Νίκο και Εύοσμο έγινε χαμός!!!Πολύ νερό και απότομη έναρξη με ριπαίους ανέμους και έντονο βουϊτό που είχα χρόνια να δω σε καταιγίδα.
Θέλω να το ξαναζήσω..
Ένθερμος Θεσσαλονικιός εγκλωβισμένος στην Αθήνα!!!:p
sigpic
Σήμερα είναι ωραία μέρα. 18.6 θερμοκρασία 30 Ιουνίου είναι αξιοπρεπέστατη και επιτρέπει να κοιμηθείς με κουβέρτα το βράδυ. Όταν κατεβαίνει αυλώνας εδώ ακόμα και 20 Ιουλίου δεν ανεβαίνει πάνω από 20 η Τ. Όταν κατεβαίνει αρχές Αυγούστου όπως το 2005 και το 2007 δεν πάει πάνω από 18.
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Ο βόρειος Έβρος βράχηκε αρκετλά με 10-12 χιλ. Στον νότιο Έβρο ακόμα γελάμε με τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Το πρωί στις 12 δεν υπήρχε σύννεφο ούτε για δείγμα...
καλησπερα παιδες
σημερα ειναι μια ωραια καλοκαιρινη μερα οπου η θερμοκρασια ειναι στους 29 βαθμους οπου ειναι και η μεγιστη
η ελαχιστη κοντα στους 22 βαθμους και διασπαρτα νεφη να περνανε πανω απο τον αττικο ουρανο
υ.γ επειδη βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω υπαρχει πουθενα τα παλια σχολεια τουσ φορουμ οπως το 2004?
Νίκο και Εύοσμο έγινε χαμός!!!Πολύ νερό και απότομη έναρξη με ριπαίους ανέμους και έντονο βουϊτό που είχα χρόνια να δω σε καταιγίδα.
Θέλω να το ξαναζήσω..
Απο οτι βλέπω ήσουν πολυ πιο κοντά στο wall cloud και έβγαλες πιο καλές φωτο. Εγώ το έβλεπα απο μακριά και δυστυχώς δεν βγηκαν πολύ καλές, μιας και είχε πολύ χαμηλή βάση το νέφος και οι κεραυνοί έπεφταν μακριά, να φανταστείς την ώρα που γινόνταν ο χαμός στο κέντρο εγω είχα ξαστεριά με σπασμένη νέφωση και έβλεπα τον πύργο που φωτιζόνταν απο τις αστραπές. Δεν πειράζει πάμε για άλλα τώρα, ας συνεχιστεί αυτή η κυκλοφορία και θα έχουμε και άλλες εκπλήξεις τον Ιούλιο...
Να αναφέρω επίσης οτι το Κιλκίς έβαλε 39 χιλιοστά εχθές απο τις καταιγίδες, ήταν ο μοναδικός σταθμός που έγραψε τόσο απο όσο μπόρεσα να δω, και πιστεύω οτι τοπικά σημειώθηκαν και 50άρες πιο βόρεια προς Κερκίνη αφού για αρκετές ώρες οι πυρήνες ήταν στάσιμοι πάνω απο εκείνη την περιοχή, και ανατροφοδοτούνταν συνέχεια.
Ημέρα δροσιάς η σημερινή με τη θερμοκρασία να παραμένει κάτω από τους 31 βαθμούς στους περισσότερους σταθμούς της χώρας. Αναλυτικά οι μέγιστες που σημειώθηκαν από αξιόπιστους κατά meteolarissa pws σταθμούς ήταν :
Όπου ΕΑΑ Σταθμοί του Αστεροσκοπείου Αθηνών και ΙΜΣ Ιδιωτικοί μετεωρολογικοί σταθμοί. *Σταθμός υπό έλεγχο.
Στη Θεσσαλία συννεφιά κατά διαστήματα επικράτησε και δροσιά με ένα βόρια να μας χαρίζει άνετο ύπνο και μεσημέρι και βράδυ. Αναλυτικά οι μέγιστες που σημειώθηκαν ήταν : Τρίκαλα ΕΑΑ 29,0
Καρδιτσα 28,7 Λάρισα Σίφνου 28,4 Βόλος ΕΑΑ 28,1 Καλαμπάκα Τρικάλων ΕΑΑ 27,9 Λάρισα ΕΑΑ 27,7 Λάρισα ΑΤΑ 27,6 Αγιά Λάρισας ΕΑΑ 26,0
Τις επόμενες μέρες μια σούμα Θεσσαλίας αλλά και Πανελλήνια μετά από έναν Ιούνη που βγήκε μεν θερμότερος των κανονικών αλλά βρέθηκε σε επίπεδα που θα θέλαμε να βρισκεται καθε χρονο.
Διακύμανση από 18,9 έως 27,9 βαθμούς είχαμε σήμερα σε μια δροσερή μέρα με τοπικές νεφώσεις κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι ήταν μεταβλητοί με μέγιστη ριπή 23,4 km/h.
Η θερμοκρασία τώρα στους 23,2 με 58% υγρασία.
Η πιο υπεροχη Κυριακη του φετινου καλοκαιριου (μεχρι την επομενη)....
Τελευταια ημερα του Ιουνιου λοιπον ο καιρος ειπε να ντυθει ... Απριλιος στην ΑττικΗ !!!!!!!!!!!!
Ελαχιστη 19,8 στο Χαλανδρι με ΤΡΟΜΕΡΗ δροσια, αισθηση 18,5 αφου δεν σταματησε λεπτο ο ΒΒΑ - ΒΒΔ....
Μεγιστη μολις 27,1 !!!!!! κι αυτο με το ζορι, γυρω στις 12.30, αφου μετα μας επιασαν οι τεραστιες αναπτυξεις πανω απο το λεκανοπεδιο και απο τοτε εχουμε σκοταδι !!!!!!!!
Νυχτωσε λοιπον μεσημεριατικα, και τωρα ενα υπεροχο δροσερο απογευμα με 23,5 ηδη (οσο παρακαλαγαμε να ειναι η ελαχιστη !! πριν 3-4 ημερες ωστε να δροσιστουμε)
Παμε και παλι για ενα φανταστικο βραδυ, χωρις Α/c, με τα παραθυρα στην ανακλιση....και ελαχιστη φυσικα κατω απο τους 20, που για εντος λεκανοπεδιου, Ιουλιο μηνα (αυριο) ειναι κατι ψιλο-σπανιο....τα τελευταια δε, χρονια, σπανιοτατο....
Comment