Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σύμβουλες please to keep my baby frosty και ετοιμοπολεμο!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σύμβουλες please to keep my baby frosty και ετοιμοπολεμο!!!

Ετσι λοιπόν φτάσαμε και πάλι στο τέλος άλλης μιας σεζόν η οποία έλπίζω να μας βρίσκει όλους χορτασμένους, υγιείς, ακόμα πιο πορωμένους και όλους μας να μετράμε αντίστροφα για τα επόμενα χιόνια!!!
    Και με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω μερικές συμβουλές για συντήρηση εξοπλισμού μέχρι την επόμενη φορά!
    Ότι εχετε λοιπόν να προτείνετε για το πως θα διατηρήσω το μώρό μου σε άριστη κατάσταση το καλοκαιράκι που μεσολαβεί παρακαλώ, do share μαζί μου!!!!
    sigpic

Kερωμα (καποιοι αφηνουν και το κερι πανω ) ξεσφιγγεις και λιγο τις βιδες απο τις δεστρες και παει για αποθηκευση.
    detox

Comment

Βγάλε τελείως τις δέστρες και καθάρισε ΠΟΛΥ καλά τον πάτο (αρχικά με wax remover και μετά με hot wax που θα ξύσεις ενώ ακόμη είναι υγρό). Γέμισε όπου χρειάζεται με p-tex, λείανε, τσέκαρε τα μαχαίρια σε τι κατάσταση είναι και αν έχουν γρέζι κάπου που να ενοχλεί σε πέρασμα με το νύχι σου πέρνα το με ceramic stone ή/και diamond stone και μετά gummi. Τέλος κέρωσε τη βάση με αρκετό κερί και άστη άξυστη όλο το καλοκαίρι να μουλιάσει κάπου που δε θα έχει υγρασία. Κέρωσέ την έτσι ώστε και τα μαχαίρια να είναι καλυμμένα από κερί.
      The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
      http://www.hiddencellar.eu

Comment

Βέβαια, "δάσκαλε που δίδασκες" είναι σε αυτή η περίπτωση, αφού τα δικά μου είναι ακόμη απείραχτα όλα.
        Ούτε μπουφαν-παντελόνια έχω πλύνει/αδιαβροχοποιήσει, ούτε σανίδες φτιάξει και κερώσει μέχρι στιγμής.
        The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
        http://www.hiddencellar.eu

Comment

Originally posted by royale View Post
          Βέβαια, "δάσκαλε που δίδασκες" είναι σε αυτή η περίπτωση, αφού τα δικά μου είναι ακόμη απείραχτα όλα.
          Ούτε μπουφαν-παντελόνια έχω πλύνει/αδιαβροχοποιήσει, ούτε σανίδες φτιάξει και κερώσει μέχρι στιγμής.

Αφού θα φύγουμε σε 2 μήνες για Χιλή ρε Νίκο,τσάμπα να τα κάνεις;;
          Beati Paoli.........

Comment

για χιλη ερχομαι κι εγω μαζι κι αφηστε με στην θαλασσα,εχει πολλα και καλα surf spot!

map_.jpg

pichilemu.jpg
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Royale κ Detox ευχαριστώ για τα info's, κατατοπιστικότατοι και οι δύο και ιδιαίτερα ο royale (αν και κρέμασε λίγο το σαγόνι μου), πολυ πράμα ρε φίλε, αλλά το μωρό μου το αξίζει και μιας και είδα royale πως έχεις στήσει snowboard clinic θα ήθελα παρακαλώ να κλείσω ένα ραντεβού με το γιατρό, να κάνουμε τα εμβόλια μας! δες στα pm σου!
              sigpic

Comment

Royal ΕΓΓΥΗΣΗ!

Καρατσεκαρισμένος!

Comment

Working...
                X