Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το πρώτο κύμα καύσωνα στον ορίζοντα ( ? )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ακριβως !!! Εισαι και δοκτορας !!!!! Μετα απο μηνες σε συνθηκες "κρυες" (μεγιστες 19-20 μια φορα στις 100 μερες) ξερεις τι καραΣΟΚ θα ειναι για τον οργανισμο να εκτεθει για μερες σε θερμοκρασιες ανω των 35-37 βαθμων (Κρητη δεν ηθελες ???), ηλιακη ακτινοβολια που το δερμα εχει να συναντησει μηνες, κλπ, κλπ...
    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Θα πασαλειφτω με αντιηλιακα.

Comment

ψιλοτρομαξα σημερα.Εκανα 3 ωρες να συνελθω.

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
          Ήθελες και καύσωνα, τρομάρα σου!!!

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post

Xa Xaχαχαχχαχαχαχα καλα να παθεισ ρε Χλεμπ το καταχαρηκα.
            Αντε ρε συ περαστικα σου .
            κΑΙ Χλεμπ να σου πω και κατι...Προσεχε τον ηλιογιτι οι καυσωνεσ ειναι καθ οδον
            mountain

Comment

Μας την έκανε με ελαφρά ο "καύσωνας"....
              Αλήθεια εκείνος ο Σιούτας από τη Μ.Εβδομάδα που μιλούσε για εκτεταένα 40άρια στην Ελλάδα με την είσοδο του Ιούνη, πότε τον ξαναβγάζουν?

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
                Μας την έκανε με ελαφρά ο "καύσωνας"....
                Αλήθεια εκείνος ο Σιούτας από τη Μ.Εβδομάδα που μιλούσε για εκτεταένα 40άρια στην Ελλάδα με την είσοδο του Ιούνη, πότε τον ξαναβγάζουν?
                Αυτος ο Σιουτας ειναι ιδιος με καποιους ψευδοπροφητες εδω μεσα που καθε χρονο ταζουν για χειμωνες απο τα παλια για κρυα και χιονια χιονοθυελλες και μπλα μπλα
                Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

α ρε γερμανο που θελουμε!!!!!

που βγαινει εκεινος ο "αφοριμενος" ,να γινω φαν ρεεεεεεεεε!!!!!!
                  Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

Originally posted by MageSnow View Post
                    Αυτος ο Σιουτας ειναι ιδιος με καποιους ψευδοπροφητες εδω μεσα που καθε χρονο ταζουν για χειμωνες απο τα παλια για κρυα και χιονια χιονοθυελλες και μπλα μπλα

Μέγα λάθος κάνεις και το κάνεις συνέχεια χωρίς να έχεις συναίσθηση...πες μου έναν από αυτούς...και δικαιολογείται να υπάρχουν αρκετοί από το καιρικό καφενείο να λένε ό.τι θέλουν και όπως θέλουν, αλλά πες μου έναν απ' έξω (τους επιστήμονες γαρ) που το έχει κάνει αυτό...Και κόψτε αυτή τη ανοησία..."τάζει"...είναι πολύ γελοίο...
                    Ομως το να λέει για κάποιους λόγους που δεν ξέρω απόλυτα, ότι θα έχει 40άρια στις αρχές Ιουνίου και ο Ιούνιος θα μας κάψει και ότι το καλοκαίρι θα μας κάψει, 1,5 μήνα πριν κιόλας....άλλο οι επίσημοι φορείς κυρ Αντρέα κι άλλο εμείς εδώ που κάνουμε το χαβαλέ μας...αν και με αυτή την ειρωνεία και την επιθετική λογική να την λέμε σε κάποιους που πάνε να κάνουν εκτιμήσεις μακροπρόθεσμες, ούτε εδώ μέσα πλέον δεν θα γίνονται!!!

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
                      Μέγα λάθος κάνεις και το κάνεις συνέχεια χωρίς να έχεις συναίσθηση...πες μου έναν από αυτούς...και δικαιολογείται να υπάρχουν αρκετοί από το καιρικό καφενείο να λένε ό.τι θέλουν και όπως θέλουν, αλλά πες μου έναν απ' έξω (τους επιστήμονες γαρ) που το έχει κάνει αυτό...Και κόψτε αυτή τη ανοησία..."τάζει"...είναι πολύ γελοίο...
                      Ομως το να λέει για κάποιους λόγους που δεν ξέρω απόλυτα, ότι θα έχει 40άρια στις αρχές Ιουνίου και ο Ιούνιος θα μας κάψει και ότι το καλοκαίρι θα μας κάψει, 1,5 μήνα πριν κιόλας....άλλο οι επίσημοι φορείς κυρ Αντρέα κι άλλο εμείς εδώ που κάνουμε το χαβαλέ μας...αν και με αυτή την ειρωνεία και την επιθετική λογική να την λέμε σε κάποιους που πάνε να κάνουν εκτιμήσεις μακροπρόθεσμες, ούτε εδώ μέσα πλέον δεν θα γίνονται!!!
                      Λοιπον οπως και εσυ ειρωνευεσαι για αυτους που μιλανε για 40αρια και καυσωνες το φετινο καλοκαιρι ετσι και εγω στο ιδιο πνευμα ειρωνευομαι ολους αυτους απο το μετεοκαφενειο που λες και εσυ που ταζουν χιονια παγετωνες κρυα καθε χρονο λιγο πριν τον χειμωνα παντα τα λεω με χαβαλε αλλα και μια δοση αληθειας ετσι και αλλιως δεν το εχω κρυψει το λεω φανερα δεν τα πιστευω με τιποτα τα μακροπροθεσμα και την γνωμη μου θα την εκφραζω οπως θελω εγω...
                      Οσον αφορα αυτους που ποσταρουνε εδω μεσα μακροπροθεσμες προβλεψεις εδω μεσα μην ανησυχεις δεν θα πανε πουθενα θα συνεχιζουν να ποσταρουν εδω μεσα βλεπεις ολοι αυτοι εχουν δικα τους σαιτ και η τσαμπα διαφημιση τα λαικ τα views ειναι πολλα κυριε Κωστα...
                      Last edited by MageSnow; 03/06/2013, 10:47 PM.
                      Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Αλλο επιστήμονες Ανδρέα κι άλλο εμείς.
                        Αλλο επιστήμονας να σου λέει ότι σε 1,5 μήνα θα έχει καύσωνες και 40άρια κι άλλο συνδαιτυμόνας από το μετεοκαφενείο να σου λέει ότι εκτιμώ αρκετά χιόνια γιατί η κυκλοφορία θα είναι έτσι ή αλλιώς.
                        Βλέπεις τι είδους διαφοροποίήσεων κάνω. Καταλαβαίνεις τη διαφορά λοιπόν μέρας με νύχτας...

Υ.Γ.1. Δεν σε είδα όμως να "ειρωνευτείς" τη θερμή πλευρά, σε χαλάει η ψυχρή...γιατί άραγε?
                        Υ.Γ.2. Αυτό με τις διαφημίσεις και τα like είναι άλλο ζήτημα και σε ορισμένες των περιπτώσεων δεν διαφωνώ.

Comment

Working...
                        X