Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η cia επιδιώκει έλεγχο... των καιρικών φαινομένων!!!!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η cia επιδιώκει έλεγχο... των καιρικών φαινομένων!!!!!!!

Η CIA χρηματοδοτεί μέρος της έρευνας που πραγματοποιεί η Εθνική Ακαδημία Επιστημών και έχει ως βασικό στόχο να βρει πώς μπορεί να ελεγχθεί ο καιρός και η κλιματική αλλαγή.
    Το «ενδιαφέρον» της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο καθώς από τον πόλεμο του Βιετνάμ οι ΗΠΑ προσπαθούν να βρουν τρόπους ώστε να μπορούν να ελέγχουν τα μετεωρολογικά φαινόμενα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο ιστότοπος motherjones.com η CIA χρηματοδοτεί μέρος της έρευνας της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (NAS) που σκοπό έχει να διαπιστώσει το αν, κατά πόσο και πώς οι άνθρωποι μπορούν να ελέγξουν τον καιρό και τις αλλαγές στη Φύση ώστε να σταματήσουν την κλιματική αλλαγή.

Οπως περιγράφει η NAS, η έρευνά της εντοπίζεται στις μεθόδους διαχείρισης της ηλιακής ακτινοβολίας και μετακίνησης του διοξειδίου του άνθρακα, που είναι και οι δύο παράγοντες του φαινομένου του θερμοκηπίου. Το κόστος της έρευνας δεν ξεπερνάει τα 630.000 δολάρια και σύμφωνα με το δημοσίευμα θα διαρκέσει 21 μήνες.
    Εκπρόσωπος της CIA αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις αναφορές για την εμπλοκή της υπηρεσίας στο πρόγραμμα: «Είναι φυσικό σε ένα θέμα όπως η κλιματική αλλαγή η Υπηρεσία να συνεργαστεί με επιστήμονες ώστε να καταλάβει καλύτερα και να κατανοήσει το φαινόμενο και τις επιπτώσεις του στην εθνική ασφάλεια» ανέφερε.
    ΠΗΓΗ: defencenet.gr
    sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Συγκλονιστηκα......;;;

Comment

Μιλαμε για μεγαλη φολα αυτο το σαιτ. Ξεκιναει παντα με εναν υστερικο τιτλο και δε λεει τιποτα στο τελος....

Comment

Originally posted by 1979 View Post
        Μιλαμε για μεγαλη φολα αυτο το σαιτ. Ξεκιναει παντα με εναν υστερικο τιτ
        Δεν ξερω ποσες φολες λεει αλλα οπως κ να εχει δεν φου φιανεται περιεργο.....
        sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

Ουτε εμενα φιλε μου. Ειναι πασιγνωστο οτι εδω και πολλες δεκαετιες οι Αμερικανοι προσπαθουν να χειραγωγησουν το κλιμα, ιδιαιτερα τις 10αετιες 50 και 60. Αντιληφθηκαν ομως οτι μια προσωρινη παρεμβολη στο κλιμα μπορει να προκαλεσει μεγαλες συνεπειες στη συνεχεια. Αλλα ειναι τιτλος αυτος τωρα? ασοβαρο σαιτ τελειως που απευθυνεται σε αφελεις κυριως.

Comment

Originally posted by 1979 View Post
            Μιλαμε για μεγαλη φολα αυτο το σαιτ. Ξεκιναει παντα με εναν υστερικο τιτλο και δε λεει τιποτα στο τελος....
            Διαβαζεται φανατικα μαλιστα απο οπαδους συγκεκριμενου πολιτικου χώρου (χωρις να έχω κάτι με τον φίλο που έκανε την αναρτηση εδω).
            ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
            DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Mια χαρά το σάϊτ, από τους καλύτερους χώρους στα θέματα στρατηγικής, από τα οποία μαθαίνεις διάφορα και δε νομίζω ότι είναι πολιτικό-κομματικό σάϊτ...
              Για το άλλο, νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν τον καιρό...προσπαθούν είναι το καλύτερο που πρέπει να πούμε...

