Announcement

Collapse
No announcement yet.

plirofories gia bleu tomato

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• plirofories gia bleu tomato

exei psonisei kaneis pragmata apo to bleu tomato kai kserei na mu pei an:1.sta stelnun stis meres pou lene h perimeneis kanena mina kai ta pragmata dn exun figei apo eki akoma!!!?
    2.an ta sinferei (logo metaforikon)
    3.kai me ti tropo plirosate!
    thnx....

Γενικά είναι ακριβής στις ημερομηνίες αποστολής και παράδοσης πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις όμως αν κάτι που παραγγείλεις δεν υπάρχει τελικά σε stock οπότε θα καθυστερήσουν αιρετά (Για αυτό το λόγο παραγγελιά που έκανα στις 21/01 δεν έχει σταλεί ακόμα). Πάνω από 200ευρο τα μεταφορικά είναι δωρεάν όποτε αν είναι πάνω από τόσο συμφέρει.. Όσες παραγγελίες έχω κάνει έχω πληρώσει μόνο με πιστωτική αλλά ότι και να επιλέξεις δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Καλές αγορές.
    http://www.kiteclub.gr

Comment

ok..thnx...se poses meres su ta estilan peripu?

Comment

Ως 200e είναι 20e μεταφορικά, ως 300e μεταφορικά 10e και μετά δωρεάν. ’μα πληρώσεις με cash on delivery +20e η υπηρεσία αυτή και έξτρα άμα θες παράδωση express [κάνει μιάμιση μέρα, χρειαζόμουν δέστρες κατεπεγόντως κάποτε]. Για τη νορμάλ παράδοση υπολόγιζε 2-3 μέρες, τώρα περιμένω κι εγώ κάτι πράγματα...

βιαστείτε, έχει εκπτώσεις!

Comment

εγω ψαχνω να βαλω προστατευτικο στην μυτη και πισω στην σανιδουλα μου, αλλα ουτε εκει δεν βρηκα γαμωτο ! !

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

basika den eho kani pote agores apo internet (ego pou meno grevena iparhi periptosi na mou zitithoun periostera sta metaforika? to bluo tomato.....den ine elliniko site. pos ta stelnoun elada. mipos kano lathos?
            hriazete na bgalo pistotiki gia na kano agora?

den ta pao kala me to plastiko hrima

Comment

Έχει και με αντικαταβολή [cash on delivery] που πάει έξτρα 20e στο σύνολο της χρέωσης [αν παραγγείλεις από πιστωτική δική σου ή φίλου σου τα γλιτώσεις] αρκεί να υπάρχει κάποιος να δώσει τα λεφτά στον κούριερ. Το μόνο που θες είναι ένα λογαριασμό στο site δίνοντας το email και τα στοιχεία σου. Τα μεταφορικά είναι στάνταρ για τις ευρωπαϊκές χώρες, τα έγραψα πιο πάνω.

Comment

Working...
              X