ναι φώναξαν κάποιοι στο snowreport και επειδή στην έμυ ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα έφτιαξαν τους "χαλασμένους" σταθμούς. 41 λοιπόν η μέγιστη του καλοκαιριού στο λεωνίδιο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Collapse
X
-
Μα οταν βαραει στις Σερρες 40-44 βαθμους 15 φορες περισι λογικο ειναι και ο αυτοματος της Φλωρινας να εχει τασεις 40αριου
...Πλακα πλακα οι 3,1 βαθμοι διαφορα ειναι νομιζω η μεγαλυτερη που εχω μετρησει στην συγκριση που κανω 2 χρονια τωρα σε Φλωρινα Πυργελα Σερρες Τιθορεα και Ελευθεριος Βενιζελος για να καταδειξω την μεγαλη αποκλιση ΕΑΑ με ΕΜΥ τα καλοκαιρια...Το μεγαλο γελιο θα ειναι να ερθει ενα νεο 2007...Με τοσους αυτοματους της ΕΜΥ βλεπω και 50αρια ανετα...
Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.
Comment
-
Αυτό θα γίνει προφανώς στην περίπτωση που θέλουν εσκεμμένα οι σταθμοί να δείχνουν παραπάνω από το κανονικό, αλλά αν τους πάρεις μυρωδιά, συμμορφώνονται...Originally posted by salonikatasos View Postέστω το ΕΑΑ. και να μας διαβάζουν,που αμφιβάλλω, κανείς φορέας δεν πρόκειται να φτιάξει κάτι επειδή υπάρχουν διαμαρτυρίες από κάποιους που δεν θέλουν να βλέπουν υψηλές θερμοκρασίες.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Βλέπω τη λίστα του μετάρ και παρατηρώ τα Τρίκαλα, τυχαίνουν πολλές φορές στους θερμότερους σταθμούς. Μπορεί συνήθως να μην είναι στο καθημερινό τοπ 5 της λίστας του metar.gr αλλά γενικά είναι ψηλά. (Πέρυσι το καλοκαίρι στους καυσωνες υπήρξαν μέρες που ήταν ο θερμότερος σταθμός και ήταν γενικα στους θερμότερους. - Μέγιστη καλοκαιριού 43,1 ,στο τοπ 3 μαζί με Λιβαδεια και Σπάρτη, ενώ είχε τις περισσότερες μέρες με θερμοκρασία άνω των 37 μετά τη Σπάρτη, στους σταθμούς του ΕΑΑ, αν θυμάμαι καλά από ένα άρθρο στο meteo.gr - Αλλά και φετος ήταν στους θερμότερους σταθμούς κάποιες μέρες).Originally posted by geornik2004 View Postεπειδή θέτεις το θέμα της εγκυρότητας ή μη των σταθμών σκέφτομαι ότι ο Ζιακόπουλος δέχεται ως απόλυτα μέγιστη στον ελλαδικό χώρο το 47,2 των Τρικάλων νομίζω....αν το προσέξετε τα Τρίκαλα ωστόσο τόσα χρόνια που έχουν σταθμό δεν τα έχω δει ποτέ ούτε καν στο top5 των θερμότερων σταθμών του μεταρ...ο νοών νοείτω...Last edited by kairos; 17/08/2013, 12:48 AM.
Comment

Comment