Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ilovesmow View Post
    Περασε και απο εδω τη Λαρισα μια ωραιοτατη καταιγιδα και τα ειδαμε ολα.Δυνατη βροχη,πολυ αερα,παρα πολυ δυνατα μπουμπουνητα και ο τελικος απολογισμος 8.4mm
    Αντε να δω και εγώ εδώ τίποτα.
    Αλλιώς θα έχω νεύρα από εβδομάδα και ξέρεις μετά τι θα γίνει....
    Ένθερμος Θεσσαλονικιός εγκλωβισμένος στην Αθήνα!!!:p
    sigpic

Comment

• Θέρμη εχουμε εδω και 15 λεπτα δυνατη συνεχομενη βροχη με βροντες .Μια μετριας εντασης καταιγίδα. Τ 22c
      Es ist sinnlos, sich ueber den Schnee vom letzten Winter aufzuregen........

Comment

• Originally posted by NORTHMAN SNOW View Post
        Αντε να δω και εγώ εδώ τίποτα.
        Αλλιώς θα έχω νεύρα από εβδομάδα και ξέρεις μετά τι θα γίνει....
        αχαχαχ αντε να δουμε.Παντως στο radar φαινοντε πολλα πραγματα
        XIONIA MONO XIONIA!

Comment

• Originally posted by ilovesmow View Post
          αχαχαχ αντε να δουμε.Παντως στο radar φαινοντε πολλα πραγματα
          Ναι το ξέρω.
          Μούφα Σαλόνικα πάλι και σε καλοκαιρινή έκδοση.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Michael_SN View Post
            Μετά από ένα δεκάλεπτο καλής βροχής και κάποιες παροδικές μπόρες, τέλος εδώ. Ελπίζω να έχουμε συνέχεια.
            Πάντως απ'ότι φαίνεται, στους πρόποδες του Βερμίου δεν έκανε τίποτα σημαντικό. Είτε είχε δίκιο ο Σώτος... ή τα αεροπλάνα έκαναν δουλειά, ή και τα δύο...

Αλεξάvδρεια Ημαθίας
            Μάντης δεν το παίζω αλλά ούτε έκανα τίποτα το ιδιαίτερο σε άποψη πρόγνωσης...απλά ξέρω ότι όταν δίνουν τρελά πράγματα τα μοντέλα ποτέ δεν επιβεβαιόνονται στην περιοχή μου..απλά κάποια ψιλοβροχούλα που ίσα που κατάφερε για 2 λεπτά να βρέξει το δρόμο από ξόφαλτση καταιγίδα που πέρασε νοτιότερά μας....επίσης αν προσέξει κανείς πόσο διαλειμένες ήταν οι καταιγίδες στην Ημαθία διασκορπισμένες και πόσο σιμπαγής στο Κιλκίς ενώ και το ρεύμα στα 500 δεν μας ευνοεί....
            Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
            Κάμερες Μακροχωρίου:
            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
            http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• κοιτα στροφαρα που εκανε ....με συννεφια θα τη βγαλω τελικα!!!!...αυτος ο ανατολικος - βορειοανατολικος...οσο δροσια φερνει..τοσο βροχοδιωχτης ειναι
              Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

• Originally posted by sotos*snow View Post
                Μάντης δεν το παίζω αλλά ούτε έκανα τίποτα το ιδιαίτερο σε άποψη πρόγνωσης...απλά ξέρω ότι όταν δίνουν τρελά πράγματα τα μοντέλα ποτέ δεν επιβεβαιόνονται στην περιοχή μου..απλά κάποια ψιλοβροχούλα που ίσα που κατάφερε για 2 λεπτά να βρέξει το δρόμο από ξόφαλτση καταιγίδα που πέρασε νοτιότερά μας....επίσης αν προσέξει κανείς πόσο διαλειμένες ήταν οι καταιγίδες στην Ημαθία διασκορπισμένες και πόσο σιμπαγής στο Κιλκίς ενώ και το ρεύμα στα 500 δεν μας ευνοεί....
                Σωτήρη αυτό εννοούσα...

Πάντως η ατμόσφαιρα δεν έχει ηρεμήσει ακόμα... Και τώρα βρήκε να μην ανανεώνει το ραντάρ! Κόλλησε στο 16:43. Μόνο τις πορείες των αεροπλάνων δείχνει.
                DON'T FEED THE TROLLS

Comment

• Originally posted by Michael_SN View Post
                  Σωτήρη αυτό εννοούσα...

Και τώρα βρήκε να μην ανανεώνει το ραντάρ! Κόλλησε στο 16:43. Μόνο τις πορείες των αεροπλάνων δείχνει.
                  κι οχι μονο αυτο....τωρα βρηκε να μην ανοιγει και η δορυφορικη.. to www.sat24.com/gr ειναι off

ΥΣ νομιζω σαν να συνηλθε μεχρι πριν λιγο δεν ανοιγε

Comment

• Γραμμή καταιγίδων, έχω στον δυτικό και βορειοδυτικό μου ορίζοντα!

Comment

• θελει και λιγο κλαμα μου φαινεται...μολις ξεκινησε!!! χωρις βροντες και αστραπες,, ομορφη ποτιστικη βροχουλα!!!! δροσια λεμε!!!!

Comment

• Νέα καταιγίδα προς Β-ΒΔ (Νομό Πέλλας, Γιαννιτσά) με αρκετά ηλεκτρικά.
                        DON'T FEED THE TROLLS

Comment

• Καλησπέρα σε όλους!!! Μετά από ένα 6ημερο στην πανεμορφη σλλά και καυτή και υγρή Κομοτηνή για διακοπές πίσω στις επάλξεις. Πολύ δροσιά εδώ αλλά από φαινόμενα τπτ Από ότι βλέπω η Δυτική Μακεδονία συνεχίζει τη παράδοση να μη στραβωνει μμ όταν βγαίνουν έκτακτα δελτία και αυλώνες. Αυτά είναι για Χαλκιδικές Κιλκίς Θάσους κλπ. Απολαύστε τη δροσιά αυτών των 3 μερών θα μας χρειαστεί όταν μπει ο καυτός Ιούλιος
                          ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• πλεον τα εχει ολα ...αστραπες,,βροντες,,,τρελος αερας και δυνατη βροχη.......βουτια η θερμοκρασια, καπου 21!!!!

Comment

• Θα σπάσω το κεφάλι μου στον τοίχο από τα νεύρα μου...Πάλι δεν έκανε τίποτα!
                              Αλλά κάνει κρύο έξω τουλάχιστον.
                              sigpic

Comment

• εχει μελλον θα ξαναφορτωσει

Comment

Working...
                                X