περιμενεις ακριβεια στις μετρησεςι αλλα ,σε γενικες γραμμες, και για τα λεφτα τους, νομιζω μια χαρα θα τα πανε. Εχω αγορασει κ ενα ορεγκον, αλλα οι διαφορες ειναι αμελητεες.
    carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Originally posted by swter View Post
      Καλησπερα. Αγορασα κ εγω ενα αντιστοιχο απο το ebay , στην Τ τα παει μια χαρα αλλα στην υγρασια τα χαλαμε. Γενικα νομιζω θα την κανεις τη δουλεια σου και με τα δυο που βρηκες, φανταζομαι δεν θα περιμενεις ακριβεια στις μετρησεςι αλλα ,σε γενικες γραμμες, και για τα λεφτα τους, νομιζω μια χαρα θα τα πανε. Εχω αγορασει κ ενα ορεγκον, αλλα οι διαφορες ειναι αμελητεες.
      Ναι αλλά δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει το ebay.
      Και συν τοις άλλοις ανησυχώ ως προς την αξιοπιστία του.
      sigpic

Comment

ριξε και μια ματια στην β.ηρακλειου στο κεντρο σε κανα δυο μαγαζια εχει μια σχετικη ποικιλια ..πανε και σε κανα παμπλικ
        ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Originally posted by borios_polos View Post
          ριξε και μια ματια στην β.ηρακλειου στο κεντρο σε κανα δυο μαγαζια εχει μια σχετικη ποικιλια ..πανε και σε κανα παμπλικ
          Ευχαριστώ φίλε..
          Απλά θα είναι πανάκριβα σε τέτοια μαγαζιά...
          Καμιά άλλη πρόταση?
          sigpic

Comment

Originally posted by NORTHMAN SNOW View Post
            Ναι αλλά δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει το ebay.
            Και συν τοις άλλοις ανησυχώ ως προς την αξιοπιστία του.
            Το εβay ειναι απολυτα αξιοπιστο, εξαλλου μεσω paypal κανεις συναλλαγες. Κοιτα παντα το feedback του seller, καθοτι δομειται απο τα σχολια αλλων αγοραστων. Εγω εχω αγορασει απειρα πραγματα απο εκει κ δεν ειχα ποτε προβλημα.
            carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Ευχαριστώ φίλε..
              Απλά θα είναι πανάκριβα σε τέτοια μαγαζιά...
              Καμιά άλλη πρόταση?
              με αγορες απο ιντερνετ οπως και γενικα με την τεχνολογια δεν τα παω καλα οποτε καταληγω σε μαγαζια.......οι τιμες σε αυτα τα μαγαζια πηγαιναν απ οσο θυμαμε προ κρισης απο 25 με 30 ευρω και πανω..τωρα λογικα θα νε πιο κατω...δεν χανεις να ριξεις μια ματια...
              ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Καλοί είναι οι σταθμοί για την χρήση που το θέλεις.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Eχω ενα παρομοιο, της La Crosse ειναι. γενικα ειναι ακριβες οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν (νυχτα, μετριος-ισχυρος ανεμος και γενικα ασταθης ατμοσφαιρα) αλλα τσιμπαει λιγο εως αρκετα προς τα πανω με την αντηλια ενω δεν πιανει ουτε τις αναστροφες. Φυσικα για αυτο φταιει το σημειο που ειναι τοποθετημενο...

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι, μπορει καποιος εδω να βοηθησει προσδιοριζοντας που και πως πρεπει να το το ποθετησει καποιος το αισθητηρακι ωστε να εχει μεγιστη ακριβεια?

Comment

Originally posted by alkis91 View Post
                    Eχω ενα παρομοιο, της La Crosse ειναι. γενικα ειναι ακριβες οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν (νυχτα, μετριος-ισχυρος ανεμος και γενικα ασταθης ατμοσφαιρα) αλλα τσιμπαει λιγο εως αρκετα προς τα πανω με την αντηλια ενω δεν πιανει ουτε τις αναστροφες. Φυσικα για αυτο φταιει το σημειο που ειναι τοποθετημενο...

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι, μπορει καποιος εδω να βοηθησει προσδιοριζοντας που και πως πρεπει να το το ποθετησει καποιος το αισθητηρακι ωστε να εχει μεγιστη ακριβεια?
                    Πόσο το πήρες και από που φίλε?
                    Για τον αισθητήρα δεν είμαι και ο κατάλληλος για να σου απαντήσει...Παρόλα αυτά σίγουρα απαγορεύεται ο αισθητήρας να τοποθετηθεί στον ήλιο.
                    sigpic

Comment

Originally posted by alkis91 View Post

Ο αισθητήρας φίλε μου νομίζω για να αποδώσει σωστά τις μέγιστες, από όσα γνωρίζω κι εγώ, νομίζω πως πρέπει να είναι στον ήλιο μέσα όμως σε έναν ειδικά διαμορφωμένο κλωβό με ανεμιστηράκι...
                      sigpic​

Comment

Northman, ρίξε μια ματιά και στο πλανητάριο στο κέντρο της πόλης (θα σε βολέψει καλύτερα απ'το άλλο κατάστημα στα ανατολικά): http://www.astronomy.gr/main.cfm?mod...section=stores

Comment

Originally posted by storm View Post
                          Northman, ρίξε μια ματιά και στο πλανητάριο στο κέντρο της πόλης (θα σε βολέψει καλύτερα απ'το άλλο κατάστημα στα ανατολικά): http://www.astronomy.gr/main.cfm?mod...section=stores
                          Με έκαψες ρε Σωτήρη ...
                          Το φθηνότερο κάνει 49 Ε....
                          sigpic

Comment

Με έκαψες ρε Σωτήρη ...
                            Το φθηνότερο κάνει 49 Ε....
                            Χαχαχα! Μάλλον γιατί είναι πιο ολοκληρωμένα συστήματα, με περισσότερους αισθητήρες κι όχι αμιγώς αισθητήρας θερμοκρασίας (αν και φθηνά γι'αυτό που υπόσχονται). Ωστόσο, κάνε μια ερώτηση τηλεφωνικά, μήπως και υπάρχει κάτι σαν κι αυτό που ψάχνεις.

Comment

Originally posted by storm View Post
                              Χαχαχα! Μάλλον γιατί είναι πιο ολοκληρωμένα συστήματα, με περισσότερους αισθητήρες κι όχι αμιγώς αισθητήρας θερμοκρασίας (αν και φθηνά γι'αυτό που υπόσχονται). Ωστόσο, κάνε μια ερώτηση τηλεφωνικά, μήπως και υπάρχει κάτι σαν κι αυτό που ψάχνεις.
                              Λέω να περάσω από εκεί βασικά.
                              Είναι Δωδεκανήσου οπότε θα κοιτάξω και κάποια αλλά μαγαζιά που έχει εκεί τριγύρω.
                              Αν και το καλύτερο κελεπούρι που έχω βρει είναι στο ebay.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X