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
                Mια χαρά το σάϊτ, από τους καλύτερους χώρους στα θέματα στρατηγικής, από τα οποία μαθαίνεις διάφορα και δε νομίζω ότι είναι πολιτικό-κομματικό σάϊτ...
                Για το άλλο, νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν τον καιρό...προσπαθούν είναι το καλύτερο που πρέπει να πούμε...
                Οντως....μια χαρα. Και καθολου χαρακτηρισμενο.
                http://www.defencenet.gr/defence/ite...84%CF%8E%CE%BD
                ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Eγώ φίλε διαβάζω χρόνια τα στρατηγικά, εξωτερικής πολιτικής και εξοπλιστικά θέματα στο defencenet, στα οποία υπάρχει σοβαρή πληροφόρηση...από κει και πέρα, τα υπόλοιπα δεν με αφορούν...ο τρόπος που ο καθένας τιτλοποιεί τα θέματά του είναι αντικείμενο κριτικής, αλλά εμένα δεν με απασχολεί...Το σάϊτ απ΄όσο ξέρω μιας και είμαι του χώρου του δημοσιογραφικο-αθλητικο-κοινωνικού, δεν έχει σχέση με τη Χρ. Αυγή που αναφέρεις...μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έτσι ξέρω...
                  Ομως το θέμα του πόστ είναι άλλο και εξετράπημεν χωρίς λόγο.

Comment

Originally posted by BrainA View Post
                    Οντως....μια χαρα. Και καθολου χαρακτηρισμενο.
                    http://www.defencenet.gr/defence/ite...18-44-ετών

μια χαρα τα λεει το defencenet φιλαρακο εκατομμυρια ανθρωποι το παρακολοθουν, οι πληροφοριες που δινει ειναι παντα εγκυρες, και μας λεει πραματα που τα υπολοιπα τσοντοκαναλα μας κρυβουν και μας δειχνουν και μας προσφερουν οτι σκουπιδι και παραπληροφοριση υπαρχει, γεγονοτα οπως το ξεπουλημα της πατριδας μας και αλλα, και δε το καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα σου αν δειχνει τα ποσοστα της χρυσης αυγης? καλα κανει, επιτελους ενα σαιτ με εθνικη περηφανια που το δηλωνει, ΠΗΞΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ **** ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΙΤ και τις προπαγανδες, πηξαμε τοσα χρονια στο να μας κυβερνουν αριστεροι βρομιαρηδες και να δηλητηριαζουν την νεολαια μας στα σχολεια με τα πολυτεχνια τους και αριστεριστικα επαναστατικα(του κωλ**ου) τραγουδια τους και τις βρομερες ιδεες τους, που μονο την καταστροφη του ελληνικου εθνους και της αθωοτητας της ψυχης επιφερουν, τα ατομα τα οποια ηταν στο πολυτεχνειο, ειναι σημερα αυτοι οι βολεμενοι βρομιαρηδες που μας κυβερνουν σημερα και μας εχουν εχουν φερει στην πληρη εξαθλιωση
                    ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Καλά φίλε κι εσύ το παραξήλωσες...άλλο είναι το θέμα του πόστ, άλλα λέω εγώ κι άλλα λέει άλλος κι άλλ εννοεί ο τρίτος...έλεος...ας αφήσουμε στην άκρη τα διαφόρων ειδών σκουπίδια...

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
                        Καλά φίλε κι εσύ το παραξήλωσες...άλλο είναι το θέμα του πόστ, άλλα λέω εγώ κι άλλα λέει άλλος κι άλλ εννοεί ο τρίτος...έλεος...ας αφήσουμε στην άκρη τα διαφόρων ειδών σκουπίδια...
                        κανεις μεγαλο λαθος φιλος, ξερω πολυ καλα τι διαβασα, μια ζωη παντου να ακουω τα ιδια, ενα αληθινο σαιτ πατριωτικο η οτιδηποτε παρομοιο να μη χασουν, να πεσουν να το φανε, και δεν ειναι σκουιδια οπως λες, ολα εχουν το νοημα τους σε αυτο το κοσμο, στο μονο που συμφωνω ειναι οτι δεν ειναι του θεματος και ας το αφησουμε το θεμα πολιτικης
                        ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Εκτροχιαστηκε κι αυτο το τρενο...

Comment

Working...
                          X